Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Design și Inovare din Dubai (DIDI) oferă o educație de design unică, sub forma unei diplome de licență de patru ani (BDes) de patru ani. Primul de acest fel din regiune, curriculumul DIDI a fost elaborat în parteneriat cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și Parsons School of Design și oferă un program distinct, ferm încorporat în gândirea de proiectare și rezolvarea problemelor creative.

Deschiderea ușilor în toamna anului 2018, DIDI este un institut privat, non-profit Institutul de Design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Institutul de Design și Inovare din Dubai consideră că viitorul educației de design este experimental, transformator, disruptiv și transversal. Ne propunem să devenim școala de alegere pentru următoarea generație de factori de schimbare care vor concepe și crea soluții de design durabile pentru problemele actuale în beneficiul societății de mâine.

DIDI pregătește studenții să răspundă în mod eficient unei lumi în schimbare rapidă, cu abilități transferabile, care sunt disciplinare și rezolvarea problemelor prin design. Vom echipa noua generație de factori de decizie să utilizeze design-ul ca instrument pentru a crea schimbări pozitive. Elevii noștri vor învăța cunoștințe vizuale și capacități tehnologice pentru a crea, crea și crea un viitor sustenabil. DIDI va sprijini talentul de design în curs de dezvoltare din întreaga regiune printr-o abordare deschisă și colaborativă, care valorizează cooperarea și parteneriatul. Suntem investiți în inovație curriculară integrată și experimentări tehnologice.

  • DIDI va crea lideri și influențatori ai secolului XXI.
  • DIDI va furniza un curriculum de clasă mondială și cercetare globală pentru a crea o nouă generație de indivizi calificați în regiune.
  • DIDI va oferi un nou ecosistem de experiențe de învățare.
  • DIDI va oferi studenților mentorat și acces la suportul de incubație.
  • DIDI va folosi designul ca limbă nouă a schimbării.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

Campusul lui DIDI OFERĂ SPAȚIU PENTRU A FOST INSPIRAT PENTRU MINE CREATIVE.

Campusul DIDI va oferi spații de lucru interactive și contemporane pentru tinerii designeri din EAU, în centrul Comunității Creative la d3.

Proiectat de Foster + Partners, campusul creează un mediu unic de învățare pentru studenți pentru a-și dezvolta și a demonstra inovația și creativitatea.

O scară "socială" în inima clădirii leagă toate cele șase etaje, creând spații informale pentru interacțiune, dezbatere și afișare și conectând studiourile împreună. Diferitele plăci de podea la fiecare nivel creează terase interioare dinamice care ignoră un atrium central.

Spațiul este amenajat într-un decor de studio "mega" , împreună cu facilități de clasă mondială, permițând colaborarea între disciplinele de design, aducând împreună studenților și facultăților într-un mediu dinamic. Campusul este răspândit pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați în Comunitatea creativă la d3 și va avea capacitatea de a găzdui 550 de studenți.

DUPĂ STUDIO

Studenții care trăiesc în Dubai vor avea acces în mod invidios la un calendar incredibil de evenimente de design care includ Dubai Design Week, Dubai Design Days Forward și Abwab. Orașul futurist din Dubai se mândrește cu plajele de aur, deserturile și cu o artă și o stradă crescândă scenă de cultură, înfruntă orizontul orășenesc din Dubai.

Futurist, multicultural și sigur, Dubai este un oraș de inovare care salută factorii de schimbare de mâine.

Locații

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 3434 392