The International University in Geneva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The International University in Geneva oferă un mediu unic de învățare care combină experiența de învățare teoretică și practică într-un context cu adevărat internațional. Educația IUG din Elveția oferă abilitățile esențiale necesare pentru o carieră de afaceri de succes. Acestea includ gândirea critică, rezolvarea problemelor, cercetarea, comunicarea și managementul. Aceste abilități sunt dezvoltate prin exerciții practice de grup și discuții, proiecte și misiuni practice, inclusiv prezentări și interacțiune de primă importanță cu organizațiile internaționale din sectorul privat și public.


Cu un raport de aproximativ 7 la 1 student-la-facultate, IUG este capabil să asigure o interacțiune strânsă cu facultatea. Universitatea oferă diplome de licență în Administrarea Afacerilor, Relații Internaționale, Media și Comunicare.

Programul este deschis studenților care au absolvit cu succes studiile liceale. Cursurile se desfășoară dimineața și după-amiaza, pe o perioadă de nouă trimestre (3 ani). Datele de începere sunt septembrie, ianuarie și aprilie.

Universitatea Internațională din Geneva - Declarație de misiune

Declaratie de viziune:

Pentru a dezvolta profesioniști internaționali angajați să servească o societate durabilă

Misiune:

Universitatea Internațională din Geneva este o instituție non-profit a învățământului superior , care oferă o educație de calitate pentru succesul studenților în afaceri și cariere internaționale .

Universitatea este dedicată:

  • oferă o educație în afaceri, comunicare, relații internaționale și comerț cu o viziune globală.
  • încurajarea unui echilibru al programelor academice și practice prin procese de învățare eficiente, servicii personalizate de studenți și o facultate care se angajează în predare și cercetare.
  • oferă un mediu dinamic de învățare, promovează diversitatea și răspunde nevoilor în schimbare ale comunității internaționale.

Locații

Geneva

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Geneva, Geneva, Elveţia
Număr de telefon
+41 22 710 71 10

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră