Citește Descrierea Oficială

Canadian Universitatea din Dubai oferă un curriculum bazat canadian în inima orașului Dubai, în cultura și valorile Emiratele Arabe Unite (EAU). Canadian Universitatea din Dubai (CUD) este situat central, chiar lângă Sheikh Zayed în distanță de mers pe jos de la Metro Dubai (Centre Station Financial). Fondată în 2006, Universitatea din Canada Dubai este formată în prezent din Școala de Arhitectură și Design Interior, Școala de Afaceri, Facultatea de Inginerie, Știință și Tehnologie Aplicată și Școala de mediu și sănătate. Noi oferim diplome de licență și masterat. Engleza noastra pentru scopuri academice de program (PAM), este disponibil pentru acei studenți care au nevoie de abilități suplimentare de limba engleza.

10 motive pentru a alege Canadian Universitatea din Dubai

Există mai multe motive pentru a alege din Canada Universitatea din Dubai pentru studii universitare sau postuniversitare, dar să vă spun ce ne diferentiaza de colegii nostri:

  1. curriculum canadian-based

Va oferim o educație bazată pe curriculum-ul canadian, oferindu-ne de calitate și credibilitate recunoscute pe plan internațional.

  1. Opțiunea de a absolvi în Canada

Ca un portal către învățământul superior din Canada, puteți începe gradul dvs. la CUD, apoi finaliza studiile și absolvent dumneavoastră de la una dintre instituțiile noastre partenere din Canada.

  1. EAU Acreditare

Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul EAU Educației: Afaceri de învățământ superior.

  1. facultate internaționale

facultatea noastră internațională sunt cu înaltă calificare și inspirație în domeniul lor, aducând stiluri inovatoare de predare și filosofii din întreaga lume.

  1. Absolvent de angajare

Cu o educație bazată pe principiul canadian al rezultatelor învățării prescrise, absolvenții CUD sunt extrem de angajare pe piața locurilor de muncă internaționale.

  1. învățare flexibilă

Noi oferim programe de program flexibil - cursuri de seară și de week-end sunt disponibile pentru ambele programe universitare și postuniversitare.

Locul de amplasare 7. Business-district

Avem o locație convenabilă în centrul inima cartierului de afaceri din Dubai, cu starea de academice de artă și facilități de agrement.

  1. Abordarea centrată pe student

CUD este o universitate centrată pe student, în cazul în care apreciem succesul elevilor mai presus de orice altceva.

  1. Oportunități de cercetare

Centrul nostru de cercetare oferă studenților posibilitatea de a fi implicate în taiere de cercetare margine la nivel internațional și în Emiratele Arabe Unite.

  1. comunitate de student Multiculturală

Avem un mediu de învățare cu adevărat multicultural, cu studenții de la peste 100 de naționalități.

Misiune

Canadian Universitatea din Dubai promovează perspective canadiene în procesul de învățare, cercetare și aplicare, întemeiată în aprecierea și respectul pentru diverse culturi și valori EAU.

Viziune

Canadian Universitatea din Dubai se angajează să ofere studenților cu o experiență academică internațională, ghidată de maximă etică educaționale și corporative, adăugând valoare în viața personală și profesională a absolvenților săi, și comunitățile în care le deservesc.

Obiectivele instituționale și obiective

Obiectiv 1:

Pentru a crea și menține un mediu propice pentru învățare continuă și perfecționare în timp ce continuă să evalueze toate aspectele operatiunilor CUD pentru a asigura relevanța și excelență.

Obiective:

1.1. Pentru a oferi elevilor posibilitatea de a îmbunătăți experiența clasă prin utilizarea de multi-media și resurse on-line.

1.2. Prin Biroul de eficacitatea instituțională, în mod continuu evaluarea performanței noastre ca o învățătură și organizarea învățării și satisfacția studenților și a personalului cu performanța Universității.

1.3. Pentru a utiliza o planificare sistematică, bazată pe dovezi, pentru a dezvolta Universitatea atât operațional și strategic.

Obiectiv 2:

Să adopte și să arate entuziasmul și contribuția tuturor personalului și studenților și să sprijine ambițiile tuturor, oferindu-le cu excelența academică și experiența practică necesară pentru succesul în carieră

Obiective:

2.1. Pentru a asigura excelență în predare, măsurată prin elev și evaluarea inter pares.

2.2. Pentru a oferi oportunități, dacă este cazul, pentru plasarea forței de muncă pentru proiecte și alte activități.

2.3. De a se angaja de afaceri, guvern și organizații non-profit din cadrul Dubai cu activitatea Universității.

Obiectivul 3:

Pentru a genera o atmosferă de demnitate și respect reciproc încurajând în același timp dezbaterea științifică și cercetarea aplicată.

Obiective:

3.1. Pentru a dezvolta un centru de cercetare axat pe care desfășoară activități de cercetare aplicată și se angajează atât personal și studenți în exercitarea activității academice.

3.2. Pentru a organiza deschis periodice și prelegeri publice pentru a încuraja dezbaterea întemeiată în rigoarea academică cu privire la aspectele de interes pentru regiune,

3.3. Pentru a se dezvolta, cu studenți și personal, un cod de conduită care acest lucru este onorat și respectat în ziua la munca de zi a Universității.

Obiectivul 4:

Pentru a accepta responsabilitatea și valoarea de intrare a tuturor părților interesate în special în activitatea noastră ca pe un portal de educație canadian, și așa face CUD Universitatea din Choice în piața noastră țintă și în același timp un angajator de alegere pentru toate academice, de conducere și a personalului de sprijin.

Obiective:

4.1. Pentru a avea o strategie clară pentru colaborare și cooperare cu instituțiile de învățământ post secundar canadian și de a dezvolta acorduri de colaborare care să reflecte această strategie.

4.2. Pentru a colecta sistematic date de la părțile interesate, interne și externe, în ceea ce privește performanța universității, poziția sa strategică de brand și oportunitățile sale de creștere,

4.3. Pentru a continua să crească baza programelor și a numărului de studenți, astfel încât să-și îndeplinească misiunea și să livreze la planul strategic al Universității.

Obiectivul 5:

Pentru a ține cont de nevoile tuturor părților interesate interne și externe, prin asigurarea suficiente și relevante, resursele disponibile pentru realizarea tuturor obiectivelor strategice și operaționale, sporind astfel suveranitatea Universității ca instituție independentă de învățământ superior.

Obiective:

5.1. Pentru a efectua o planificare sistematică a resurselor pentru cerințele de predare, cerințele de spațiu, bibliotecă și cerințele de servicii de student și pentru tehnologia informației și de a utiliza aceste planuri ca bază pentru elaborarea bugetului și planificarea strategică.

5.2. Pentru a căuta să obțină statutul nostru ca organizație de auto-finanțare în cel mai scurt timp, prin utilizarea de noi investiții pentru extindere și dezvoltare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Canadian University Dubai

Absolvenții vor avea abilitățile și cunoștințele pentru a publica, editarea, producerea de conținut și de publicitate de cercetare pe piața locală și internațională. ... [+]

Absolvenții vor avea abilitățile și cunoștințele pentru a publica, editarea, producerea de conținut și de publicitate de cercetare pe piața locală și internațională.

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Arabic
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

Prin primirea unei baze solide în utilizarea practică a metodologiilor și a aptitudinilor calitative și cantitative, cum ar fi scrierea de știri, scris copie, planificare ... [+]

Acest program este predat în limba arabă. Faceți clic aici pentru a citi descrierea în limba arabă

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Arabic
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

Programul Bachelor of Arts în Comunicare-Jurnalism este conceput pentru a dezvolta înțelegerea studenților cu privire la schimbarea rolurilor și a jucătorilor din domeniu ... [+]

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Arabic
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

Canadian University Dubai

tudents în programul eBusiness va învăța modul în care aceste tehnologii sunt folosite pentru a aborda concepte de afaceri. Ulterior, într-un laborator simulat, elevii vo ... [+]

eBusiness (afaceri electronice) optimizează apariția de tehnologia informației și comunicațiilor ca un instrument pentru a crește competitivitatea în afaceri. Clienții de astăzi și angajații deopotrivă sunt împuternicite să conducă afaceri dincolo de site-uri web traditionale statice. Susținută de tehnologia mobilă inteligente, este necesar să pârghie pe sisteme online inteligente de informare Enterprise Wide pentru a obtine valori de afaceri și de a obține un avantaj competitiv. Astfel de tehnologii dezlănțui eficacitatea operațională în toate domeniile funcționale interne (Marketing și Vânzări, Producție, Logistică, Achiziții și Contabilitate), inclusiv entități externe care subliniază clienții dinamici și nevoile furnizorilor. Elevii din programul de eBusiness va învăța cum sunt utilizate aceste tehnologii pentru a aborda concepte de afaceri. Ulterior, într-un laborator simulat, elevii vor aplica astfel de concepte învățate prin utilizarea unui sistem de aplicații de planificare a resurselor de întreprindere (ERP), cum ar fi SAP... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

BBA în Afaceri Internaționale pregătește studenții pentru cariere de conducere pentru piețele din ce în ce mai competitive și interdependente internaționale de afaceri. A ... [+]

Oportunitățile globale au generat cerere pentru manageri care sunt competenți în practica și strategiile internaționale de afaceri. Cu toate acestea, un număr tot mai mare de firme au devenit conștienți de faptul că piața cuprinde globul. În timp ce afacerile internaționale au caracteristici diferite în comun cu afacerile interne, acestea diferă și în mai multe moduri.

Relevanța afacerilor internaționale va continua să se extindă pe măsură ce mai multe firme se angajează în aprovizionare internațională pentru a achiziționa resurse și componente. Firmele de astăzi văd întregul glob ca pe o piață potențială, sporind cererea profesioniștilor din domeniul afacerilor internaționale pentru a oferi produse și servicii superioare la nivel mondial. Viitorul operațiunilor de afaceri internaționale va fi unul de creștere continuă, pe măsură ce alte firme se vor muta pe această piață.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

Programul BBA contabilitate și finanțe echipează absolvenți cu cunoștințele și competențele pentru a lucra în domeniul Corporate Finance și Contabilitate. Elevii vor comp ... [+]

Programul BBA contabilitate și finanțe echipează absolvenți cu cunoștințele și competențele pentru a lucra în domeniul Corporate Finance și Contabilitate. Elevii vor completa un program de provocator, care include cursuri, cum ar fi bancar, analiza a Valorilor Mobiliare, Analiza Capital, management de portofoliu, regulament financiar, Wealth Management, Management Financiar International, management Sisteme de contabilitate, și Standardele internaționale de raportare financiară (IFRS).

Beneficii

Absolvenții de la programul de finanțe contabilitate și sunt pregătite pentru lumea dinamică și provocatoare de corporate finance precum și poziționate pentru a merge mai departe în cariera lor contabile. În urma programului, studenții vor fi poziționate pentru a avansa în programele lor de desemnare profesionale, inclusiv CMA, CFA, și CA.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Canadian University Dubai

BBA în marketing pregătește studenții pentru a reuși în mediul în continuă schimbare de afaceri la nivel mondial. Acesta oferă studenților cu o înțelegere de toate aspec ... [+]

Marketingul este o parte integrantă din fiecare operațiunilor de afaceri de succes. Una dintre activitățile de marketing premier este de a înțelege așteptările valoare clienților și de a dezvolta un plan de marketing care va îndeplini și depăși aceste asteptari, la momentul potrivit, la locul potrivit și la prețul corect.

Într-adevăr, în mediul de afaceri la nivel mondial ultra-competitiv de astăzi, poziționarea strategică a produselor / serviciilor și branduri sunt considerate factori critici de succes pentru aproape toate organizațiile. Organizațiile proactive necesită strategii de marketing necesare pentru a satisface cerințele consumatorilor, obține un avantaj competitiv durabil, și de a spori performanța financiară. BBA în marketing pregătește studenții pentru a reuși în mediul în continuă schimbare de afaceri la nivel mondial. Oferă studenților o înțelegere a tuturor aspectelor funcției de marketing din cadrul organelor. Elevii vor fi expuși teoriilor și practicilor curente în comportamentul consumatorilor, în cercetarea de marketing, în vânzări, în vânzarea cu amănuntul, în publicitate și promovare, în branding și în e-Marketing.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

... [+]

Dezvoltare imobiliară De gestionare a deșeurilor [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

... [+]

Absolvenți cu o licență în Design Interior va fi echipat cu

Competențe creative și analitice <li> O înțelegere a mediilor economice, sociale, constructive și legale în care funcționează practica de design interior.</li> <li> Cunoașterea designului profesional și a valorilor etice.</li> <li> O înțelegere bună și capacitatea dovedită în fundamentele designului interior.</li> <li> O abilitate sporită în comunicațiile grafice și orale</li> <li> O bună cunoaștere a sistemelor de construcție interioară, a codurilor și a materialelor corespunzătoare.</li>

Oportunități de carieră... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

Mechatronica este un subiect multidisciplinar care combină elementele de calcul, de inginerie electrică și mecanică. Obiectivul acestui grad CUD este de a vă extinde cuno ... [+]

Beneficii

Studenții mechatronici de la CUD sunt expuși la o varietate de discipline, astfel încât veți fi bine echipați pentru a excela într-o gamă largă de domenii, inclusiv în domeniul electrotehnic și mecanic, și care au potențialul de a ajunge rapid la poziții de conducere. Competențele combinate ale absolvenților mecatronicii devin din ce în ce mai valoroase pentru angajatorii din diverse domenii.

Recunoscând necesitatea unei diversificări în afara industriei de petrol și gaze, EAU a ales să investească puternic în crearea unei economii bazate pe cunoaștere bazată pe progresul tehnologic și inovarea, inclusiv în dezvoltarea tehnologiei robotizate. În calitate de absolvent al mecatronicii, vă veți găsi în cerere într-o gamă de domenii stabilite și în curs de dezvoltare, de o importanță majoră pentru Emiratele Arabe Unite, de la energie curată la producție și asistență medicală.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

BBA în Managementul Resurselor Umane pregătește pe elevi să contribuie atât strategic și operațional în vederea dezvoltării unei organizații de forța de muncă. Elevii din ... [+]

Pe măsură ce tehnologiile de informare a trece la standardizarea proceselor de afaceri, capitalul uman devine una dintre resursele cele mai importante ale unei organizații. Schimbarea vreodată legile industriale și comerciale la locul de muncă și internaționalizarea și globalizarea afacerilor au făcut ca Managementul Resurselor Umane a devenit o dimensiune strategică critice în toate organizațiile.

BBA în Managementul Resurselor Umane pregătește pe elevi să contribuie atât strategic și operațional în vederea dezvoltării unei organizații de forța de muncă. Elevii din program vor studia strategic Personal, compensații și beneficii, angajaților și relații de muncă, Sisteme Integrate de Dezvoltare Resurse Umane și Procese suport de decizie.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Canadian University Dubai

Programul de gradul oferă studenților cu o bună înțelegere a zonelor funcționale de Arhitectură, inclusiv instrumente de proiectare, metode de proiectare, și filosofii de ... [+]

Bachelor of Architecture program de gradul vă va oferi o bună înțelegere a zonelor funcționale de arhitectură, inclusiv instrumente de proiectare, metode de proiectare, și filozofii de proiectare, aliate cu procesul de luare a deciziilor și procesele de prezentare eficiente. Acesta va dezvolta cunoștințele valorilor arhitecturale și etice profesionale și vă introduce în mediul de operare al practicii arhitecturale. Pe tot parcursul programului va forma o bună înțelegere și capacitatea dovedită în fundamentele de design arhitectural, a spori abilitățile în domeniul comunicațiilor grafice și orale și să dezvolte cunoștințe detaliate despre sisteme de construcții, coduri și tehnologii adecvate și materiale, precum și o apreciere a, și sensibilitate față, ecologia și mediul înconjurător. Beneficii Absolvenții cu licență în design interior vor fi echipați cu:... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian University Dubai

... [+]

Oportunități de carieră

Există o cerere puternică pentru crearea de rețele de profesioniști din EAU și întreaga regiune. Acest grad oferă perspective excelente pentru ocuparea forței de muncă în ucenici, printre care:

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Canadian University Dubai
Address
1st Interchange, Sheikh Zayed Road
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Website