Franklin University Switzerland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unde vei studia astăzi?

Universitatea Franklin Elveția este o educație care Explorează și depășește limitele. Este o școală unde naționalitățile și perspectivele culturale se întâlnesc și creează experiențe unice. Este o metodă de învățare care încorporează voiaj și Studiu interdisciplinar În nucleul curriculumului. Ne referim la metodologia și misiunea noastră ca Imperativul internațional în educație.

Universitatea Franklin Elveția este o universitate privată, independentă, situată în Elveția. A fost înființată ca Colegiul Franklin în 1969. Oferă o abordare unică și inovatoare educației artistice liberale, caracterizată printr-un accent pe expunerea internațională și pe învățarea experiențială într-un mediu cultural divers. Universitatea Franklin Elveția este în poziția unică de a fi acreditată atât în ​​Statele Unite, cât și în cadrul sistemului universitar elvețianLa Franklin, este nevoie de curiozitate. Veți lua un curs de cursuri de cursuri academice la fiecare semestru, văzând locurile pe care le-ați studiat cu ochii voștri. Veți participa la curs cu facultate internațională și Studenți din peste 50 de țări. Veți avea ocazia să călătoriți independent și să faceți stagii la nivel internațional. Veți face cercetare și veți dezvolta o perspectivă critică. Vei absolvi cu un grad care este Acreditate atât în ​​Statele Unite, cât și în Elveția. Veți învăța arta de adaptare la orice situație de zbor. Vei fi un călător mondial. Vei avea Tot ce trebuie pentru a avea succes. Vino cu noi în Grecia, Malawi, Franța, Japonia, Scoția, Islanda, Coreea, Botswana, Italia sau India; și pe deasupra Vin să studieze în Elveția, O adevărată răscruce de limbi și culturi în inima Europei. Profitați de oportunitatea de a obține o educație ca nici un altul.

Locația perfectă

Alpii elvețieni. Lacuri glaciare. Climat mediteranean. O aromă italiană. O populație internațională. Acesta este orașul pe care îl numim domiciliu: Lugano, Elveția. Fondatorii lui Franklin A ales Lugano ca o locație perfectă pentru tipul de școală pe care îl imaginaseră pentru toate aceste motive și mai mult. Caracterul cosmopolit al lui Lugano este esențial pentru experiența lui Viața la Franklin, Iar campusurile sunt la numai douăzeci de minute de mers pe jos de centrul orașului Lugano, unde feroviarul și companiile aeriene leagă studenții cu toată Europa.

Vizitați Franklin Și să vedem de ce atât de mulți studenți se simt acasă în campusul nostru și în comunitatea Lugano. Vă salutăm, pe prietenii și familia dvs., pentru a afla ce înseamnă să trăiți și să învățați în mediul nostru internațional.

O educație exploratorie fără limite

Boundless: nu este limitat în nici un fel; Fără limite

Știm că există întotdeauna limite în care puteți merge și ce puteți face în timp ce obțineți diploma, dar încercăm să contestăm aceste limite în măsura în care acestea vor merge. În alte universități, granițele pot include programe curriculare inflexibile, tradiții sociale rigide, calendare academice care descurajează călătoriile și o microcultură de colegiu care interacționează puțin cu comunitatea înconjurătoare. Franklin are o abordare diferită. Cu programe de grad care oferă multe oportunități pentru experiențe interdisciplinare, Călătorie academică și Interacțiune directă cu o comunitate elvețiană multilingvă, Trecerea frontierelor fizice și sociale va deveni a doua natură pentru dumneavoastră. Curriculumul Franklin este la fel de concentrat sau interdisciplinar, așa cum doriți. Noi oferim Programe academice de calitate Învățați de cercetători capabili - dacă nu, nu am fi Acreditate în două țări - dar mergem dincolo de direcția mai directă de a oferi mai multe specializări cu mai multe accente, cum ar fi Managementul Internațional cu un accent în Marketing sau Visual Communication Arts cu accent pe studiile de modă. Noi oferim ocazia Combina majors, Cum ar fi economie cu studii italiene sau psihologie cu studii de comunicare și mass-media, și mulți dintre studenții noștri dublu-major sau să ia mai multe minori.

În plus, Franklin este mic. Multe dintre oportunitățile de a avea roluri de conducere, cum ar fi guvernul studenților, mentoratul academic, cluburile studențești sau asistența rezidentă, sunt obiective foarte atractive pentru studenții care doresc să-i urmărească. După cum vă va spune cineva de la Franklin, Franklin este ceea ce faceți de la el.

Explorator: realizat sau creat pentru a găsi ceva sau pentru a afla mai multe despre ceva

Franklin a fost fondat de oameni care credeau că interacțiunea cu alte culturi în mod direct prin călătorii a reprezentat o experiență esențială de învățare și că a fost singura modalitate de a crea înțelegere între oamenii din diferite națiuni. Călătorie academică A fost întotdeauna o parte fundamentală a curriculum-ului Franklin. Câte universități își pot întocmi cursurile pe o hartă mondială?

Educație: cunoștințele, priceperea și înțelegerea pe care le obțineți de la o școală, colegiu sau universitate

Valoarea unei educații Franklin este mai mult decât acumularea de informații care urmează să fie aplicate în domeniul dvs. de carieră. Experiența lui Franklin vă va deschide mintea pentru lume și veți obține o înțelegere reală umană care vă va oferi instrumentele necesare pentru a deveni lider. Conducerea se referă la înțelegerea oamenilor, la dorințele și diferențele lor și la curriculum-ul interdisciplinar, intercultural al lui Franklin, locația și populația internațională de studenți / cadre didactice creează mediul perfect pentru dezvoltarea înțelegerii.

Absolvenții noștri sunt lideri de echipă și antreprenori care adaugă valoare companiilor multinaționale, întreprinderilor noi, organizațiilor guvernamentale și non-profit din mai multe țări din întreaga lume. Ei nu se opresc la granițe și inovează să creeze noi căi. Experiența Franklin este cea care le oferă instrumentele necesare pentru a reuși.

Aceasta este Educația exploratorie fără limite.

Locații

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Elveţia
Număr de telefon
+41 919863613

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Elveţia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră