Citește Descrierea Oficială

Universitatea Americană din Sharjah Este o instituție coeducatională independentă, non-profit, bazată în mod conștient pe instituțiile de învățământ superior american. Universitatea este o universitate de conducere cuprinzătoare în regiunea Golfului și oferă studenților din regiune și din întreaga lume. AUS își propune să fie liderul regiunii în învățământul superior, cunoscut pentru excelență și inovație în predare, învățare, cercetare și servicii.Universitatea Americană din Sharjah este situat la 16 km (10 mile) de centrul orașului Sharjah și la aproximativ 25 de kilometri de emiratul vecin al Dubaiului. Sharjah este un centru comercial global și un oraș de învățare și de artă, așa cum a fost confirmat de denumirea sa din 1998 a UNESCO ca și Capitală Culturală a lumii arabe.

Principalele motive de studiu la AUS:

diversitatea studenților
Începând cu toamna anului 2016, în AUS au fost înscriși 6 002 de studenți. Acestea au inclus 429 de absolvenți și 5402 de studenți. Rata studenților este de 50,4 bărbați și 49,6 femei. AUS are un procent mai mare de studenți internaționali decât orice altă instituție din lume, potrivit unei analize a datelor din Times Higher Education. Aproximativ 84% din corpul studenților din universitate este alcătuit din studenți internaționali, care reprezintă mai mult de 100 de naționalități.

Calitatea și diversitatea membrilor facultății
Membrii facultății noastre au ani de experiență de predare și cercetare și calificări de diplomă de la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume. Acestea includ Universitatea Harvard, Universitatea Yale, Universitatea din Cambridge, Universitatea din Oxford, Universitatea Stanford, Universitatea Brown și Universitatea Princeton, pentru a numi câteva. Aproximativ 92 la sută din facultatea de zi cu normă întreagă dețin un grad terminal, în timp ce 81 la sută dețin un doctorat.

Subvenții financiare și burse și oportunități de asistență postuniversitară

Grant financiar AUS

AUS face tot posibilul pentru a se asigura că mijloacele financiare nu devin un obstacol pentru elevii calificați să obțină cea mai bună educație pe care o merită. O gamă largă de burse, burse și oportunități de studiu pentru studenți atât pentru studenți cât și pentru absolvenți sunt oferite pentru a le ajuta să-și finanțeze educația. Bursele oferite includ:

  • Grant financiar (scutirea de 5 la 50 la sută pentru școlarizare, taxe de laborator și cazare comună) pentru studenții cu studii superioare cu resurse financiare limitate dovedite.
  • Bursa distinctă pentru studenți (20% remisie pentru taxele de școlarizare și de laborator) pentru studenții care au obținut distincție prin obținerea unui scor mediu minim cumulativ de 95% sau echivalentul lor în ultimul an de învățământ secundar.
  • Bursă de realizare academică (10% din taxele de școlarizare și de laborator / tehnologie) pentru studenții care au demonstrat excelență academică prin obținerea unui scor mediu cumulat minim între 90,00 și 94,99% sau a echivalentului lor în ultimul an de învățământ secundar.
  • Bursa activă de studenți (până la 50% din remiterea taxelor de școlarizare și de laborator) este acordată studenților talentați ca un gest al susținerii universității și recunoașterea rezultatelor studenților în domeniul extracurricular.
  • Bursa de atletism (până la 50% remisie pentru școlarizare, taxe de laborator și cazare comună) oferită sportivilor talentați care demonstrează excelență atletică și calități sportive deosebite.
  • Prestații de școlarizare a familiei (25% din remiterea taxelor de școlarizare și de laborator) pentru familiile cu mai mult de o fiică înscrisă simultan la AUS ca studenți cu studii superioare.
  • Alte burse și burse includ Premiul Scholars al cancelarului, Grantul pentru studiile de studiu, Bursa pentru realizarea academică, Bursa listei cancelarului, Bursa de listă a decanului și Bursa școlii Sharakah.
Informații AUS

Universitatea oferă, de asemenea, o serie de asistență postuniversitară la absolvenți calificați. Absolvenții de asistență includ taxele de școlarizare (de la 33-100% scutiri de școlarizare) și o bursă lunară în timpul semestrelor regulate. Absolvenții de asistare pot fi sub forma unui post universitar de asistentă sau a unui post universitar de asistare. Absolvent de Asistență de cercetare oferă studenților cu oportunități de a dezvolta experiența de cercetare de lucru cu un membru al facultății cu privire la activitățile legate de cercetare. Prin intermediul cursurilor de asistare a cadrelor didactice universitare, studenții dobândesc experiență în materie de predare prin angajarea cu fracțiune de normă în posturi precum asistenții de laborator. Ambele sunt acordate pe o bază competitivă, pe semestru.

On-campus facilități

Una dintre cele mai importante și bine cunoscute trăsături ale AUS este viața ei vibrantă și dinamică a campusului. Universitatea oferă studenților complet dormitoare, un complex sportiv și o sală de gimnastică. Alte facilități includ un centru de sănătate, o farmacie, o bancă, un oficiu poștal, un frizer, un salon de frumusețe pentru femei, o librărie, magazine de masă și două magazine comerciale.

Saliile rezidențiale le oferă studenților un loc unde să trăiască, să se relaxeze, să-și exercite și să studieze în confort. Centrul de Sănătate Universitară oferă o gamă largă de servicii, incluzând îngrijirea ambulatorie, educația pentru sănătate, consilierea psihologică și serviciile de ambulanță / de urgență. Facilitățile sportive AUS găzduiesc o varietate de activități atletice recreative și competitive. Complexul sportiv oferă baschet, volei, handbal, badminton, terenuri de tenis în aer liber, în plus față de o piscină interioară de 50 de metri olimpică, terenuri de squash, centre de fitness și o sală de exerciții.

Facilitățile în aer liber includ terenuri de baschet, terenuri de tenis, teren de fotbal, teren de cricket, teren de baseball și o pistă de alergare de 400 de metri.

Activitățile extracurriculare, cluburile și organizațiile studențești

AUS pune un accent deosebit pe activitățile extracurriculare, considerându-le ca fiind vitale pentru dezvoltarea unui student pe tot parcursul vieții. Elevii sunt încurajați să participe la activități sportive, să se alăture cluburilor culturale și orientate spre interes și să se angajeze voluntar în campanii de servicii în folosul comunității. Universitatea oferă 81 de cluburi studențești și culturale orientate spre interese, 25 de echipe sportive și un program de voluntariat în serviciul comunității. Elevii pot participa, de asemenea, la spectacole teatrale și muzicale prin programul de arte plastice al Universității. Pe tot parcursul anului, în campus se desfășoară o serie de spectacole culturale.

Cercetare științifică și publicații de clasă mondială

AUS se angajează să devină cea mai bună universitate de cercetare din regiune, cunoscută pentru excelența și inovația sa. Universitatea încurajează și sprijină activitățile de cercetare, științifice și creative ale facultății și studenților săi. În plus, planurile sunt în curs de desfășurare pentru ca universitatea să construiască un parc de cercetare și tehnologie.

Finanțarea cercetării de la AUS include 2,5 milioane de AED acordate pe an ca granturi pentru cercetare internă a facultăților; 2,2 milioane de AED alocați pe an pentru fruntea sabatică; AED 10 milioane (scutiri de școlarizare și burse pentru absolvenți de cercetare și asistenți didactici) alocate pentru sprijinul studentului absolvent; Și 2,1 milioane AED pe an sunt asigurate pe granturi externe de cercetare.

Facultatea și studentul AUS produc și publică lucrări de înaltă calitate care câștigă în mod regulat recunoaștere atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Membrii facultății AUS dețin 67 de brevete, multe dintre acestea fiind brevetate la nivel local și internațional. Membrii facultatilor AUS au un record puternic de publicatii stiintifice in prestigioase reviste si conferinte internationale care implica in mod normal studentii postuniversitari ca coautori.

  • Numărul de publicații ale revistelor din 2014-2016: 1014
  • Numărul de prezentări și proceduri din 2014-2016: 131

Oportunități de carieră și dezvoltare profesională

AUS pune de asemenea un accent deosebit pe stabilirea de legături reciproc avantajoase cu comunitatea. Toate colegiile și școlile de la AUS se străduiesc să răspundă nevoilor comunității corporative și să stabilească conexiuni care să se dovedească a fi benefice atât pentru AUS, cât și pentru partenerii săi. Aceste legături ajută de asemenea universitatea să desfășoare activități de cercetare, precum și să promoveze o cultură a cercetării care devine rapid una dintre cele mai admirate caracteristici ale universității.

Studenții AUS lucrează într-un număr de firme multinaționale, ONG-uri și instituții guvernamentale. În timp ce la AUS, studenții au posibilitatea de a se angaja la conducerea firmelor locale și internaționale. Universitatea găzduiește, de asemenea, un forum anual de carieră și oferă studenților și absolvenților AUS posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanți din sectorul privat și public interesați de recrutarea studenților și absolvenților AUS fie ca angajați cu normă întreagă, fie ca stagiari.

AUS oferă 26 de specializări și 45 de minori la nivel de licență și 14 de masterat prin Colegiul de Arhitectură, Artă și Design; Colegiul de Arte și Științe; Colegiul de Inginerie; Și Școala de Administrare a Afacerilor.

header-events_1_

Locuințe și facilități în campus

Locuințele de pe campus reprezintă locul cel mai convenabil pentru studenți de a trăi în timpul studiilor la universitate. Mai mult de 2.000 de studenți trăiesc în sălile rezidențiale din campus. Ei se bucură de proximitatea clădirilor academice, bibliotecii, curții alimentare și complexului sportiv. Saliile rezidențiale AUS constau din opt clădiri de dormit pentru bărbați și cinci femei, supravegheate de personal pe o bază non-stop. Studenții au opțiunea de camere private, semi-private, comune, single sau duble. Mediul de viață este foarte bogat în atmosfera sa multiculturală și are un amestec echilibrat de activități sociale și academice. Saliile rezidențiale le oferă studenților un loc unde să trăiască, să se relaxeze, să-și exercite și să studieze în confort.

Bibliotecă

Renumită ca una dintre cele mai importante biblioteci din regiune, Biblioteca AUS oferă colecții, servicii și programe pentru a sprijini nevoile curriculare și de cercetare ale comunității universitare. Biblioteca AUS oferă 140 de stații de lucru pentru computere; Instruirea în cunoașterea informației și abilitățile de cercetare; 141.000 de articole de carte / mass-media și acces la 220.000 de cărți electronice; Și 50 de baze de date cu acces la 26.000 de e-periodice. În plus, toți bibliotecarii și administratorii de bibliotecă de la AUS dețin diplome de master acreditate în bibliotecă și știința informațiilor de la instituții acreditate sau recunoscute de Asociația Americană a Bibliotecilor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

American University of Sharjah

Bachelor noastre de Arts în Comunicare Programul de masă (BAMC) este modelat pe programe de studii similare găsite în SUA, dar este adaptat pentru a reflecta valorile cul ... [+]

Știm ce industria mass-media se așteaptă ca absolvenții să știe, așa că ne-am adapta curriculum-ului nostru pentru a satisface nevoile de pe piață.

Ne asigurăm că elevii noștri primesc cea mai bună educație disponibile în acest domeniu în țară și să le ofere cu facilități de stat-of-the-art, cadre didactice cu înaltă calificare și cu experiență, și hands-on experiență practică.

Nostru Bachelor of Arts în Comunicare de masă (BAMC) Programul este modelat pe programe de studii similare găsite în SUA, dar este adaptat pentru a reflecta valorile culturale ale Orientul Mijlociu, oferindu-absolvenții noștri flexibilitate enormă și avantaj în alegerea calea carierei lor în cadrul mass media profesiei. Acces imediat la oportunități de locuri de muncă în Sharjah, Dubai și Abu Dhabi reflectă importanța mass-media în modelarea și care acoperă creșterea impresionantă a Emirates precum și din regiune.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Considerat a fi unul dintre program mai riguros și prestigioasă economie din regiune, menținem un curriculum de calitate care adaugă valoare semnificativă pentru învățare ... [+]

Un grad economie vă pregătește pentru un număr de cariere în care sunt necesare gândire critică și de luare a deciziilor atent.

Considerat a fi unul dintre program mai riguros și prestigioasă economie din regiune, menținem un curriculum de calitate care adaugă valoare semnificativă pentru învățarea pe tot parcursul vieții studenților și rămâne curent ca disciplina evoluează pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale unei lumi din ce în ce mai globalizată . Livrăm un program american standard de licență, care oferă calificări care sunt ușor recunoscute pe plan internațional și înțelese de către angajatori și de programe postuniversitare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Programul nostru cuprinzător este ajutat de faptul că AUS este o comunitate cu adevărat internațional și divers campus în cazul în care limba engleză este la fel de răspâ ... [+]

Mediul nostru campus internațional împreună cu excelența noastră academică ne-a plasat într-o poziție unică în regiune.

Programul nostru cuprinzător este ajutat de faptul că AUS este o comunitate cu adevărat internațional și divers campus în cazul în care limba engleză este la fel de răspândită în afara sălii de clasă așa cum este în ea. Acest lucru plasează absolvenții noștri la un avantaj clar, ceea ce le face buni comunicatori, calificat pentru ocuparea forței de muncă în EAU și în întreaga lume.

Programul nostru se concentrează pe limba, gramatica, scris și diverse genuri de arte literare, cum ar fi ficțiune, non-ficțiune, poezie și proză. Noi ajuta elevii să învețe instrumentele de cercetare și abilități analitice necesare pentru a reuși într-o varietate de profesii în mediu global orientate spre informare engleză dominat și astăzi. capacitatea absolvenților noștri de a comunica eficient în limba engleză și să utilizeze abilitățile de gândire critică sunt calități foarte apreciate de către o gamă largă de angajatori, care includ:... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Trăim într-o lume în care de multe informații profesionale sunt învechite rapid. rezolvarea problemelor creativ și o înțelegere a complexității istorice și sociale ale lu ... [+]

Trăim într-o lume în care de multe informații profesionale sunt învechite rapid. rezolvarea problemelor creativ și o înțelegere a complexității istorice și sociale ale lumii sunt foarte importante.

Absolvenții noștri pot gândi pe picioarele lor, și să înțeleagă imaginea de ansamblu și diferitele unghiuri ale societății. Ei au viziune și un sentiment de conștiință socială. Noi înțelegem că fără acestea, nici o profesie este fie durabil sau util ca moștenire. Cu acestea, un absolvent poate deveni un lider constant în aproape orice plimbare de viață.

Departamentul nostru de până acum a produs studenții care au plecat să lucreze în sectorul guvernamental, afaceri internaționale, precum și în agențiile internaționale. Din ce în ce, mulți dintre absolvenții noștri au plecat la studii postuniversitare la unele dintre cele mai prestigioase instituții din Statele Unite ale Americii, Canada, Franța și Regatul Unit.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

American University of Sharjah

Nostru Misiune Obiectivele programului educațional Student Rezultate Abilitatea de a proiecta și efectua experimente, precum și pentru a analiza și interpreta datele ... [+]

Nostru

Misiune Obiectivele programului educațional Student Rezultate Abilitatea de a proiecta și efectua experimente, precum și pentru a analiza și interpreta datele O abilitate de a funcționa pe echipe multidisciplinare capacitatea de a identifica, formula și de a rezolva problemele de inginerie O înțelegere a responsabilității profesionale și etice Abilitatea de a comunica în mod eficient o recunoaștere a necesității și abilitatea de a se angaja în procesul de învățare pe tot parcursul vieții O cunoaștere a problemelor contemporane Înscriere și de absolvire a datelor [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Contabilitatea este una dintre cele mai căutate profesii din lumea afacerilor și finanțe. Cariere în contabilitate includ fiind un auditor, contabil de management, financ ... [+]

contabilitate este una dintre cele mai căutate profesii din lumea afacerilor și finanțe.

Cariere în contabilitate includ fiind un auditor, contabil de management, financiar-contabil, contabil fiscal, analist buget, contabil public, și care lucrează în sectorul guvernamental.

Nu numai că studenții noștri obține o pregătire academică solidă, care le pregătește pentru o piață competitivă de locuri de muncă, dar acestea sunt oferite, de asemenea, o serie de oportunități pentru a spori cariera lor academice după absolvire. Avem un parteneriat exclusiv cu Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor (ICAEW) pentru a furniza un Certificat în Finanțe, Contabilitate și Afaceri (cFab). De fapt, studenții noștri pot câștiga calificarea cFab prin care trece doar un singur examen, deoarece programul nostru de contabilitate majore le oferă scutiri de la cinci din cele șase module ICAEW. ... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Ca unul dintre programele de top de acest gen din Golful, Bachelor of Science noastre în Business Administration, cu o majore în economie pregătește studenții noștri pent ... [+]

Ca unul dintre programele de top de acest gen din Golful, nostru Bachelor of Science în Business Administration, cu o majore în economie pregătește studenții noștri pentru competitivă și în continuă schimbare de afaceri și mediul corporativ.

Cu un curriculum bine planificate în ton cu cerințele de pe piața globală și o facultate multinațională și cu experiență, cu grade de terminale de la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, programul nostru este conceput pentru a oferi studenților cu cel mai bun amestec atât teoretice precum și instruire practică.

majoră nostru oferă studenților cu fundamentul teoretic de a aplica economie la luarea deciziilor și politicilor publice în întreprinderi și alte organizații. Din nucleul comun al cursurilor teoriei intermediare în micro- și macroeconomie, studenții pot ramifica în mai multe domenii de aplicare în economie (cum ar fi economia internațională, organizare industrială, bani și bancare) sau a urma cursuri mai avansate (cum ar fi economia de conducere, econometrie sau seminarul de economie senior).... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Membrii noștri cu înaltă calificare și experiență facultate asigură că studenții noștri obține cea mai bună experiență teoretică și practică în domeniu. Programul nostru ... [+]

Finanțe este „în cazul în care banii sunt!“

Membrii noștri cu înaltă calificare și experiență facultate asigură că studenții noștri obține cea mai bună experiență teoretică și practică în domeniu. Programul nostru este una dintre cele mai respectate din țară și din regiune, și are un corp divers, multicultural de student.

Avem un program de parteneriat popular cu CFA Institute, ceea ce înseamnă că majore dumneavoastră de finanțare oferă pregătire excelentă pentru examenul de nivel I pentru desemnarea Chartered Financial Analyst (CFA). Obținerea acestei denumiri de prestigiu după absolvire îmbunătățește în mod semnificativ perspectivele de carieră în lumea financiară. ... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

acreditare noastră internațională ne permite să oferim studenților până la zi de formare managerială pe baza informațiilor din lumea reală, precum un fundal temeinică în ... [+]

Departamentul nostru menține legături strânse cu lumea afacerilor în Emiratele Arabe Unite, regiunea Golfului și dincolo.

acreditare noastră internațională ne permite să oferim studenților până la zi de formare managerială pe baza informațiilor din lumea reală, precum un fundal temeinică în teorie și etică.

Managementul presupune planificarea, organizarea, personalul, conducerea și controlul diferitelor departamente ale unei corporații sau a unui institut. Noi spori abilitățile elevilor de gândire critică și de convingere pentru a le pregăti pentru roluri de conducere. Ne îndeplinesc unul dintre principiile fondatoare majore ale AUS - pentru a pregăti studenții pentru a fi lideri care pot face față provocărilor deceniilor următoare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Noi îi învățăm pe elevi să înțeleagă și să satisfacă nevoile și dorințele clienților cu produsele și serviciile unei organizații. Fără strategii de marketing de succes, c ... [+]

Cursurile noastre introduce studentilor, lumea dinamic, incitant, condus-media centrată pe oameni de marketing.

Noi îi învățăm pe elevi să înțeleagă și să satisfacă nevoile și dorințele clienților cu produsele și serviciile unei organizații. Fără strategii de marketing de succes, chiar și cele mai bune produse nu vor prospera pe piață. Astfel, eficienta de marketing este vitală pentru succesul oricărei organizații, instituții, de afaceri sau tara.

Programul nostru regional de renume oferă facilități excelente, cadre didactice cu înaltă calificare și un curriculum interesant, care îmbină atât cunoștințele teoretice și practice de a oferi studenților noștri cu cel mai bun teren de antrenament posibil ca eforturile lor viitoare în lume fast-paced a comerțului internațional.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Noi oferim studenților noștri diverse cursuri care acoperă competențe de bază și concepte pe care le vor avea nevoie la absolvire, indiferent de tipul de locuri de muncă ... [+]

Noi oferim studenților noștri diverse cursuri care acoperă competențe de bază și concepte pe care le vor avea nevoie la absolvire, indiferent de tipul de locuri de muncă care le urmăresc.

În plus față de abilitățile specifice elevii învață în cursurile noastre MIS, acestea sunt expuse la:

abilități manageriale, cum ar fi abilități de comunicare, leadership și lucrul în grup teoria de afaceri / MIS și concepte, cum ar fi managementul bazelor de date, programare, comunicare de date și sisteme de analiză și proiectare Arhitectura IT și infrastructură, cum ar fi cadru de calcul distribuit și infrastructura wireless software și limbaj de programare abilități, cum ar fi Access, SQL, Java și Visual Basic ... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Elevii din Bachelor noastre of Science în programul de Biologie primesc o bază largă, educație riguroasă în multe domenii ale biologiei, care sunt tot mai importante și r ... [+]

Progresele în domeniul științei ne-au oferit oportunități fără precedent pentru a înțelege viața la nivel microscopic și atomic și ne-au ajutat să înțelegem atât la nivel microscopic și macroscopic al lumii noastre și cum le influențează.

Elevii din nostru Bachelor of Science în programul de Biologie primesc o bază largă, educație riguroasă în multe domenii ale biologiei, care sunt tot mai importante și relevante pentru lumea noastră de astăzi. Acestea includ biologia și protecția mediului, managementul ecosistemelor și conservarea speciilor, fiziologie, microbiologie, biologie moleculara, genetica, cercetarea in domeniul sanatatii, imunologie si predare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Programul nostru Topnotch oferă studenților o gamă interesantă de aventuri intelectuale și construiește abilitățile lor tehnice și de rezolvare a problemelor. Studenții n ... [+]

Chimia este știința centrală implicată în aproape tot ceea ce am venit în contact cu. Programul nostru Topnotch oferă studenților o gamă interesantă de aventuri intelectuale și construiește abilitățile lor tehnice și de rezolvare a problemelor. Studenții noștri folosesc metoda științifică pentru a studia compoziția și proprietățile tuturor materiei. Noi studiem procesele esențiale implicate în rearanjare a atomilor de substanțe pentru a produce noi produse.

Procesele de viață ale tuturor organismelor implică modificări chimice, iar elevii noștri au potențialul de a juca un rol cheie în dezvoltarea unor astfel de domenii interesante și importante ca medicina, biochimie și inginerie genetică. În alte domenii, chimia este esențială pentru domeniile în evoluție ale nanotehnologiei și de protecție a mediului.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

În plus față de clasele de proiectare de bază, ofertele de comunicare vizuale majore specializate clase în teme de design, cum ar fi ilustrare, Grafică, fotografie și des ... [+]

În plus față de clasele de proiectare de bază, majore de comunicare vizuală oferă cursuri specializate în subiecte de design, cum ar fi ilustrare, Grafică, fotografie și design avansat de publicare pentru imprimare și media digitale.

Mulți dintre absolvenții noștri lucrează în poziții creative în publicare, publicitate și mass-media industrii, în calitate de directori de artă, producători, directori de proiectare și directori de cont. Unii dintre absolvenții altor noastre au plecat pe posturi didactice de la școlile respectate din regiune. Absolvenții noștri sunt echipate cu aptitudini, cunoștințe și de încredere la locul de muncă:

în companii de design ca designeri creative implicate în problema gasirea si rezolvarea problemelor solutii vizuale care implica logo-uri, identitate corporativă, afișe, grafice informative, broșuri și design de carte în companii de publicitate de departamente creative ca Visualizer / designeri de publicitate, identitate corporativă, promoții și prezentări grafice în departamentele de design in-house ale guvernului sau sectorului public ca designeri, directori de arta, coordonatori de proiect și designeri de publicitate și promovare a comunicațiilor companiei, grafice informative și identitatea corporativă ca designeri independenți pentru persoane sau organizații care necesită soluții specializate de design grafic, și de imagine și generarea conceptului ... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Conceput pentru a satisface nevoia tot mai mare de experți în informatică, Bachelor of Science în nostru grad Computer Science este un instrument esențial pentru cei care ... [+]

Conceput pentru a satisface nevoia tot mai mare de experți în informatică, Bachelor of Science în nostru grad Computer Science este un instrument esențial pentru cei care doresc să se alăture acestui domeniu interesant. Al nostru Licențiat 130-credit of Science în programul Computer Science este acreditat atât de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice și de către Comisia de acreditare de calcul a ațâța în Statele Unite.

Am proiectat programul nostru pentru a vă oferi o puternică bază de informatică, care vă va permite să valorifice creșterea oportunităților de carieră disponibile în sectorul tehnologiei informației, în special în domeniile legate de software.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Departamentul nostru se angajeaza sa excelentei in cercetare si predare de calitate, iar membrii săi de facultate cu înaltă calificare dețin grade terminale de la unele d ... [+]

Studiind pentru un grad de inginerie calculator la AUS se poate dovedi a fi o experiență extrem de plină de satisfacții pentru un student.

Departamentul nostru se angajeaza sa excelentei in cercetare si predare de calitate, iar membrii săi de facultate cu înaltă calificare dețin grade terminale de la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, precum și experiența de lucru cu firme industriale de conducere.

De-a lungul cursului, vei fi pregătit pentru o gamă largă de poziții tehnice în afaceri și de guvern de serviciu, de cercetare, dezvoltare și învățământ superior.

Ca parte a programului de 140 de credit, care este acreditat atât de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice și de către Comisia de Acreditare de Inginerie a ațâța în Statele Unite, veți fi concentrându-se pe domenii majore în ingineria calculatoarelor: arhitectura de calculator și de proiectare, rețele de calculatoare, baze de date, inginerie software și aplicații informatice în industrie.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Acreditate de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice și Comisia de Acreditare Inginerie a ațâța în Statele Unite, noastre de 140 de credit ... [+]

Acreditate de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice și Comisia de Acreditare Inginerie a ațâța în Statele Unite, inginerie civilă cursul nostru grad de 140 de credite vă va ajuta să dezvolte un set larg de competențe în inginerie, matematică, științele umaniste și sociale, științe de bază și de proiectare.

În conformitate cu cerințele de cerințele naționale și internaționale de acreditare și care vizează nevoile specifice ale industriei din regiune, această diplomă de licență în inginerie civilă durează aproximativ patru ani pentru a finaliza.

Până la sfârșitul anului acesta, va fi dezvoltat o bază largă în toate disciplinele de inginerie civilă.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Mărturisind calitatea academică, de licență nostru de 140 de credit în Inginerie electrică este acreditat atât de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cer ... [+]

Ca una dintre ramurile cele mai interesante din domeniul dinamic al ingineriei, inginerie electrică este în prim-planul de modul în care ne modelează viitorul. Mărturisind calitatea academică, Bachelor noastre de 140 de credit în Inginerie electrică este acreditat atât de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice și de către Comisia de Acreditare de Inginerie ațâța, în Statele Unite ale Americii.

Acest lucru este extrem de apreciat de patru ani Bachelor of Science în programul de studii Inginerie electrică (BSEE) se bazează pe o bază solidă de știință și matematică necesare pentru a înțelege subiecte avansate de inginerie și aplicații.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Bachelor of Science în Inginerie Industrială este un program de patru ani, care necesită un minim de 140 de ore de credit pentru absolvire. Vei dezvolta mai întâi cunoști ... [+]

Gradul nostru de licență în inginerie industrială oferă un curriculum orientate spre aplicație și de industrie.

Una dintre cele mai rapide profesiilor de creștere din lume, inginerie industrială integrează oameni, de capital, materiale, echipamente și informații într-un mod eficient de a produce și distribuie bunuri și servicii de înaltă calitate, la un cost redus.

Inițial acreditat de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice, prin intermediul Comisiei privind Acreditare Academică (CAA), Programul nostru de Inginerie Industrială (IE) oferă un curriculum distinctiv care combină de inginerie și de cunoștințe manageriale.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Programul nostru acreditat la nivel internațional de studii de inginerie mecanică este una dintre cele mai dinamice din regiunea Golfului și răspunde în mod constant la c ... [+]

Nostru acreditat la nivel internațional program de gradul de inginerie mecanică este una dintre cele mai dinamice din regiunea Golfului și răspunde în mod constant la cerințele pieței și cele mai recente evoluții în acest domeniu interesant de studiu.

Această licență de 140 de credit al programului științei este acreditat atât de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice și de către Comisia de Acreditare Inginerie a ațâța în Statele Unite.

După anul juniori, va efectua un stagiu de vara pe care le va cere să lucreze într-un mediu de inginerie pentru a nu mai puțin de cinci săptămâni.

Înainte de a putea absolvi, va trebui să completeze un proiect de design senior yearlong; multe dintre aceste proiecte de design sunt de calibru internațional și sunt depuse la competițiile internaționale.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Maiorul de management de design oferă studenților noștri posibilitatea de a studia designul în contextul mai larg al antreprenoriatului și de gestionare a procesului de c ... [+]

Maiorul de management de design oferă studenților noștri posibilitatea de a studia designul în contextul mai larg al antreprenoriatului și de gestionare a procesului de creație.

Studenții noștri să ia cursuri de proiectare în Colegiul de Arhitectură, Artă și Design, precum și cursuri de afaceri în School of Business Administration. Programul nostru de management de design este singurul program de acest gen din regiune.

Studenții noștri sunt în cerere de către o gamă largă de organizații care au nevoie de profesioniști cu abilități de management puternice și o înțelegere și apreciere a procesului de creație. Absolvenții noștri lucrează ca directori de proiectare pentru corporații publice și private, precum și de proiectare și de agenții de publicitate directori de cont. În plus, acestea sunt recrutați în mod activ de galerii, organizații de evenimente și muzee din întreaga regiune.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

În multe domenii - inclusiv, dar fără a se limita la inginerie, afaceri, știință și arhitectură - matematică oferă atât o bază puternică pentru înțelegere precum și instr ... [+]

În multe domenii - inclusiv, dar fără a se limita la inginerie, afaceri, știință și arhitectură - matematică oferă atât o bază puternică pentru înțelegere precum și instrumentele necesare pentru studiu, cercetare și dezvoltare. Matematica este esențială pentru înțelegerea lumii noastre aflate în schimbare rapidă pe bază de vedere tehnologic.

Absolvenții noștri au învățat să gândească critic și creativ - aptitudinile necesare într-o lume care cere idei noi și noi abordări. Absolvenții noștri se vor potrivi rapid și ușor într-o gamă largă de companii stabilite și start-up.

La absolvire, studenții noștri sunt capabili să:

înț... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Programul nostru de design multimedia, oferă un fundal intensiv în design și oferă cursuri specializate în mass-media digitale, grafică în mișcare, animație și film. De a ... [+]

Programul nostru de design multimedia, oferă un fundal intensiv în design și oferă cursuri specializate în mass-media digitale, grafică în mișcare, animație și film. De asemenea, oferim o gamă largă de clase elective.

Absolvenții noștri sunt în prezent lucrează în domeniul audiovizualului, web și design interactiv, realizarea de filme și animație. Unii dintre ei sunt chiar și lucrează ca profesioniști producție internă în industriile din întreaga regiune.

Absolvenții de la programul nostru sunt echipate cu aptitudini, cunoștințe și de încredere la locul de muncă:

în companii de design ca designeri creative de logo-uri, identitate corporativă, grafica informații, grafica interactive si web design în departamentele de creație ale companiilor de publicitate ca designeri Visualizer / multimedia de reclame, identitate corporativă, promoții și prezentări grafice bazate pe timp în departamentele de design in-house ale guvernului sau sectorului public ca designeri multimedia grafice, directori de arta, coordonatori de design, web designeri, designeri de publicitate și promovare a comunicațiilor companiei, grafice informative și identitatea corporativă ca designeri independenți pentru persoane sau organizații care necesită soluții specializate de proiectare, și de imagine și generarea conceptului în industriile legate de difuzare ca dezvoltatorii de programe, consultanți de pre-producție, visualizers, echipa de producție, directori adjuncți și editori post-productie ... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Bachelor noastre multidisciplinare of Science în programul Știința Mediului integrează biologie, chimie și alte științe conexe, în scopul de a permite studenților să iden ... [+]

In ultimii ani, preocupările majore legate de conservarea mediului au câștigat de urgență. Guvernele locale și industriile private, recunosc importanța conservării, reciclării și conștientizarea problemelor de mediu.

Multidisciplinare nostru Bachelor of Science în Știința Mediului Programul integrează biologie, chimie și alte științe conexe, în scopul de a permite studenților să identifice și să înțeleagă problemele de mediu și să conceapă soluții. Aceasta se concentrează pe:

oferind studenților noștri o înțelegere a acestor probleme dezvoltarea abilităților care vor avea nevoie pentru a deveni profesioniști știința mediului asigurarea educației de licență necesară pentru a urmări un program de absolvent în științele mediului ... [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

American University of Sharjah

Bachelor noastre de program de Arhitectura este primul program de acest gen din afara Americii de Nord pentru a fi acordat acreditare de către Consiliul Național de Acred ... [+]

Arhitectura cuprinde proiectarea, crearea și dezvoltarea de forme și spații pentru clădiri, care să inspire, să cultive și să satisfacă nevoile umane și aspirații.

Ca program de arhitectura cele mai prestigioase din regiune, oferim un curriculum cuprinzător, precum și un mediu de studio divers, ambele din care să încurajeze abordările creative, critice pentru a proiecta. Nostru Bachelor of program de Arhitectura este primul program de acest gen din afara Americii de Nord care urmează să fie acordată acreditarea de către Consiliul Național de Acreditare de arhitectură (NAAB) din Statele Unite.

Programul nostru, care necesită cinci ani de studii universitare, plus de formare profesională, este pentru studenții care doresc o carieră profesională în arhitectură. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a satisface cerințele pentru licensure care predomină în Emiratele Arabe Unite și să se pregătească absolvenții noștri pentru practica profesională în întreaga regiune. Toți elevii din Colegiul de Arhitectură, Artă și Design trebuie să completeze programul de un an fundații înainte de a avansa în domeniul lor majore de studiu. Prin acest program, studenții noștri să dezvolte o înțelegere practică și critică de bază a principiilor de proiectare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Sharjah

Bachelor noastre de Design Interior (BID) program se pregătește persoane dinamice, creative, care caută o carieră ca designeri de interior profesioniști. patru ani Curric ... [+]

Design interior cuprinde dezvoltarea și implementarea de modele cuprinzătoare pentru mediile interioare ale arhitecturii. Al nostru Licențiat în Design Interior (BID), program pregătește persoane dinamice, creative, care caută o carieră ca designeri de interior profesioniști. patru ani Curriculum-ul nostru își propune să îndeplinească sau să depășească criteriile internaționale de acreditare stabilite și pregătește absolvent pentru practica profesionala de design interior în Emiratele Arabe Unite și în întreaga regiune.

Designerul de interior trebuie să aibă o bază largă de cunoștințe și competențe în ceea ce privește aplicațiile tehnice ale materialelor, coordonarea cu sistemele de construcție și de integrare a artelor decorative. Designerii de interior lucrează, de obicei, ca parte a unei echipe de design, care pot include arhitecți, ingineri structurale și mecanice, designeri sau de mediu și alți consultanți de specialitate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză