University College of Northern Denmark

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Universitar din Danemarca de Nord (UCN) este o instituție de învățământ superior daneză care lucrează în domeniile educației, dezvoltării, cercetării aplicative și inovării. UCN este activă în domeniul asistenței medicale și wellness, studiilor sociale și educației, tehnologiei și afacerilor, formării și învățării pe tot parcursul vieții. Avem peste 10 000 de studenți în programe de studii complete și peste 8 000 de studenți cu fracțiune de normă care urmează cursuri de formare și formare superioară. Fiind o instituție regională, deservim partea de nord a Danemarcei.

UCN are legături de lungă durată cu organizațiile profesionale, industrie, sectorul public și profesional, iar angajamentul nostru de a fi cea mai importantă universitate de învățământ superior din Danemarca înseamnă că beneficiați de efortul nostru de a vă asigura că absolvenții noștri sunt prima alegere a angajatorilor.School

Indiferent ce vreți să faceți - sau dacă nu sunteți încă sigur - veți face totul pentru a vă stimula oportunitățile și pentru a vă ajuta în calea unei cariere viitoare fericite și de succes.

De la Business la Ospitalitate, Tehnologia Informației și Managementul Construcțiilor, fiecare dintre programele noastre este conceput pentru a dezvolta abilitățile pe care angajatorii le caută. Ne concentrăm asupra aptitudinilor de management aplicate, ceea ce înseamnă că nu numaine învațăm teorii, ci și că știm cum să le folosim în practică cu privire la provocările reale care apar în companiile din viața reală. UCN colaborează îndeaproape cu oameni de afaceri experimentați pentru a organiza programele noastre de predare.
School - indoor

Experiența practică în afaceri sau industrie vă oferă un avantaj real atunci când începeți să căutați locuri de muncă. Oferim relații de lucru și stagii obligatorii pentru toate programele noastre, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta abilitățile necesare pentru cariera dvs. și, prin urmare, antreprenoriat.

UCN oferă programe academice profesionale studenților care au nevoie de acces rapid la o carieră de afaceri. Ne atingem obiectivele prin intermediul unei abordări moderne de predare , a unor facilități de învățare de înaltă calitate și a angajaților și studenților angajați.

UCN-urile sunt deschise elevilor danezi și internaționali din întreaga lume. Oferim 19 programe, care sunt complet predate în limba engleză.
Students

UCN este acolo pentru tine și pentru cariera ta!

Locații

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Danemarca

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră