SP Jain School of Global Management Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DUBAI CAMPUS

Campusul Dubai stabilește o atmosferă care motivează un student de a învăța și de a explora, și obține beneficii de interacțiuni cu comunitatea studenților multinațional al International orașului Dubai Academic (DIAC).

Diac este un campus scop-construit exclusiv pentru colegii și universități. Acesta oferă o locație unică pentru învățământul postliceal în Emiratul reunirea 30 de instituții din 13 de țări diferite, care să permită studenților și facultate care provin din diferite instituții pentru a conecta și de a învăța unii de la alții.

SP Jain ocupă un întreg clădire stand-alone care acoperă aproximativ 60.000 de picioare pătrate, repartizate pe trei etaje.

Campusul este construit într-o manieră contemporană, cu centre de hi-tech de învățare, camere de tranzacționare false, o biblioteca up-do-data, video facilitate conferinte, un terminal Reuters și mai multe. Cantina in campus, împreună cu Curtea de alimente a orașului Academic oferă preparate din bucătăria multinațională pentru elevi.

Elevii, de asemenea, să participe la diverse festivaluri și evenimente tematice găzduite de SP Jain și alte școli ale orașului Academic.

Întregul mediu oferă studenților o experiență de învățare cuprinzătoare, precum și o șansă de a înțelege ce înseamnă să fii un cetățean global.

Clasament și recunoaștere

The Economist pe locul SP Jain în Top 100 Final MBA la nivel mondial (2015) Forbes (SUA) pe locul SP Jain # 10 în lume, cele mai bune MBA internaționale-un an 2015-2016.

Forbes (SUA) Rangurile SP Jain # 1 în Dubai, # 19 în lume, Forbes Cel mai bun International Clasament Business School 2013-2014 ori financiare (UK) pe locul SP Jain în Top 1% scoli de afaceri din lume în 2011 și 2012

Acreditare

Terțiar de calitate și Standards Agency, Australia

SP Jain este acreditat de Educație de calitate și Standards Agency terțiar (TEQSA), Australia. La sfârșitul programului, elevii sunt conferite cu un grad australian. Aceasta îmbunătățește acceptarea internațională a gradului, dând astfel un impuls la învățământul superior și cariere, la nivel global.

Cunoștințe si Dezvoltare Umana Autoritatea (KHDA), Guvernul Dubai, Emiratele Arabe Unite

SP Jain este licențiat de Autoritatea Dezvoltării Umane (KHDA), Guvernul Dubai, Emiratele Arabe Unite cunoașterea și calificărilor academice acordate de SP Jain și certificate de KHDA sunt recunoscute în Emiratul Dubai de către toate entitățile publice și private pentru toate scopurile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

De licență de administrare a afacerilor

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Administrare (BBA), programul să se concentreze pe competențe, cum ar fi gândirea critică și agilitate la nivel mondial, fără a compromite cunostinte tehnice. [+]

Prezentare generală

Într-o lume extrem de complex si competitiv, absolvenții trebuie să aibă abilități de utilizabili pentru a obține cele mai bune locuri de muncă. Deși poate părea îndepărtată de absolvire la începutul programului, este înțelept să-și planifice mai devreme. Cu asta în minte, conducerea academic la SP Jain a reproiectat Bachelor de licență de Business Administration (BBA) Programul sa se concentreze pe competențe, cum ar fi gândirea critică și agilitate global, fără a compromite cunostinte tehnice.

BBA Repere Curs universitar de 4 ani 3 specializări de ultimă oră pentru a alege de la: Marketing, Finanțe și spirit antreprenorial Califică să lucreze în Australia, la finalizarea Cel mai bun vă pregătește pentru elita programe de MBA internaționale Te face extrem de competitivă în arena de afaceri la nivel mondial Opțiunea de a finaliza anul 1 în Mumbai sau Singapore Opțiunea de a transfera la BEC sau BBC în anul 2 Ce este nou despre BBA noastră? O mare de brand nou în Antreprenoriat O "inserție profesională și Practitioner Abilități Seria" pentru a vă ajuta să dezvolte cheie din lumea reală atribute ca inteligența globală și o comunicare eficientă Două noi subiecte de bază: de învățare și citire semnale si tendinte auto-dirijată Antreprenoriatului proiect ca o alternativă la actualul proiect de învățare de acțiune Transfer la BEC / BBC după prima an de BBA. ... [-]

Videoclipuri

Arun Jaitley speech on

Contactează

S P Jain School of Global Management

Adresă, linia 1 S P Jain School of Global Management Block 5, Dubai International Academic City
P. O. Box 502345 Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
website http://www.spjain.org/campuses-dubai.aspx
Telefon + 971 4 4291234