Citește Descrierea Oficială

Cunoașteți Copenhagen Business College, care face parte din Niels Brock. Istoria lui Niels Brock datează de mai bine de 130 de ani. Aflați despre istoria, valorile, organizarea și educația oferită de cea mai mare instituție de învățământ din Danemarca.

115397_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_204.jpg

Despre Copenhagen Business College

Pentru a scurta o scurtă poveste scurtă ...

Niels Brock a fost în jur de mulți ani, dar asta nu ne împiedică să îmbunătățim și să reînnoim școala de afaceri. Pur și simplu refuzăm să renunțăm și să fugim pe rutină. În schimb, ne străduim să continuăm să dezvoltăm și să încorporăm cele mai recente cunoștințe și tehnologii în metodele noastre educaționale. Combinând tradițiile construite de-a lungul deceniilor cu metode noi, rezultă o educație solidă și contemporană care pregătește studenții pentru următorul pas în carieră și le oferă competențele potrivite pentru lumea corporativă.

Valorile de bază

La Niels Brock, ne propunem să creăm un climat de creștere intelectuală și științifică. Diversitatea și incluziunea sunt cheile pentru a ne asigura că oferim o educație de afaceri de cel mai înalt nivel. Niels Brock este dedicat diversității în toate dimensiunile sale, incluzând o reprezentare diversă la universitate, o comunitate diversă de puncte de vedere și medii și o acceptare a identităților complexe în cadrul tuturor persoanelor afiliate la universitate. Niels Brock consideră că instituția va fi mai puternică ca rezultat al unei populații diferite de studenți, cadre didactice, membri ai personalului și membri ai consiliului. Niels Brock apreciază toate persoanele care încearcă să participe și să se îmbunătățească în comunitatea noastră de învățământ superior, indiferent de originea națională, sexul, vârsta, clasa socio-economică, etnia, credința religioasă, orientarea sexuală și dizabilitatea.

Misiune si viziune

Niels Brock se străduiește să ofere oportunități educaționale relevante, care oferă lumii de afaceri daneze competențe competitive.

Misiune

La Niels Brock, ne angajăm să fim ambițioși și persistenți atunci când dezvoltăm și oferim oportunități educaționale relevante, care:

  • Oferiți lumii de afaceri daneze competențele necesare
  • Optimizează oportunitățile pentru studenții individuali.

Aceasta este contribuția lui Niels Brock la puterea concurențială daneză.

115401_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_146.jpg

Viziune

Ambiția lui Niels Brock este aceea de a fi cel mai internațional și inovativ colegiu de afaceri din Danemarca - recunoscut pentru angajații noștri care optimizează și facilitează procesul de învățare al studenților.

Statutul juridic și acreditările

Niels Brock Copenhagen Business College este un colegiu de învățământ danez recunoscut oficial, care oferă programe de învățământ secundar superior și programe de formare profesională acreditate de stat în conformitate cu Legea consolidării educației și formării profesionale nr. 1269 din 29 noiembrie 2017.

Niels Brock operează ca o școală internațională care oferă programe postsecondare pe baza

  • Un acord de franciză cu Universitatea De Montfort, Leicester, Marea Britanie
  • Un acord de franciză cu Universitatea Middlesex, Londra, Marea Britanie
  • Acreditarea de către Consiliul American de Acreditare a Colegiilor și Școlilor Independente (ACICS)

Programul de licență american; BSc în Administrarea Afacerilor, este recunoscută a fi comparabilă cu o diplomă de licență daneză în administrarea afacerilor. În consecință, absolvenții BSc în Administrarea Afacerilor sunt eligibili să candideze pentru programe postuniversitare la instituțiile daneze. Citiți mai multe aici:

Rețineți că aplicarea creditelor obținute la programul BSc (acreditat de ACICS) de către Niels Brock pentru admiterea la o altă instituție este o decizie luată exclusiv de către universitatea sau colegiul la care se adresează studentul. Niels Brock nu dă nicio reprezentare în ceea ce privește transferabilitatea creditelor obținute în programul BSc.

Niels Brock - Copenhagen Business College oferă în fiecare an o serie de documente de evaluare și acreditare. Dorim să ne asigurăm că elevii primesc cea mai bună educație și formare posibilă. Citiți mai multe despre acreditările noastre.

Membru acreditat, ACICS

Niels Brock Copenhagen Business College este acreditat de către Consiliul de Acreditare pentru colegii independente și școli pentru a acorda licență americană de licență în administrarea afacerilor. Consiliul de Acreditare pentru Colegii și Școli Independente (ACICS) este listat ca Agenție Națională de Acreditare (Americană) recunoscută de Consiliul American pentru Acreditare în Învățământul Superior și Departamentul American de Educație *. Aici puteți găsi evaluările, catalogul și CAR pentru programele ACICS acreditate.

* Departamentul de Educație a întrerupt recunoașterea ACICS din decembrie 2016 până în aprilie 2018.

115400_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Facultatea

Copenhagen Business College este situat chiar în inima orașului Copenhaga, la câțiva pași de gara principală Nørreport, principalele străzi comerciale și faimosul port "Nyhavn". Clădirea facultății se află într-o clădire clasică recent renovată.

Pe lângă faptul că sunt lideri în domeniile lor academice, mulți dintre membrii facultății au, de asemenea, experiență de afaceri ca analisti, manageri, consultanți, antreprenori, investitori, consilieri, membri ai consiliului, autori și directori.

Săli de întâlnire

Dacă doriți să rezervați o sală de întâlniri pentru grupuri, contactați Front Office.

Biblioteca și Centrul de învățare deschisă

Biblioteca și Centrul de învățare deschisă pentru studenții internaționali se află la Bispetorvet, 1-3 de la parterul clădirii.

Biblioteca este specializată în materialele folosite sau legate de cursurile predate la Copenhagen Business College. Colecția conține diferite manuale, ziare, literatură academică, periodice și baze de date. Toți elevii, personalul și facultatea sunt bineveniți să folosească biblioteca.

Biblioteca are calculatoare și acces la Internet, precum și locuri de studiu și de lucru în grupuri.

Dispozitive de copiere de pe Internet și tipărite

Conexiunile wireless sunt furnizate la facultate, astfel încât elevii să poată accesa internetul de pe laptopurile și smartphone-urile lor.

Fotocopiatoarele și imprimantele sunt situate în subsol, permițând elevilor să imprime, să copieze și să scaneze documente.

115399_NielsBrock_SunnyCopenhagen096.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Niels Brock Copenhagen Business College

Universitatea De Montfort și Niels Brock Copenhagen Business College oferă trei fluxuri de specializare ale British BA (Hons) în Business Administration. Acest program es ... [+]

Universitatea De Montfort și Niels Brock Copenhagen Business College oferă trei fluxuri de specializare ale British BA (Hons) în Business Administration. Acest program este conceput ca o completare a diplomelor de studii superioare de doi ani. Cele trei fluxuri sunt Finanțe, Marketing și Strategie

Obțineți un BA acreditat în Marea Britanie

Acest BA de un an de top-vă permite să lovi cu piciorul începe cariera ta de afaceri internaționale, cu o licență de licență acreditate în Marea Britanie în Administrarea Afacerilor.

De ce să luați un Top-Up BA?Vii, lucrați și studiați în Copenhaga, DanemarcaCompletați gradul de doi ani cu un program acreditat în Regatul UnitÎncepeți cariera globală cu o diplomă de licență acreditatăAlegeți între 3 fluxuri: Marketing, StrategieStudiu la Niels Brock Copenhagen Business College , cel mai vechi colegiu de afaceri din Danemarca... [-]
Danemarca Copenhagen
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Niels Brock Copenhagen Business College

Universitatea Middlesex, Londra, Marea Britanie și Niels Brock Copenhagen Business College , oferă această diplomă de master în Marea Britanie în Managementul Ospitalităț ... [+]

Prezentare generală

Universitatea Middlesex, Londra, Marea Britanie și Niels Brock Copenhagen Business College , oferă această diplomă de master în Marea Britanie în Managementul Ospitalității și Turismului Internațional. Programul este conceput ca o completare a diplomelor de învățământ superior de doi ani sau diplome în domeniul ospitalității și turismului sau a unor studii conexe.

Obțineți un BA acreditat în Marea Britanie

Acest BA de un an de top-vă permite să lovi cu piciorul începe cariera ta de afaceri internaționale cu Marea Britanie acreditate de licență în Managementul Ospitalității Internaționale și Turism.

De ce să luați un Top-Up BA?Vii, lucrați și studiați în Copenhaga, DanemarcaÎmbunătățiți-vă gradul de doi ani cu programul acreditat din Regatul UnitÎncepeți cariera globală cu o diplomă de licență acreditatăStudiu la Niels Brock Copenhagen Business College , cel mai vechi colegiu de afaceri din Danemarca... [-]
Danemarca Copenhagen
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Niels Brock Copenhagen Business College

De Montfort University, Leicester, Marea Britanie și Niels Brock Copenhagen Business College , sunt încântați să ofere acest program de 3 ani. ... [+]

Prezentare generală

De Montfort University, Leicester, Marea Britanie și Niels Brock Copenhagen Business College , sunt încântați să ofere acest program de 3 ani

Luați o diplomă universitară acreditată din Marea Britanie în domeniul studiilor de afaceri

Acest Bachelor of Science de trei ani vă permite să loviți începe cariera de afaceri internaționale, cu o specializare fie în contabilitate

De ce să luați o diplomă de studii BSc (Hons) în CopenhagaVii, lucrați și studiați în Copenhaga, DanemarcaObțineți o diplomă de absolvire a unui program acreditat în Regatul UnitÎncepeți-vă cariera globală cu un BSC acreditat (Hons)Alegeți între trei fluxuri: ContabilitateStudiu la Niels Brock Copenhagen Business College , cel mai vechi colegiu de afaceri din Danemarca... [-]
Danemarca Copenhagen
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Copenhagen Business College