Oscar Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Oscar Institute fost demarat în 1993 de către domnul KP Paulose pentru a oferi cursuri de formare în domeniul tehnologiei informației, limbilor străine

Formarea noastră

Cursurile noastre sunt actualizate frecvent pentru a satisface standardele în continuă schimbare ale industriei.

Conducem o echipă dedicată a Facultății Multinaționale, cu experiență și înaltă calificare în ramura de formare, cu aprobare deosebită din partea Ministerului Educației din Emiratele Arabe Unite. Ei posedă un grad ridicat de Educație și o abilitate exemplară de predare.

Organizarea permanentă a echipei de personal evidențiază reputația noastră în Emiratele Arabe Unite

Avem state-of-the-art hardware și Software facilități.

Profesiile profesionale de muncă și Tutorialele au fost concepute pentru a ajuta studenții să aplice practic ceea ce învață.

Ministerul Educației, certificat atestat EAU este eliberat la finalizarea cu succes a fiecărui curs, care este solicitat pentru statutul internațional.

Cum suntem diferiti?

Oferim un stil unic de învățare.

Maxim de 6 elevi per formator. În consecință, suntem capabili să acordăm o atenție personală și să îi facem să înțeleagă într-un mod mai bun.

Un computer: Un student.

Au fost efectuate cercetări corecte asupra cursurilor pe care le oferim; generând astfel sesiunile cerute de student pentru a finaliza cursul, precum și materialul de studiu al cursului.

Lucrările profesionale și tutorialele profesionale au fost concepute pentru a ajuta elevul să aplice practic ceea ce a învățat.

În computere, după terminarea cursului, elevii își creează propriile proiecte și o copie soft care le este dată, ceea ce se va adăuga la portofoliul elevului.

Oferim cursuri de Crash de 4 până la 8 ore pe zi pentru a finaliza cursurile mai devreme; care este în funcție de disponibilitate.

Trainingul corporativ

Având în vedere cerințele unice ale fiecărei unități de afaceri, cursurile sunt personalizate, asigurând cursanților cunoștințe tehnice suficiente pentru a-și îndeplini cu succes responsabilitățile de serviciu. Mândria noastră se află la Facultatea certificată și aprobată de Minister, cursuri structurate, rezultate garantate și de-a lungul experienței reputate.

Servicii

Facilitatea de transport este oferită pentru cei care au nevoie de ea în cadrul Emiratei, cu taxă suplimentară.

Serviciile gratuite de plasare sunt, de asemenea, aranjate pentru cei care finalizează cu succes cursurile de practică secretară și de instruire pe calculator; în funcție de cererile de locuri de muncă disponibile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și: