SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O primire călduroasă la Colegiul Elvețian de Management al Ospitalității Lenk

SHML, o companie elvețiană înregistrată în cantonul Berna, este prima școală Boutique Hotel din Elveția, concepută și dezvoltată pentru a pregăti studenții pentru o carieră de ospitalitate promițătoare, bazată pe filosofiile de operare ale hotelurilor și statiunilor de lux internaționale de tip boutique. Aceste bijuterii de ospitalitate pot fi găsite în întreaga lume, de la două suită de lux până la două sute de unități de cazare și mai multe camere, și sunt reprezentate de companii renumite precum Hoteluri de vârf ale lumii, Hoteluri de lux mici, Relais

Pentru a asigura o curriculă riguroasă și o substanță riguroasă, Colegiul nostru de Management al Ospitalității a încheiat un acord de progresie cu Universitatea din Gloucestershire, pentru o diplomă superioară BA (Hons) în Managementul Ospitalității Strategice la campusul din Cheltenham (Regatul Unit).

Colegiul nostru SHML este situat în Bernese Oberland, în mod special sigur, și operează într-un adevărat hotel de tip boutique, deschis oaspeților în timpul sezonului de iarnă. Premisele oferă un mediu ideal pentru a stimula operațiunile așa cum apar în cadrul operațiunilor comerciale de hoteluri de tip boutique din întreaga lume, incluzând artele fine ale producției și serviciilor de alimentație și băuturi, divizia camerelor, procedurile de supraveghere și gestionare. SHML urmărește menținerea în viață a principiilor fundamentale dovedite de Swiss Hotel Operations, precum și susținerea culturii elvețiene care a câștigat mărci distinctive în ultimele două secole ca fiind unice în lume. Cultura elvețiană implică integritatea, neutralitatea, unitatea, imparțialitatea, respectul reciproc și responsabilitatea individuală față de mediu.

Programele Colegiului nostru nu variază de la alte schițe ale programului, cu excepția faptului că conținutul și transferul real către studenți sunt tratate de către hotelierii profesioniști care au dobândit de-a lungul anilor abilitățile de a opera și de a gestiona unele dintre cele mai bune hoteluri și stațiuni din lume.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la colegiul nostru special de management al ospitalității.

Locații

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Număr de telefon
+41 33 736 33 35

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră