Murdoch University Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiu la Murdoch

Ca student Murdoch, vei avea structura, suportul și spațiul pentru a-ți crea propriul drum, astfel încât vei absolvi nu doar gata de angajare, ci și gata pentru viață. Explorați gama noastră largă de cursuri și aflați cum să aplicați pentru a vă alătura comunității noastre globale de gânditori liberi astăzi.

Murdoch University Dubai este o filială de bază a Murdoch University, care are sediul în Perth, Australia de Vest. Campusul nostru vibrant din Dubai răspunde cererii crescânde din zonă pentru profesioniști calificați într-o serie de industrii. Toate cursurile respectă aceleași cerințe academice ca și cursurile oferite în Australia, predate de lectori internaționali de înaltă calificare. Gradele acordate sunt eliberate din Australia și sunt exact aceleași cu cele conferite în campusul din Australia.

Campusul din Dubai a fost inaugurat în 2008 de Excelența Sa Șeicul Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, ministrul Educației Superioare și Cercetării Științifice din Emiratele Unite, și este situat la Dubai International Academic City. Filiala este autorizată de autoritatea de reglementare a Guvernului Dubai, Knowledge and Development Development Authority (KHDA).

Opțiunile noastre flexibile de învățare sunt adaptate pentru a vă permite să vă proiectați cursul de studiu în conformitate cu propriile cerințe personale. De ce să alegeți între Business și Media când puteți face ambele? Opțiunea noastră dublă majoră vă permite să combinați două discipline diferite într-o educație bine rotunjită, fără a vă prelungi timpul la universitate.

La Murdoch, suntem mândri că avem o facultate calificată la nivel internațional, care vă învață diplome recunoscute la nivel mondial. Indiferent dacă sunteți un student la programul de fundație sau un student universitar sau postuniversitar, calitatea cadrelor didactice și a programelor oferite sunt de nivel mondial.

Studierea la Murdoch University Dubai nu înseamnă doar a învăța în domeniul ales. Este vorba și de explorarea unor noi moduri de gândire, de a descoperi perspective diferite și de a găsi modalități de a face diferența.

Avem suportul, facilitățile și flexibilitatea care vă ajută să câștigați abilitățile, cunoștințele și experiența de viață de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

 • Top 100 global: clasat printre primele 100 de tinere universități din lume (Ranking Young Universities 2017, Times Higher Education)
 • Evaluare de cinci stele: pentru salariile începând de la absolvenți și experiența educațională (Ghidul bunelor universități 2018)
 • Excelență în cercetare: standard de nivel mondial sau mai mare în 85 la sută dintre disciplinele de cercetare (Excelența în cercetare pentru Australia (ERA) 2015 Australian Research Council)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

De ce să alegi Murdoch în Dubai?

 • Un stil de viață atractiv pentru studenți: Cheltuielile de viață din Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite) sunt una dintre cele mai scăzute în rândul națiunilor în curs de dezvoltare și în curs de dezvoltare. Înconjurat de dune de nisip, orașul are partea sa corectă de plaje uimitoare și ape calde și primește soare pe tot parcursul anului. Emiratele Arabe Unite se întâmplă, de asemenea, să fie o țară foarte sigură și modernă, cu niveluri foarte scăzute de criminalitate violentă și de proprietate.
 • Un oraș multicultural și cosmopolit: cultura arabă este adânc înrădăcinată în Dubai, dar cu Emiratele Arabe Unite fiind o națiune ex-pat, există atât de multă diversitate culturală. Studenții se pot bucura de un stil de viață cosmopolit și internațional în Dubai, cu o mulțime de oportunități de interacțiune cu oameni din diverse naționalități și medii culturale. Vă veți simți foarte mult ca acasă în Dubai, atât timp cât respectați legea și respectați culturile și valorile.
 • Bucurați-vă de muncă cu timp parțial în timp ce studiați: studenții Murdoch cu permis de muncă li se permite să lucreze cu fracțiune de normă în zonele libere. Nu există restricții formale la ore, atât timp cât respectă un program rezonabil de studiu.
 • Un oraș de oportunități: Absolvenții din Dubai au o mulțime de opțiuni de angajare deschise pentru a obține gradul lor, creșterea oportunităților profesionale a fost determinată de extinderea rapidă a sectorului non-petrol, cum ar fi industria construcțiilor.
 • Un ținut minunat: Dubaiul nu este doar copt cu atracții naturale, există și destule atracții create de om pentru a vă menține ocupat. Studiind în Dubai, veți obține o mulțime de oportunități de a frecventa aceste atracții apreciate.

Campus Facilities

Murdoch University Dubai , situată în Dubai International Academic City, oferă facilități de ultimă generație și tehnologie de clasă mondială, astfel încât studenții să aibă acces la cele mai înalte standarde de educație la nivel global.

Facilitățile din campusul nostru din Dubai includ teatre de conferințe moderne, birouri administrative și servicii de asistență pentru studenți. Campusul dispune de televiziune de înaltă tehnologie profesională, precum și de facilități de post-producție. O bibliotecă amplasată central acționează ca un singur ghișeu pentru învățarea și serviciile studenților. De asemenea, oferă studenților acces la toate bazele de date electronice furnizate de campusul principal din Australia.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Facilități de campus:

 • Studio de film
 • Suite de editare
 • Laboratorul de informatică
 • Cameră comună
 • Bibliotecă
 • Transport student

Dubai International Academic City

Dubai International Academic City (DIAC) este singura zonă liberă din lume dedicată educației superioare. Înființată în 2007 ca parte a TECOM Investments, DIAC își propune să dezvolte fondul de talente din regiune și să creeze Emiratele Unite ca o economie bazată pe cunoaștere.

DIAC este prima destinație pentru învățământul superior din regiune, situată pe un campus complet desemnat de 18 milioane de metri pătrați, cu dotări moderne de ultimă generație. DIAC găzduiește în prezent 21 de filiale internaționale, ca parte a numărului total de 37 din Emiratele Unite, cel mai mare număr din orice locație.

Cu o multitudine de puncte de vânzare cu amănuntul, Dubai International Academic City este o comunitate autosuficientă care oferă chiriașilor și vizitatorilor sale de mâncare și băuturi (inclusiv Costa Coffee, metrou, Bombay Chowpatty și All Day Minimart), un institut de conducere, facilități de închiriere de îngrijire, un agenție de turism, o creșă pentru îngrijirea copiilor, saloane de înfrumusețare și o clinică medicală și stomatologică.

Locații

Dubai

Address
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite