VIA University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

VIA University College este cel mai mare și mai internațional colegiu universitar VIA University College Danemarca - cunoscut și ca universitate de științe aplicate - cu un număr de 19.000 de studenți, dintre care 3 , 500 sunt studenți internaționali din întreaga lume.

Concentrarea noastră pe inovație și antreprenoriat ne-a acordat premiul ca fiind cea mai importantă instituție antreprenorială din învățământul superior din Danemarca în 2014, 2018 și 2019.

Acoperim regiunea Danemarcei Centrale cu un total de opt campusuri moderne, toate caracterizate printr-un mediu dinamic și interdisciplinar în care studenții se întâlnesc în cadrul programelor și facultăților.

VIA oferă o varietate de programe de diplomă engleză în afaceri, construcții, proiectare și inginerie.

Acreditare

VIA este titularul certificatului de tip ERASMUS. Suntem membri ai Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA) și deținem un Certificat de Calificare din Republica Populară Chineză. VIA este, de asemenea, singura instituție acreditată din Danemarca de către Institutul Chartered of Technologists Architectural (CIAT).

Un stil diferit de predare

Abordarea scandinavă față de învățământul superior este profund înrădăcinată în profesiile pentru care ne pregătim absolvenții.

Elevii învață cele mai recente teorii și metode, participă la activitățile de cercetare și inovare și câștigă experiență hands-on prin instruire practică.

Încurajăm studenții să se angajeze și să facă schimb de idei, cu acces ușor la lectori și personal. Oferim cursuri de dimensiuni mici, formare bazată pe simulare și învățare electronică.

Alăturați-vă noastre Open House virtual

De două ori pe an, VIA University College aduce experiența open house pentru dvs., vă invităm să vă cunoașteți practic studenții, personalul și instituția noastră.
Aici puteți afla mai multe despre VIA , programele noastre și puteți pune orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la opțiunile de studiu, finanțe sau viața din Danemarca.
Vizitați ro. VIA .dk / virtual-open-houseLocații

Herning

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Danemarca

Horsens

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Horsens, Danemarca
Număr de telefon
+45 87 55 00 10

Aarhus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Danemarca

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră