Citește Descrierea Oficială

Beneficiind societate pe o scară globală

Timp de aproape două secole DTU, Universitatea Tehnică din Danemarca, a fost dedicat la îndeplinirea viziunii de HC Ørsted-tatăl-electromagnetism care a fondat universitatea în 1829 pentru a dezvolta și de a crea valoare, folosind științele naturale și științele tehnice pentru a beneficia societate.

Astăzi, DTU este cotat ca fiind unul dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, continuă să stabilit noi recorduri în numărul de publicații, și persistent creșterea și dezvoltarea de parteneriate noastre cu industria, și misiuni realizate de consultanță științifică DTU lui.

Numărul de înscriere studenților este mai mare ca niciodată și, pentru a unsprezecea an consecutiv, am primit un număr record de cereri de la studenții care doresc să urmeze o diplomă de la o universitate tehnică elită cu o perspectivă globală.

Dimensiunea internațională este de o importanță vitală pentru DTU. În 2015, am primit peste studenți 600international în programele noastre de Master, jumătate din studenții noștri de doctorat sunt recrutați din străinătate, și mai mult de o treime din personalul nostru științific sunt cercetători de înaltă calificare din medii internaționale. În plus, amploarea și intensitatea colaborari noastre cu alte universități tehnice de conducere din întreaga lume continuă să crească.

DTU are programe internaționale de schimb de învățământ cu peste 200 de universitati din intreaga lume, si se bucura de colaborari de cercetare strânse cu partenerii noștri din plus față de construirea programelor de cercetare și de învățământ cu Tech Alianța Nordic cinci, Euro Tech Universități Alianței, KAIST în Coreea de Sud, chino -Danish Center din Beijing, Rensselaer în SUA, și Nanyang din Singapore.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Technical University of Denmark - DTU

Programul de licență (BSC) in General Engineering este un nou program BSc International la DTU. Programul vă oferă competențe generale de inginerie, o fundație tehnico-șt ... [+]

Programul de licență (BSC) in General Engineering este un nou program BSc International la DTU. Programul vă oferă competențe generale de inginerie, o fundație tehnico-științifică solidă, și un profil internațional puternic, care vă pregătește pentru o carieră provocatoare într-o piață a muncii la nivel mondial. Programul este oferit pentru prima dată în 2016.

Profil International

Programul vă oferă competențe generale de inginerie, o fundație tehnico-științifică solidă, și un profil internațional puternic, care vă pregătește pentru o carieră provocatoare într-o piață a muncii la nivel mondial.

BSC este predat exclusiv în limba engleză, și va fi parte a unui mediu de studiu internațional, cu studenți din întreaga lume. ... [-]

Danemarca Lyngby
August 2019
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Study at DTU – Raj from India

Study at DTU – Hugo from Spain

Study at DTU – Amy from Ireland

Study in Denmark - Wei Han from China (Environmental Engineering)