City University College of Ajman

University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre CUCA

City University College of Ajman (CUCA) este o instituție de învățământ superior înființată sub patronajul Alteței Sale Șeicul Humaid Bin Rashid Al Nuaimi, membru al Consiliului Suprem și conducător al Ajmanului, și președinția Alteței Sale Sheikh Rashid Bin Humaid Al Nuaimi . CUCA oferă un mediu de învățare de înaltă calitate care promovează cercetarea și creșterea personală. CUCA utilizează o gamă largă de activități pentru dezvoltarea academică și profesională.

Despre READ

READ - R Educație și dezvoltare academică este brațul educațional al R Holding. READ sa îndrăgostit în sectorul educațional din Ajman, în 2012, odată cu înființarea City University College of Ajman (CUCA). Compania a contribuit acum la contribuția sa la educație prin înființarea unei școli, care se axează pe excelența academică și pe formarea personalității globale a studenților mai tineri.

READ se angajează să vizeze EAU 2021 și sprijină toate aspectele viziunii prin intermediul Școlii de oraș și CUCA.

Viziune

City University College of Ajman continuă să fie un centru de învățare care aplică modelul sistemului de educație american modificat pentru a se potrivi cerințelor locale și oferă specializări necesare pentru piața muncii. Comunitatea academică diversificată demografică cultivă dezvoltarea personalității, îmbunătățește abilitățile de auto-învățare și încurajează cercetarea continuă și cercetarea academică la nivel universitar și absolvent. În consecință, CUCA aspiră să devină o universitate distinctă la nivel național, regional și internațional.

Misiune

Misiunea City University College of Ajman este de a oferi o structură de taxe competitivă și programe academice durabile, de cea mai bună calitate și bazate pe piață, care oferă studenților posibilitatea de a excela și de a-și atinge aspirațiile și ambițiile. CUCA oferă studenților săi o educație variată în domeniile Administrarea Afacerilor, Drept, Relații Publice și Publicitate, Educație, Tehnologia Informației, Farmacie, Stomatologie și Arhitectură. În plus, colegiul creează un mediu favorabil învățării, promovează implicarea comunității, încurajează o cultură a cercetării, promovează creșterea individuală și facilitează o atmosferă de predare și învățare axată pe gândirea critică, inovarea și diversitatea.

Obiective strategice CUCA

Obiectivul 1: Creșterea calității învățământului și învățării și introducerea de noi programe academice care adaugă valoare în sectorul învățământului superior din Emiratele Arabe Unite.

Obiectivul 2: Îmbunătățirea continuă a eficienței instituționale și a calității.

Obiectivul 3: Îmbunătățirea continuă a infrastructurii, a resurselor și a serviciilor pentru studenți.

Obiectivul 4: Dezvoltarea relațiilor cu Comunitatea EAU.

Obiectivul 5: deveniți o universitate națională, regională și recunoscută la nivel internațional.

Obiectivul 6: Încurajarea unei culturi a cercetării colegiale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

Bachelor of Business Administration

Campus September 2019 Emiratele Arabe Unite Ajman

Misiunea programului Bachelor of Business Administration (BBA) este de a oferi studenților cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a servi ca lideri, etici și conducători eficenți, eficienți în forța de muncă modernă de astăzi - oriunde în lume. [+]

Bachelor of Business Administration

Misiunea programului Bachelor of Business Administration (BBA) este de a oferi studenților cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a servi ca lideri, etici și conducători eficenți, eficienți în forța de muncă modernă de astăzi - oriunde în lume. Acesta pregătește absolvenți pentru un sortiment divers de carieră în sectorul de afaceri și pentru studii postuniversitare. Programul se concentrează pe luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, dezvoltarea valorilor etice puternice, responsabilitatea socială și lucrul pentru a obține succesul în medii culturale diversificate.

Obiectivele Programului BBA

Programul BBA își pregătește absolvenții pentru:... [-]


Videoclipuri

CUCA New Campus

Contactează

Adresă, linia 1 Sheikh Ammar Street, Al-Tallah 2
Ajman, Ajman, Emiratele Arabe Unite