Citește Descrierea Oficială

despre EIBFS

Infiintata in anul 1983, Institutul Emirates pentru Studii bancare și financiare (EIBFS) oferă programe de clasă mondială de educație, sesiuni de formare și servicii conexe în domeniul bancar și financiar, la trei starea de campusuri de artă amplasate strategic în Sharjah, Abu Dhabi și Dubai . Angajate la inițiativa Emiratisation, EIBFS sprijină cetățenii EAU prin furnizarea de facilități de formare de top-notch și cariera de creștere încurajatoare în sectorul bancar și al serviciilor financiare.

EIBFS a fost integrat la nivel global, cu diverse institute de conducere și universități din lume, pentru a aduce si de a oferi cele mai bune programe și cursuri în domeniul bancar și financiar pentru EAU.

EIBFS a adus contribuții semnificative la viața și carierele de mii de studenți și profesioniști care lucrează în domeniul domeniul bancar și financiar susținut de academicieni sale cu înaltă calificare, calificați și cu experiență și formatori corporative.

EIBFS a cunoscut o creștere semnificativă de-a lungul anilor, în special în numărul de studenți și stagiari, programe academice și de formare, site-uri de campusuri, facultate și membri ai personalului, absolventii si diverse alte dimensiuni.

In fiecare an, institutul salută mii de studenți și stagiari din întreaga EAU de a educa, tren și oferă o gamă largă de servicii bancare și oportunități de învățare financiare susținute de cele mai bune din clasa de cercetare, expertiză, programe și facilități.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Guvernanța Corporativă Contabilitate islamic Metodologia de cercetare An 4 guvernamentale de contabilitate ... [+]

Guvernanța Corporativă Contabilitate islamic Metodologia de cercetare

An 4

guvernamentale de contabilitate [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Misiune Obiective Curriculum ... [+]

Misiune

Obiective

Curriculum [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies