Manipal Academy of Higher Education Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Manipal Academia de Învățământ Superior, Dubai Campus este un campus ramură al MAHE (considerat a fi Universitatea), Manipal India cu o moștenire de peste 64 de ani; 400.000 absolvenți

Universitatea Manipal MAHE și-a stabilit prezența în Dubai, Emiratele Arabe Unite în anul 2000. În prezent, el înscrie peste 1800 de studenți din 40 de țări din întreaga lume și este o universitate indiană multidisciplinară din regiune.

MAHE Dubai sa mutat în campusul său iconic de ultimă oră în septembrie 2011. Spread peste 750.000 de metri pătrați de zonă construită, campusul extins poate găzdui peste 5000 de studenți. În afară de sălile de cursuri contemporane, noul campus de la Dubai International Academic City (DIAC) găzduiește laboratoare de ultimă oră în inginerie, management, bio-tehnologie și tehnologia informației și găzduiește și unele dintre cele mai bune studiouri și ateliere de lucru din regiune programe în mass-media

Campusul găzduiește, de asemenea, o bibliotecă extinsă, cantină, facilități sportive interioare și exterioare în aer liber, inclusiv o pistă de atletism, terenuri de tenis, o sală de gimnastică și un centru de fitness și un centru de recreere pentru băieți și fete. Întreg campusul este activat cu Wi-Fi.

Dincolo de mediul academic, studenții de la MU, Dubai primesc o expunere amplă la evenimente extra-curriculare, activități sportive și alte evenimente culturale.

Motivele pentru care să alegeți programul de licență la MAHE Manipal, Dubai Campus:

  • Foarte experimentat
  • Aplicație orientată
  • Dedicated Cell Placement și servicii de suport
  • Cel mai bun laborator din clasă
  • Colaborări extinse globale și parteneriate academice
  • Extensive Outdoor
  • Elevii din 40 de țări

Locații

Dubai

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite