Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la IHC

Colegiul International Orizonturi este licențiat și acreditat de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR). Colegiul este o instituție independentă de licență și internațională sa angajat să îndeplinească standarde înalte de excelență academică și relevanță pentru secolul 21.

Instituția oferă studenților de înaltă performanță academic din regiunea MENASA cu un stil educație colegiu american în domeniul artelor, științelor și studii de pre-profesionale și servește ca o cale de transfer de la universități de elită din Statele Unite, precum și instituțiile regionale. Soldurile International College Orizonturi de specialitate și generale educație, pentru că studenții noștri obține o bază solidă pentru foarte variate carieră în afaceri și industrie, profesiile, serviciul public, de predare, și arte plastice.

Care este IHC 2 +2 Modelul

IHC pregătește pe elevi pe parcursul a doi ani de studiu în Dubai pentru transferul de la universități din SUA. Pregătirea începe în primul an de la IHC, atunci când elevii lucrează cu consilieri academice pentru a dezvolta un plan academic clar. Planul academic se bazează pe aptitudini și interesele naturale elevilor. Planul Academic enumeră universități ideale și cerințele lor specifice pentru fiecare elev.

Modelul nostru de 2 +2 permite elevilor pentru a economisi bani, castiga mai mult de pregătire academică și de a fi mai aproape de casa prin completarea primii doi ani de gradul de burlaci în Dubai și apoi trece la ultimii doi ani, la universități de elită din Statele Unite sau din alte regiuni .

Viziune

IHC va fi cunoscut în întreaga regiune MENASA pentru progresivă curriculum american educația noastră facultate și rate superioare de succesul elevilor.

Scopuri și obiective strategice: 1. Creșterea accesului la învățământul superior de grupuri de sub-a servit din regiune MENESA.

  1. Promovarea inovației în procesul de predare și de învățare pentru a îmbunătăți succesul elevilor - stabilirea clasă globală și oriunde si oricand de învățare 3. Promovarea interacțiune-colegiu mare, cu, și acceptarea, diverse popoare, culturi, arte și perspective.

  2. Implice toți membrii comunității colegiu într-un program continuu de sustenabilitate a mediului și a resurselor de conservare.

Misiune

IHC este o instituție de licență selectiv independentă și internațională sa angajat să îndeplinească standarde înalte de excelență intelectuală relevante pentru secolul 21. Instituția oferă studenților de înaltă performanță academic în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud (MENASA), regiune cu un curriculum de educație de colegiu american în domeniul artelor, științelor și studii de pre-profesionale și servește ca o punte de acces de transfer de la universități de elită din Statele Unite state și instituții regionale. La IHC ne echilibra studii de specialitate și general, pentru a se asigura că studenții noștri obține o bază solidă pentru foarte variate carieră în afaceri și industrie, profesiilor liberale, servicii publice, de predare și de arte plastice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

International Horizons College (IHC)

IHC pregătește pe elevi pe parcursul a doi ani de studiu în Dubai pentru transferul de la universități din SUA. Pregătirea începe în primul an de la IHC, atunci când elev ... [+]

2 + 2 Bachelor Degree 2 +2 model

2 + 2 modelul IHC permite elevilor pentru a economisi bani, castiga mai mult de pregătire academică și de a fi mai aproape de casa prin completarea primii doi ani de gradul de burlaci în Dubai și apoi ultimii doi ani de la universități de elită din Statele Unite sau din alte regiuni. Studenții trebuie să realizeze o AAP minim de 3,0 la IHC, în scopul de a avea o oportunitate de a transfera la universități de top din Statele Unite ale Americii sau în alte regiuni. Un 3.2 la 3.5 ar trebui să fie AAP țintă. Peste 3,5 pozițiile un elev foarte bine pentru admiterea la o universitate de top din SUA. Accentul principal pentru finalizarea programului de licență va fi de la Universitatea din California (UC) de sistem. Opt din cele nouă universități sunt clasate in US News & World Report de top 100 de universitati. În plus față de sistemul de UC, elevii pot obține, de asemenea, acces la sistemul de peste 20 de universități Universitatea de Stat din California (CSU). În plus față de UC și CSU, IHC este in discutii cu mai multe de top de 100 de universități din SUA și în regiunile din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud. Aceste acorduri vor fi anunțate în lunile următoare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză