Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în 2008, RIT Dubai este un campus global non-profit al Institutului de Tehnologie Rochester din New York, una dintre cele mai importante universități din lume cu o istorie de 185 de ani.

RIT Dubai oferă diplome de licență și master de mare valoare în afaceri și leadership, inginerie și calcul. Curriculum-ul oferă studenților experiență de lucru relevantă printr-un program inovator de cooperare educațională, care îi ajută pe elevi să se distingă pe piața de muncă extrem de completă de astăzi.

RIT Dubai oferă grade americane, iar toate programele RIT sunt acreditate în Emiratele Arabe Unite. Studenții de la RIT Dubai au, de asemenea, ocazia unică de a alege să studieze în străinătate la campusul principal din New York sau la unul dintre celelalte campusuri globale

Excelența în educație este cea mai înaltă prioritate a RIT Dubai , cu un proces de admitere competitiv și selectiv pentru a asigura un corp de student angajat și divers. Facultatea este formată din profesori remarcabili din Statele Unite, Orientul Mijlociu și din întreaga lume.

RIT Dubai este situat în Dubai Silicon Oasis, un parc tehnologic cu peste 900 de companii precum SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu și Axiom.

Viziunea noastra

RIT Dubai va conduce învățământul superior în pregătirea studenților pentru o carieră de succes într-o societate globală.

Misiunea noastră

Comunitatea RIT Dubai se angajează și îi motivează pe studenți prin experiențe de stimulare și colaborare. Misiunea noastră este să oferim programe educaționale bazate pe tehnologie pentru dezvoltarea personală și profesională. Noi urmărim cu rigurozitate noi și noi domenii de carieră. Dezvoltăm și livrăm curriculum-urile și bursa avansată în legătură cu tehnologiile emergente și cu condițiile sociale. Comunitatea noastră este dedicată diversității și centrului studenților și se distinge prin spiritul inovator și colaborativ. Parteneriatele interne și externe extind învățarea experiențială a studenților noștri. RIT Dubai se angajează să îmbogățească reciproc relațiile cu absolvenții, guvernul, mediul de afaceri și comunitatea mondială. Predarea, învățarea, bursa, dezvoltarea conducerii și succesul studenților sunt întreprinderile noastre centrale.

valori

Concentrarea studenților: comportă exponate, îndeplinește îndatoririle unei poziții și / sau ia decizii care demonstrează și / sau susțin importanța studenților ca circumscripție primară a universității și / sau contribuie direct la succesul studenților.

Dezvoltare profesională și bursă: întreprinde acțiuni pentru avansarea și / sau îmbunătățirea continuă a disciplinei academice sau profesionale; ca contributor individual; ca membru al echipei; și / sau ca lider organizatoric.

Integritatea și etica: au ceea ce este necesar pentru îndeplinirea angajamentelor asumate față de departament, colegiu sau diviziune și grupurilor de circumscripție. Creează încredere și relații personale în interiorul și în afara universității, făcând ceea ce spune că o va face când va fi promis.

Respect, diversitate și pluralism: Oferă un nivel înalt de servicii membrilor comunității RIT Dubai. Tratează fiecare persoană cu demnitate. Demonstrează incluziunea prin încorporarea diverselor perspective pentru planificarea, conducerea și / sau evaluarea activității organizației, departamentului, colegiului sau diviziei.

Inovație și flexibilitate: Oferă și / sau încurajează idei noi care ar putea transforma departamentul, colegiul sau divizia într-o organizație mai bună. Deschis și adaptat bine la schimbare.

Lucrul în echipă și colaborare: Contribuie la efortul departamentului, diviziei sau colegiului ca jucător de echipă. Funcționează bine cu alții din afara departamentului pentru a realiza obiectivele și obiectivele colegiale sau diviziuni.

Acreditari

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Licențiat în Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Acest program este conceput pentru a contesta elevii prin prezentarea lor cu probleme și situații unice. Scopul din spatele co-major este de a permite studenților să se concentreze pe o anumită zonă de afaceri în domeniul afacerilor internaționale. Competența într-o limbă străină este, de asemenea, o parte integrantă a majoratului. [+]

Afacerea internațională este studiul companiilor și companiilor care nu își limitează operațiunile la o singură națiune. Ea explorează impactul globalizării și întreabă de ce există aceste companii, cum reușesc într-un mediu global complex și schimbător și ce înseamnă activitățile lor pentru țările gazdă în care își desfășoară activitatea.

Elevii specializați în afaceri internaționale dezvoltă bazele necesare pentru înțelegerea afacerilor într-un context internațional, precum și a diversității politice și culturale într-un context de afaceri. Ei învață cum să servească clienții pe piețele internaționale și cum să facă o afacere locală pe piața mondială. Imersiunea în cultura, valorile și practicile unei alte națiuni reprezintă cheia succesului în afaceri internaționale.... [-]


Licențiat în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Finanțele majore pregătesc studenții pentru funcții de conducere și sunt învățați principiile de luare a deciziilor financiare pentru a construi o înțelegere a mediului economic, juridic și financiar în care vor funcționa. [+]

Finanțele majore pregătesc studenții pentru funcții de conducere și sunt învățați principiile de luare a deciziilor financiare pentru a construi o înțelegere a mediului economic, juridic și financiar în care vor funcționa.

Ca major de finanțare, elevii depășesc bugetul; ei învață cum să analizeze un buget și să determine oportunitățile pentru a identifica cele mai bune opțiuni de investiții. Elevii se familiarizează cu sistemele financiare și instrumente financiare legate de active și pasive. Mai exact, finanțe majors studiază fluxul de numerar, gestionarea activelor și a riscurilor, piețele de capital, teoria portofoliilor, finanțarea și prognozarea internațională și bugetarea. Elevii devin experți în luarea deciziilor - una dintre principalele diferențe dintre Finante si Contabilitate.... [-]


Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Licențiat în Tehnologia Informației și Informatică - Gradul CIT permite elevilor să îmbrățișeze tehnologiile actuale și viitoare de calcul, precum și tehnologiile informaționale actuale și viitoare. Elevii CIT sunt obligați să ia șase cursuri într-o concentrație de grade pentru a le pune pe o cale de transformare a pasiunilor lor într-o carieră. [+]

Studenții în programul de calcul și tehnologia informației (CIT) sunt caracterizați prin abordarea lor practică a tehnologiei. Studenții CIT nu sunt numai designeri și constructori, ci în primul rând factori de decizie: abordează probleme complexe și creează soluții personalizate care ajută utilizatorii să-și atingă obiectivele. Aceștia joacă un rol esențial în orice organizație modernă, care de multe ori lucrează în spatele scenei pentru a implementa tehnologii acolo unde este nevoie cel mai mult. Nu numai că studenții CIT învață să implementeze sisteme complexe, dar și ei se familiarizează bine cu managementul lor.

Această versatilitate este principiul fundamental al gradului CIT. Oamenii interacționează cu computerele mai mult ca niciodată și cu aceasta vine o nevoie pentru profesioniștii care au abilitățile ample și practice pentru a facilita aceste interacțiuni într-o varietate de sectoare. În fiecare zi, mai multe întreprinderi își dau seama de avantajele pe care profesioniștii IT le aduc la masă. Un spital major are nevoie de o prezență web stabilă - absolvenții CIT-ului îl pot construi. O agenție guvernamentală are nevoie de o bază de date dezvoltată pentru a urmări eforturile de ajutorare în caz de catastrofe - absolvenții CIT o pot proiecta. Posibilitățile sunt numeroase și cresc în fiecare zi.... [-]


Licențiat în Inginerie Electrică

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

De la revoluțiile tehnologice de ultimă oră până la aplicațiile din viața reală, inovațiile inginerilor electrici continuă să conducă viitorul și să ridice standardele pe piață. Cu o lipsă de talente de inginerie electrică pe piața muncii, cererile pentru absolvenții RIT Dubai rămân la un nivel maxim. Programul de inginerie electrică de la RIT Dubai este unic combinând rigurozitatea teoriei cu aplicațiile practice și experimentele de laborator pentru a oferi o cunoaștere aprofundată a subiectului. [+]

Inginerii electrici sintetizează științele, matematica, tehnologia și aplicațiile orientate spre produse de consum de clasă mondială, microprocesoare în timp util, computere de ultimă generație, componente electronice avansate și multe altele.

De la revoluțiile tehnologice de ultimă oră până la aplicațiile din viața reală, inovațiile inginerilor electrici continuă să conducă viitorul și să ridice standardele pe piață. Cu o lipsă de talente de inginerie electrică pe piața muncii, cererile pentru absolvenții RIT Dubai rămân la un nivel maxim. Programul de inginerie electrică de la RIT Dubai este unic combinând rigurozitatea teoriei cu aplicațiile practice și experimentele de laborator pentru a oferi o cunoaștere aprofundată a subiectului.... [-]


Licențiat în Inginerie Industrială

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

BS nostru în curriculum inginerie industrială acoperă principalele concepte de economie de inginerie și de management de proiect, planificarea facilităților, performanța umană, modelare matematică și de simulare, controlul producției, statistici aplicate și de calitate, și procese de producție contemporane de producție care sunt aplicate pentru a rezolva provocările prezentate de mediul global și economia de astăzi. [+]

Ingineria industrială este ideală pentru cei care se bucură de tehnologia și de a lucra cu oamenii. Inginerii industriali petrec frecvent atât de mult timp în interacțiune cu alți ingineri și utilizatori de produse, la fel ca și la birourile și calculatoarele lor. O diplomă în inginerie industrială oferă studenților o oportunitate semnificativă pentru o carieră flexibilă pe termen lung.

Datorită naturii flexibile a elevului, un student în domeniul ingineriei industriale poate dobândi o gamă largă de cunoștințe în multe domenii diferite ale ingineriei industriale, incluzând, dar fără a se limita la, producția avansată, distribuția / logistica, ergonomia / factorii umani, modelarea / simulare, proiectare și dezvoltare durabilă. Elevii pot alege electives gratuite și profesionale în acest scop.... [-]


Licențiat în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul de inginerie mecanică de la Institutul de Tehnologie din Rochester este conceput pentru a oferi studenților o bază largă de cunoștințe științifice și tehnice, completată de activități practice de laborator, un proiect de absolvire a studiilor de capstone și o experiență de formare cooperativă. Elevii își dedică primii doi ani studiul matematicii, fizicii, artelor liberale și științelor inginerești. Al treilea și al patrulea an subliniază științele inginerești, precum și experiența de cooperare, iar cel de-al cincilea este ocupat cu electives, design și sisteme la nivel înalt, în afara unui proiect de absolvire a studiilor. [+]

Programul de inginerie mecanică de la Institutul de Tehnologie din Rochester este conceput pentru a oferi studenților o bază largă de cunoștințe științifice și tehnice, completată de activități practice de laborator, un proiect de absolvire a studiilor de capstone și o experiență de formare cooperativă. Elevii își dedică primii doi ani studiul matematicii, fizicii, artelor liberale și științelor inginerești. Al treilea și al patrulea an subliniază științele inginerești, precum și experiența de cooperare, iar cel de-al cincilea este ocupat cu electives, design și sisteme la nivel înalt, în afara unui proiect de absolvire a studiilor.

Ingineria mecanică este probabil cea mai cuprinzătoare dintre disciplinele de inginerie. Interesele inginerului mecanic includ proiectarea sistemelor auto și aerospațiale, a dispozitivelor bioinginerie și a tehnologiilor legate de energie. Spectrul de activitate profesională pentru absolventul de inginerie mecanică variază de la cercetare, prin proiectare și dezvoltare până la producție și vânzări.... [-]


Licențiat în Inginerie Microelectronică

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Campusul RIT NY a dezvoltat primul program de licență în științe microelectronice din Statele Unite, iar colegiul continuă să furnizeze în industria de semiconductori un design educațional și calificat, de procesare, de îmbunătățire a randamentului și de testare. RIT Dubai oferă acest program studenților săi în doi ani de cadre universitare din Dubai, doi ani de cadre universitare în campusul NY al învățământului cooperativ de 1 an RIT. [+]

Fabricarea de dispozitive și sisteme cu semiconductori prin tehnologia microelectronică este un factor-cheie al economiei mondiale, iar industria semiconductorilor este un exemplu strălucitor al capacității de producție din SUA.

Campusul RIT NY a dezvoltat primul program de licență în științe microelectronice din Statele Unite, iar colegiul continuă să furnizeze în industria de semiconductori un design educațional și calificat, de procesare, de îmbunătățire a randamentului și de testare. RIT Dubai oferă acest program studenților săi în doi ani de cadre universitare din Dubai, doi ani de cadre universitare în campusul NY al învățământului cooperativ de 1 an RIT. În acest format, elevii își completează cursurile introductive în primii doi ani la RIT Dubai înainte de a se transfera la campusul RIT New York pentru a finaliza ultimii trei ani.... [-]


Licențiat în Management

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul de management de la RIT Dubai educă studenții pe multiplele aspecte ale managementului, îmbunătățind totodată capacitatea lor de a-și motiva colegii, de a comunica cu ceilalți și de a conduce o echipă, toate acestea fiind abilități esențiale pentru buni manageri. Programul pregătește studenții pentru management și cariere specializate într-o varietate de întreprinderi și organizații. Elevii dezvoltă abilitățile și conceptele necesare pentru a deveni lideri eficace, factori de decizie etici și inovatori creativi. [+]

Managementul este procesul de asigurare a faptului că o organizație sau o companie este capabilă să opereze atât în ​​viitorul apropiat, cât și în viitorul apropiat. Managerii sunt însărcinați cu luarea deciziilor care vor avea impact asupra unei organizații la fiecare nivel. Aceste decizii variază de la angajarea unui nou angajat la angajarea unui public de companie. Managementul nu este un domeniu ușor și managerii buni sunt foarte căutați.

Programul de management de la RIT Dubai educă studenții pe multiplele aspecte ale managementului, îmbunătățind totodată capacitatea lor de a-și motiva colegii, de a comunica cu ceilalți și de a conduce o echipă, toate acestea fiind abilități esențiale pentru buni manageri.... [-]


Licențiat în Marketing

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Un marketing major oferă studenților o înțelegere solidă a activităților de afaceri sub umbrela de marketing - de la identificarea și selectarea piețelor țintă la dezvoltarea, stabilirea prețurilor, plasarea și promovarea bunurilor și serviciilor și gestionarea relațiilor dintre partenerii de afaceri și clienții lor . [+]

Un marketing major oferă studenților o înțelegere solidă a activităților de afaceri sub umbrela de marketing - de la identificarea și selectarea piețelor țintă la dezvoltarea, stabilirea prețurilor, plasarea și promovarea bunurilor și serviciilor și gestionarea relațiilor dintre partenerii de afaceri și clienții lor .

Marketingul este alcătuit din mai multe domenii de studiu diferite. La RIT Dubai, specializările de marketing studiază relațiile de afaceri-consumator din mai multe unghiuri, inclusiv publicitatea, marketingul pe Internet, analiza motorului de căutare, vânzările profesionale, marketingul internațional și comportamentul cumpărătorului. Este un domeniu interesant, dinamic, care are un impact deosebit asupra succesului unei firme. Absolvenții RIT sunt capabili să înțeleagă comportamentul consumatorilor, să calculeze prețurile pe abordări bazate pe costuri și pe profit, să analizeze strategia de marketing a unei companii pentru a recunoaște alternative adecvate și inadecvate de marketing și să aibă bune abilități de comunicare care să le aducă beneficii la locul de muncă.... [-]


Licențiat în Securitatea calculatoarelor

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Diploma de licență în domeniul securității informatice produce profesioniști care înțeleg oamenii și procesele care influențează securitatea informațiilor. Pe lângă faptul că posedă cunoștințe de vârf în domeniul conservării informațiilor, studenții devin experți în identificarea vulnerabilităților de securitate a calculatorului. Elevii înțeleg, de asemenea, cerințele criminalistice necesare pentru a demonstra existența unui atac, pentru a identifica originea acestuia, a evalua amploarea pagubelor sau a pierderii informațiilor și strategiile de proiectare care asigură că datele pot fi recuperate. [+]

Dimensiunea și sfera de acoperire a rețelelor de calculatoare, împreună cu dependența din ce în ce mai mare pe această tehnologie, continuă să se extindă în fiecare zi, împreună cu amenințarea cu software-ul și hacking-ul dăunător. Prin urmare, securitatea calculatorului a devenit o preocupare majoră. Rezultatul este o nevoie crescută de oameni și de tehnologie care pot asigura și proteja datele de date ale unei organizații, precum și infrastructurile hardware și software care găzduiesc informațiile.

Diploma de licență în domeniul securității informatice produce profesioniști care înțeleg oamenii și procesele care influențează securitatea informațiilor. Pe lângă faptul că posedă cunoștințe de vârf în domeniul conservării informațiilor, studenții devin experți în identificarea vulnerabilităților de securitate a calculatorului. Elevii înțeleg, de asemenea, cerințele criminalistice necesare pentru a demonstra existența unui atac, pentru a identifica originea acestuia, a evalua amploarea pagubelor sau a pierderii informațiilor și strategiile de proiectare care asigură că datele pot fi recuperate.... [-]


Contactează

RIT Dubai

Adresă, linia 1 RIT Dubai PO Box 341055 Techno Point Building, 1st Floor Dubai Silicon Oasis
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
website http://www.rit.edu/dubai
Telefon +971 4 371 2000