UBIS University of Business and International Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UBIS este o instituție tânără care își propune să ofere programe de calitate în domeniile afacerilor și relațiilor internaționale. ADN-ul UBIS este compus din trei factori principali: experiența din lumea reală, atenția individuală și perspectiva internațională.

Profesorii UBIS sunt profesioniști cu înaltă experiență. Ele aduc în clasă probleme din lumea reală și le disecă cu ochiul critic al experienței. Ele oferă participanților un cadru strategic în care să poată poziționa problemele cu care se vor confrunta în viața ta profesională.

UBIS urmărește cu atenție nevoile în evoluție ale pieței și își adaptează constant conținutul și metodologiile cursului, pentru a se asigura că absolvenții noștri sunt dotați cu cunoștințele necesare și abilitățile transferabile pentru a reuși în lumea muncii în evoluție rapidă.

La UBIS nu veți fi doar o față în mulțime. Acordăm atenție nevoilor fiecărui student și ne propunem să oferim o experiență de învățare personalizată și personalizată pentru fiecare. Dimensiunile noastre mici de clasă vă ajută să profitați de discuții mai aprofundate și să primiți feedback individualizat de la profesorii dvs. Acest lucru este conceput pentru a ajuta studenții noștri să-și dezvolte abilitățile și încrederea pentru a reuși în cariera pe care doresc să o urmeze.

În cele din urmă, suntem o comunitate cu adevărat internațională: facultatea, personalul și studenții UBIS provin din peste 40 de naționalități diferite și din toate colțurile lumii. UBIS are, de asemenea, o rețea puternică de parteneri internaționali și o rețea cu adevărat internațională de absolvenți. În prezent, Familia UBIS este răspândită pe 4 continente.

De ce să studiezi la UBIS

 1. Personalizate, programe academice de înaltă calitate și o facultate care susține foarte mult proiectele individuale orientate spre afaceri. Dimensiunea mică a clasei este esențială.
 2. Concentrați-vă pe perspectiva carierei studentului: programe aliniate cu viitorul muncii; facultate cu experiență profesională, abordare tehnică și socială combinată.
 3. Corp de studenți de înaltă diversitate în campus și imersiune în comunitatea internațională din Geneva. Semestru în străinătate (instituții partenere) și / sau opțiuni de stagiu (SUA).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Informatii detaliate

Istorie

Universitatea de Business și Studii Internaționale (UBIS) a fost înființată în 2006 pentru a crea o instituție cu standarde academice ridicate și un mediu de susținere pentru studenții interesați de cariere în afaceri. UBIS este acreditat de IACBE, EduQua și ISO 9001. UBIS are o rețea de parteneri academici internaționali și o rețea internațională de absolvenți. Facultatea, personalul și studenții provin din peste 40 de națiuni.

Educaţie

La UBIS dezvoltăm capacități ale studenților pentru a naviga pe teritorii cu care ar putea să nu fie familiarizați, pentru a se adapta circumstanțelor în schimbare, pentru a opera în moduri multiculturale și pentru a implementa proiecte care vor avea impacturi pozitive în lume. Revedem și modificăm în mod constant programele și metodele noastre de predare pentru a ne alinia la nevoile curente de afaceri și societăți.

Cercetare

Cercetarea studenților este încurajată și dezvoltată prin proiectul capstone la nivel de licență și o teză la nivel de master și doctorat. Tezele de master și doctorat sunt de așteptat să demonstreze cercetări originale și o contribuție la cunoștințe noi. Experiența profesională a facultății este crucială pentru orientarea acestor teze către problemele reale ale afacerilor. Originalitatea cercetării este monitorizată prin îndrumarea atentă a tezelor în etapele prestabilite ale trimiterilor de scriere ale elevilor. Facultățile trebuie să demonstreze activitate de cercetare prin contribuții la reviste revizuite de la egal la egal și participarea la lucrările publicate ale conferințelor.

Perspectivele de carieră

Perspectivele de carieră ale studenților sunt îmbunătățite de programe academice de înaltă calitate, care sunt aliniate în mod constant la viitorul muncii, de către facultăți cu experiență profesională vastă, de un accent pe abilitățile sociale (comunicare, cooperare, sensibilitate culturală) și de spațiul oferit de studenților dezvolta propriile proiecte de afaceri. Reprezentanța acordată cercetării (proiecte și teze în piatră) orientate către problemele de afaceri din lumea reală este un factor major în pregătirea studenților noștri pentru succes. Studenții au multiple oportunități oferite de mediul de la Geneva (de exemplu, participarea la conferințe importante, stagii la afaceri, instituții internaționale și ONG-uri) și de parteneriatele noastre academice internaționale.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Servicii

Birouri pentru studenți

 • Centrul de carieră sfătuiește fiecare student în parte unde să meargă pentru un stagiu. Toți studenții au voie să lucreze 15 ore pe săptămână după primele 6 luni de studii în Elveția.
 • Platforma de învățare a elevilor ajută la controlul notelor și materialelor de studiu.
 • Program online pentru educație la distanță.
 • Servicii pentru studenți pentru a vă ajuta cu viza, formalitățile cardului de ședere, îngrijirea sănătății și cazarea.
 • Zile de orientare pentru noii studenți: cunoașterea profesorilor, tururi de ghid al orașului, integrare cu studenții existenți.
 • Asociația studențească - organizează evenimente distractive pentru studenți în și în afara Geneva.

Cazare

Echipa de servicii pentru studenți UBIS îi ajută pe studenți să rezerve o cameră comună sau single în Rezidențele studenților din Geneva (separat destinată studenților de sex feminin și masculin). Prin cererea studentului, putem oferi o serie de agenții pentru servicii de relocare sau pentru a căuta o cameră într-un apartament privat. Prețurile locuințelor în Geneva sunt de la 700 la 1000 CHF pe persoană lunar. Geneva are un transport public excelent și biciclete sigure. Încercăm să găsim facilități de locuit la mică distanță de campus.

Bibliotecă

UBIS are o mică bibliotecă fizică în campus și toți studenții pot obține un permis anual la Biblioteca Națiunilor Unite și îl pot folosi gratuit. UBIS oferă, de asemenea, acces la baza de date EBSCO Business Source Premier, una dintre cele mai bune și mai complete baze de date de afaceri de cercetare.

Sănătate

Unitățile de asistență medicală sunt în afara campusului. Toți studenții UBIS solicită o asigurare de sănătate elvețiană dedicată studenților cu tarife speciale de la 65 la 100 CHF pe lună, în funcție de tipul francizei.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Campus

Campusul Geneva din UBIS este situat într-un singur loc, în centrul orașului și foarte aproape de Organizația Națiunilor Unite din Geneva, sediul băncilor, corporațiilor și organizațiilor internaționale, cum ar fi OMC și Fondul global. Campusul se află la 3 minute de mers pe jos de lacul Leman și la 2 minute de mers pe jos de grădinile botanice din Geneva.

Sălile de clasă sunt complet echipate, au lumină naturală și artificială și sunt mari și confortabile. Există o conexiune puternică la internet, un salon pentru studenți, o bibliotecă mică și acces la o bucătărie. Cafenelele mici, chioșcurile, supermarketurile și restaurantele sunt toate foarte aproape de campus.

Facilitati sportive

Facilitățile sportive din Geneva sunt disponibile la prețuri speciale de reducere pentru studenți:

 • Abonament lunar la piscină - 10 CHF
 • Stadion pentru fotbal - gratuit
 • Abonament lunar la sala - 49-65 CHF
 • Biciclete, bărci cu lac, biciclete cu apă - disponibile pentru închiriere

Asociații studențești

Există o gamă largă de activități culturale în limba franceză și engleză (difuzare, presa scrisă și online și spectacole live).

Informații despre evenimente sunt disponibile de la Geneva Tourism sau oficiile turistice locale și ziarele locale. „Tribune de Genève”, „Le Temps” și „Le Matin” publică săptămânal suplimente cu detalii despre evenimente locale și divertisment. Geneva are peste 40 de muzee, centre de artă și fundații și cel mai mare număr de cinematografe pe cap de locuitor din Europa (de ex., Cinema Orange (Cinélac), cinematografe City).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Acreditare

 • # 7 pe CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • Tier One pe CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • EduQua
 • Consiliul internațional de acreditare pentru educația în afaceri (IACBE)
 • Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Fundația Europeană pentru Dezvoltare în Management (EFMD)
 • Iso 9001
 • Consiliul pentru acreditarea învățământului superior

Studii de mărturie

"Ceea ce îmi place la UBIS sunt clasele mici, foarte practice și extrem de interactive, predate de profesori de cea mai bună calitate. Magnificul campus este situat în inima Geneva, un oraș care posedă cele mai senine și extraordinare facilități sociale. Mai mult, eu Am reușit deja să lucrez la cinci proiecte de afaceri pe parcursul studiilor pe care le-aș putea continua după terminarea masterului meu. "
Timothy Masebe
Absolvent UBIS
"UBIS pentru mine înseamnă educație de calitate: profesorii de la UBIS sunt respectați nu numai în clasă, ci de comunitățile de afaceri și organizațiile internaționale din întreaga lume. Aceasta face o diferență mare în timpul studiilor și după absolvire, atunci când trebuie să aplicați cunoștințele acumulate la UBIS în mediul real. "
Liridon Byqmeti, din Kosovo
Absolvent MBA

Locații

Geneva

Address
Avenue Blanc,46
1202 Geneva, Geneva, Elveţia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

EFMD Equis Accredited