Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) oferă o educație unică în materie de design, sub forma unui grad de licență în design de patru ani (BDes). Primul de acest gen din regiune, curriculum-ul DIDI a fost elaborat în parteneriat cu Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT) și Parsons School of Design și oferă un program distinct, ferm încorporat în design-gândire și rezolvare creatoare de probleme.

Și-a deschis ușile în toamna anului 2018, DIDI este un Institut privat de design, fără scop lucrativ.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Institutul de design și inovație din Dubai consideră că viitorul educației în domeniul proiectării este experimental, transformator, perturbator și transversal. Intenționăm să devenim școala de alegere pentru următoarea generație de factori care vor concepe și crea soluții de proiectare durabile pentru problemele de astăzi, în beneficiul societății de mâine.

DIDI pregătește studenții pentru a răspunde eficient unei lumi în schimbare rapidă, cu abilități transferabile, care sunt trans-disciplinare și rezolvarea problemelor prin proiectare. Vom echipa următoarea generație de producători de schimbări pentru a utiliza designul ca instrument pentru a crea schimbări pozitive. Elevii noștri învață alfabetizarea vizuală și capacitățile tehnologice pentru a crea, a forma și a crea un viitor durabil. DIDI susține talentul de design emergent în toată regiunea printr-o abordare de tip open-source și de colaborare care valorizează cooperarea și parteneriatul. Suntem investiți în inovația curriculară integrată și experimentarea tehnologică.

  • DIDI creează lideri și influenți ai secolului XXI.
  • DIDI oferă un curriculum de clasă mondială și o cercetare globală pentru a crea o nouă generație de persoane calificate în regiune.
  • DIDI oferă un nou ecosistem de experiențe de învățare.
  • DIDI oferă studenților mentorat și acces la suport pentru incubare.
  • DIDI folosește designul ca nou limbaj al schimbării.

137175_Studio.jpg

CAMPUSUL DIDI OFERĂ SPATIU PENTRU MINIMI CREATIVE PENTRU A FI INSPIRATE.

Campusul DIDI oferă spații de lucru interactive și contemporane pentru tinerii designeri din Emiratele Arabe Unite, în centrul cartierului de design de la d3.

Proiectat de partenerii Foster +, campusul creează un mediu de învățare unic pentru studenți pentru a-și hrăni și arăta inovația și creativitatea.

Spațiul este amenajat într-un cadru de studio „mega” , împreună cu facilități de talie mondială, permițând colaborarea încrucișată între disciplinele de proiectare, aducând studenții și facultățile într-un mediu dinamic.

DINTRE STUDIU

Studenții care locuiesc în Dubai vor avea acces de invidiat la un calendar incredibil de evenimente de design care includ Dubai Design Week, Dubai Design Days, Fashion-Forward și Sole DXB. Orașul futurist Dubai se mândrește cu plaje aurii, deșerturi și o scenă în creștere a artelor și culturii de stradă, așezată pe orizontul Dubai care inspiră.

Futurist, multicultural și sigur, Dubaiul este un oraș al inovației, care îi întâmpină pe cei care fac schimbări de mâine.

Locații

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 3434 392

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră