Citește Descrierea Oficială

SAE este lider mondial în domeniul educației în industrii media creative. Înființată în 1976, acum acoperăm globul cu 55 de campusuri din 28 de țări.

În Dubai, SAE oferă cursuri mai mult de 300 de elevi.

SAE oferă cursuri acreditate de stat, inclusiv certificate, diplome și diplome de licență. Programele noastre acoperă 5 fluxuri de discipline specializate:

 • Animaţie
 • Audio
 • Proiecta
 • Film
 • Jocuri

La SAE ne mândrim cu faptul că oferim programe excepționale în facilități de clasă mondială. Ne asigurăm că studenții noștri primesc o educație deosebită, calificări recunoscute pe plan internațional și competențe relevante pentru industrie.

Absolvenții noștri au într-adevăr avantajul competitiv.

SAE DUBAI

Situat central, SAE Dubai face parte din orasele din Mass Media si Internet, precum si din Dubai Knowledge Village. Aceasta este comunitatea artistică și culturală a orașului. Campusul se mândrește cu o comunitate mare și diversă de studenți, precum și cu un personal dedicat profesioniștilor familiarizați cu predarea și învățarea celor mai bune practici.

SAE Dubai vă oferă:

 • O atenție individuală și oportunități de colaborare
 • Echipamente și facilități standard pentru industrie
 • Cursuri scurte de specialitate
 • Clase de master specializate
 • Legături cu studiouri multiple din comunitățile creative din vecinătate
 • Un Consilier Reprezentant Student activ și primitor
 • Legaturi puternice cu diverse companii de dezvoltare audio, film, grafica, web, jocuri si animatie

Facilităţi:

 • Facilități de clasă mondială din 2005
 • Brand-ul nou Campus Dubai cu o atmosferă plăcută
 • Analogice și digitale acustic echilibrate studiouri de înregistrare
 • Mai multe camere de control
 • Ecran verde de dimensiuni mari și studio de fotografie
 • Suită editorială editorială online
 • Dispozitiv de iluminat de la bord
 • Camere de înaltă calitate
 • Industriale Leading Software

Istoria noastra

SAE AUSTRALIA

SAE a fost înființată în Australia în 1976 ca primul institut de tehnologie audio din lume. Succesul timpuriu al SAE și cererea de formare practică, bazată pe teorie și industrie au dus rapid la crearea altor campusuri la nivel național. În 1982, SAE avea campusuri în Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide și Perth. Campania din Byron Bay, construită în scopuri, care oferă facilități audio de neegalat, a fost deschisă în 2003.

De la înființarea primelor institute și cursuri ale SAE, au fost introduse calificările guvernamentale acreditate VET și învățământul superior. SAE a evoluat acum pentru a deveni lider mondial în educația mediatică creativă.

În 2004, SAE a obținut Qantm College, un lider educațional media digital specializat în animație 3D, jocuri de proiectare și programare, dezvoltare web și design grafic.

Qantm, unul dintre primii furnizori de educație care oferă programe în domeniul designului de jocuri, are un pedigree impresionant. Colegiul a fost înființat în 1996 cu sprijinul colectiv al:

 • Departamentul de Dezvoltare și Inovare de Stat din Queensland
 • Arta Queensland
 • Guvernul Teritoriului de Nord
 • Universitatea din Queensland
 • Universitatea din sudul Queensland
 • Universitatea James Cook
 • Universitatea Griffith
 • TAFE Queensland

Cu SAE, Qantm sa extins de atunci în arena globală ca un educator media preeminent.

În februarie 2011, Institutul SAE și Colegiul Qantm au devenit parte a Navitas, un furnizor global de educație.

Expertiza și resursele consolidate ale SAE, Qantm și Navitas asigură studenților noștri competențele și cunoștințele din industrie de care au nevoie pentru o carieră plină de satisfacții în industria de divertisment și creații media.

Institutul SAE și Colegiul Qantm, ca parte a Navitas, sunt acum cunoscute sub numele de SAE Australia.

SAE INTERNATIONAL

În urma succesului SAE în Australia, primul campus străin SAE a fost deschis la Londra în 1985. La fel ca în Australia, în arena internațională, SAE sa dovedit a fi foarte reușit în furnizarea unui curriculum calitativ, practic și teoretic profesioniștilor aspiranți industria muzicală.

La puțin timp după deschiderea campusului din Londra, SAE și-a înființat primul institut european în München. München urma să fie primul dintre numeroasele instituții de învățământ din străinătate din întreaga lume.

SAE a fost bine stabilită în Europa, Asia și Noua Zeelandă până la mijlocul anilor '90. Primul din cele 7 campusuri a fost deschis în SUA în 1998.

Din începuturile umilite ale studioului din Sydney, astăzi SAE cuprinde globul cu 53 de campusuri din 27 de țări. Începând cu domeniul audio, SAE International a evoluat de-a lungul anilor și acum oferă și calificări în alte discipline media creative - animație, design, jurnalism digital, film, jocuri și web

Toate cursurile noastre respectă principiile fondatoare ale SAE - opțiuni de înaltă calitate, orientate spre industrie, practică și teoretică pentru indivizi creativi și talentați.

Despre Navitas

Navitas este liderul australian de educație globală, care oferă programe preuniversitare și universitare, cursuri de limbă engleză, servicii de educație și de decontare a migranților, educație media de creație, recrutare pentru studenți, dezvoltare profesională și servicii de formare corporativă pentru peste 80.000 de studenți într-o rețea de peste 100 de colegii și campusuri în 23 de țări. Navitas este o companie ASX Top 200.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

SAE Institute UAE

Înscrieți-vă la Bachelor of Audio la SAE și construiți-vă abilitățile pentru o carieră în industria audio. Aplicați abilitățile și cunoștințele în domeniile producției de ... [+]

Înscrieți-vă la Bachelor of Audio la SAE și construiți-vă abilitățile pentru o carieră în industria audio. Aplicați abilitățile și cunoștințele în domeniile producției de studio, post-producție și sunet live, utilizând programe software standard și birouri audio de mari dimensiuni de la giganți precum Neve, SSL, Audient și alții.

În timpul petrecut la SAE, veți învăța despre o varietate de aplicații software standard, inclusiv Pro Tools, Logic Pro X, Ableton Live și multe altele.

Veți întreprinde unități specializate concepute pentru ca studenții să participe la proiecte din lumea reală, sub îndrumarea personalului expert al SAE. Cu acest stil de predare unic, vă veți demonstra abilitățile și cunoștințele tehnice într-un mediu de învățare colaborativ și creativ.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute UAE

Înscrieți-vă la Bachelor of Animation la SAE și construiți-vă experiența în toate aspectele animației. Elevii vor dezvolta abilități și cunoștințe fundamentale în această ... [+]

Înscrieți-vă la Bachelor of Animation la SAE și construiți-vă experiența în toate aspectele animației. Elevii vor dezvolta abilități și cunoștințe fundamentale în această industrie interesantă în domenii cum ar fi modelarea 3D, animația personajelor, rigidizarea, texturile, managementul proiectului, lucrul în echipă, iluminatul, redarea și compoziția.

Dezvoltarea unei înțelegeri solide a acestor domenii oferă studenților o bază solidă și un context pentru a continua studiul înainte de a explora în detaliu domeniile specializate.

În timpul petrecut la SAE, veți învăța despre software-ul standard industrial, cum ar fi Maya, Autodesk 3D MAX și Adobe Creative Suite.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute UAE

Înscrieți-vă la Bachelor of Design (Design grafic) la SAE și începeți cariera în lumea nelimitată a industriei de design. Explorați toate domeniile de design de la tipogr ... [+]

Înscrieți-vă la Bachelor of Design (Design grafic) la SAE și începeți cariera în lumea nelimitată a industriei de design. Explorați toate domeniile de design de la tipografie, presă, design pentru medii de imprimare și digital și multe altele. Vă veți concentra pe crearea de imagini vizuale și veți dezvolta o înțelegere largă în toate domeniile industriei de design, cu accent pe designul grafic și pe componentele designului web și dincolo de acesta.

Veți studia conceptele și metodologiile de desen folosind o varietate de medii cu accent pe trasarea din viață, inclusiv studii anatomice și tehnici de perspectivă pentru mediul înconjurător și construcția de caractere.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 8 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute UAE

Înscrieți-vă la Bachelor of Development Games la SAE și construiți expertiza dvs. în programarea sau designul de jocuri. Aplicați abilitățile și cunoștințele în această i ... [+]

Înscrieți-vă la Bachelor of Development Games la SAE și construiți expertiza dvs. în programarea sau designul de jocuri. Aplicați abilitățile și cunoștințele în această industrie interesantă în domenii cum ar fi proiectarea nivelului, dezvoltarea jocurilor sociale și mobile, programarea motorului de joc, programarea jocurilor, proiectarea jocurilor, managementul proiectelor, jocuri serioase și multe altele.

În timpul petrecut la SAE, veți lucra cu software standard, cum ar fi Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max și Maya. Ca student în dezvoltarea jocurilor, veți lucra și cu tehnologii precum Oculus Rift, Android, iOS și folosiți limbi de programare standard industriale, cum ar fi C, Javascript și C #.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute UAE

SAE Bachelor of Film este un curs de realizare a filmelor care acoperă elemente tactile grele ale filmului în epoca modernă. Noile forme de distribuție a filmului au schi ... [+]

SAE Bachelor of Film este un curs de realizare a filmelor care acoperă elemente tactile grele ale filmului în epoca modernă. Noile forme de distribuție a filmului au schimbat mediul de vizionare a filmului, dar abilitățile de fundație necesare pentru a crea filme sunt încă de bază pentru viitorul producției de film.

Competențele soft sunt atribute de neprețuit pentru studenți și sunt predate prin organizarea de producții de film la nivel de student. Comunicarea, planificarea și abilitățile organizaționale sunt nucleul unităților Studio livrate în etapa a II-a, alături de abilitățile fundamentale învățate. Crearea de filme de scurt metraj de înaltă calitate, cu valori ridicate ale producției, îi determină pe elevi să facă acest lucru printr-o combinare tehnică și orientată spre oameni, oferindu-le rampă de lansare tuturor domeniilor de filmare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!