Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Truemax academie

3D CGI și animație este un mix între artă și tehnologie care necesită un echilibru fin. Este folosit atât în ​​film și joc industriei, precum și în publicitate și multe alte industrii. Din 1998 Truemax Academy sa specializat în predarea CGI 3D si animatie la ambele cursuri de scurtă durată, precum și o educație de 3 ani care vizeaza nevoile industriei pentru angajații bine educați - acum și în viitor. Truemax academie 3D CGI și animație a fost infiintata in anul 1998 si de atunci a calității la nivel înalt, atunci a dezvoltat programe de educație și cursuri.

Acceptam studenți din întreaga lume. În scopul de a face sigur că nivelul profesional al învățământului este cât mai mare posibil, vom coopera cu Școala Națională de Film din Danemarca, DADIU, EUCROMA precum și mai multe alte școli și profesioniști. Truemax academie oferă, de asemenea, mai multe cursuri în format grafic 3D, precum și în desen și cursuri adaptate la nevoile individuale.

Noi oferim cele mai bune instructori și profesori, specialiști și guru creative, care sunt - și trebuie să fie - în fruntea dezvoltării. Lectori invitați și instructori include unele dintre cele mai bune artiști 3D din lume și experți din internaționali producție-companii precum Pixar, DreamWorks, ILM, EA și Walt Disney Company

Programe pe termen lung și cursuri de scurtă durată

Bazat în Danemarca, Truemax academie dezvoltă și oferă programe pe termen lung ale educației, precum și cursuri de scurtă durată în grafica pe calculator și de animație 3D, pentru a veni în întâmpinarea cerințelor industriei și mediul de afaceri pentru angajați instruiți corespunzător, atât în ​​prezent cât și în viitor .

În cooperare cu industria 3D

Cursuri și programe unice sunt în curs de dezvoltare continuă, în strânsă colaborare cu un comitet educația formală format din reprezentanți din lumea televiziunii, filmului, dezvoltarea de jocuri și de afaceri.

Programe si cursurile noastre sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune din Europa. Ca urmare a acestui fapt, am mereu atrage tot mai mulți studenți internaționali. În plus, ne-am ține educația noastră până la data de, cu ajutorul COMITET nostru educațional și în rețeaua noastră profesională amplă în 3D-industrie. Toate acestea reflectă pe care ne propunem să ofere cea mai bună educație pentru elevii noștri.

Truemax academys Misiune & Viziune

Pentru a combina și echilibra între artă și tehnologie, precum și de a oferi oportunități de carieră pentru studenți creative si artistice. Pentru a menține și de a dezvolta în mod constant cooperarea strânsă cu comisia de învățământ. Pentru a continua să atragă și să utilizeze cele mai bune artiști internaționali 3D creative și profesionale ca instructori. Pentru a îndeplini ambiția de a crea grafica 3D pe calculator și de animație de cea mai înaltă calitate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: