International Horizons College (IHC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la IHC

Colegiul International Orizonturi este licențiat și acreditat de Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR). Colegiul este o instituție independentă de licență și internațională sa angajat să îndeplinească standarde înalte de excelență academică și relevanță pentru secolul 21.

Instituția oferă studenților de înaltă performanță academic din regiunea MENASA cu un stil educație colegiu american în domeniul artelor, științelor și studii de pre-profesionale și servește ca o cale de transfer de la universități de elită din Statele Unite, precum și instituțiile regionale. Soldurile International College Orizonturi de specialitate și generale educație, pentru că studenții noștri obține o bază solidă pentru foarte variate carieră în afaceri și industrie, profesiile, serviciul public, de predare, și arte plastice.

Care este IHC 2 +2 Modelul

IHC pregătește pe elevi pe parcursul a doi ani de studiu în Dubai pentru transferul de la universități din SUA. Pregătirea începe în primul an de la IHC, atunci când elevii lucrează cu consilieri academice pentru a dezvolta un plan academic clar. Planul academic se bazează pe aptitudini și interesele naturale elevilor. Planul Academic enumeră universități ideale și cerințele lor specifice pentru fiecare elev.

Modelul nostru de 2 +2 permite elevilor pentru a economisi bani, castiga mai mult de pregătire academică și de a fi mai aproape de casa prin completarea primii doi ani de gradul de burlaci în Dubai și apoi trece la ultimii doi ani, la universități de elită din Statele Unite sau din alte regiuni .

Viziune

IHC va fi cunoscut în întreaga regiune MENASA pentru progresivă curriculum american educația noastră facultate și rate superioare de succesul elevilor.

Scopuri și obiective strategice: 1. Creșterea accesului la învățământul superior de grupuri de sub-a servit din regiune MENESA.

  1. Promovarea inovației în procesul de predare și de învățare pentru a îmbunătăți succesul elevilor - stabilirea clasă globală și oriunde si oricand de învățare 3. Promovarea interacțiune-colegiu mare, cu, și acceptarea, diverse popoare, culturi, arte și perspective.

  2. Implice toți membrii comunității colegiu într-un program continuu de sustenabilitate a mediului și a resurselor de conservare.

Misiune

IHC este o instituție de licență selectiv independentă și internațională sa angajat să îndeplinească standarde înalte de excelență intelectuală relevante pentru secolul 21. Instituția oferă studenților de înaltă performanță academic în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud (MENASA), regiune cu un curriculum de educație de colegiu american în domeniul artelor, științelor și studii de pre-profesionale și servește ca o punte de acces de transfer de la universități de elită din Statele Unite state și instituții regionale. La IHC ne echilibra studii de specialitate și general, pentru a se asigura că studenții noștri obține o bază solidă pentru foarte variate carieră în afaceri și industrie, profesiilor liberale, servicii publice, de predare și de arte plastice.

Locații

Dubai

Address
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră