Citește Descrierea Oficială

Despre Success Point College

Un institut de învățământ extrem de apreciat în Emiratele Arabe Unite, Success Point College oferă programe de diplomă, licență și masterat aprobate de către Universitatea din vestul Scoției pentru aspiranți studenți și profesioniști care lucrează. În conformitate cu World University Rankings 2019, universitatea a fost votată ca fiind printre primele 500 din lume.

A fost înființată în 2015 printr-o alianță puternică între Guvernul Indiei și Guvernul din Sharjah sub patronajul Camerei de Comerț din Sharjah și Centrul de Expoziții din India. De-a lungul anilor, colegiul și-a consolidat legăturile cu guvernul indian, formând noi parteneriate cu universitățile din Regatul Unit. Unul dintre cele mai recente parteneriate este cu International Skill Development Corporation. Ne-a ajutat să proiectăm campusul conform ISDC Global Business School în standardele EAU (IGBS).

Toate programele sunt acreditate de organisme profesionale internaționale, inclusiv CIMA, ACCA, IPA și CMI, oferind elevilor un avantaj competitiv față de alții după absolvire. Ele sunt concepute pentru ca elevii să obțină un amestec perfect de cunoștințe teoretice și experiență practică. Nu numai că își intensifică cariera, ci îi echipează și cu abilitățile necesare pentru a face față situațiilor neobișnuite la locul de muncă.

Construirea unui viitor de succes

La Success Point College , credem în construirea viitorului prin formarea studenților pentru a avea cele mai bune abilități cerute de mai multe industrii. Este posibil numai datorită eforturilor comune ale facultății noastre de angajare și de înaltă calificare, a personalului de sprijin dedicat, utilizării tehnologiei avansate și determinării studenților noștri.

Oferim o combinație de programe care se desfășoară pe bază de învățământ cu normă întreagă, în week-end și la distanță. Elevii pot alege unul care se potrivește cel mai bine programului lor și lucrează pentru succesul lor cu ajutorul profesorilor și materialelor de studiu oferite de ele. Am oferit servicii speciale de transport pentru studenții cu normă întreagă care pleacă din Sharjah, Ajman și Dubai în campus.

Pregătirea studenților pentru lumea reală

Clasele noastre de la Sharjah sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră pentru a ajuta elevii să învețe în cel mai bun mod posibil. Campusul este dotat cu o bibliotecă uriașă, un centru de agrement și un spațiu sportiv în aer liber unde studenții își pot petrece timpul liber cu prietenii.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Success Point College

BA (Hons) International Business este un program de 3 ani de absolvire a diplomelor acordat de Universitatea din vestul Scoției. Programul este adaptat pentru a vă concen ... [+]

Despre

BA (Hons) International Business este un program de 3 ani de absolvire a diplomelor acordat de Universitatea din vestul Scoției. Programul este adaptat pentru a vă concentra pe domenii legate de aspirațiile viitoare ale carierei dvs., cum ar fi întreprinderile și antreprenoriatul, vânzările și marketingul sau gestionarea resurselor umane.

Etapa 1 constă în 4 semestre în care studenții sunt introduși în afaceri prin cursuri precum comunicare, mediu, finanțe, resurse umane, marketing, management de proiect, strategie, etică etc.

În etapa 2, elevii intră în universitate și petrec aproximativ 1 an pentru a învăța introducerea și aplicarea cercetării de afaceri.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Success Point College

Afacerile internaționale BA (Hons) ... [+]

Despre

Afacerile internaționale BA (Hons)

Programul duce la 9 scutiri de hârtie (F1-F9) față de ACCA și scutiri până la diploma avansată în contabilitatea de management, cu excepția Operational

[-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Success Point College

BA Global Business de la Universitatea din vestul Scoției își propune să asigure cunoașterea, abilitățile și inovația pentru a dezvolta și a dezvolta o afacere nouă sau e ... [+]

Despre

BA Global Business de la Universitatea din vestul Scoției își propune să asigure cunoașterea, abilitățile și inovația pentru a dezvolta și a dezvolta o afacere nouă sau existentă.

Programul se adresează în special profesioniștilor care lucrează în învățământul liceal sau au calificări echivalente, cum ar fi diplomele naționale superioare. Programul este livrat în mod amestecat la sfârșit de săptămână, cu o perioadă de așteptare de 12 luni.

[-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite