Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Bolton a avut un parteneriat de succes cu WINC RAK din 2008. Programele sunt disponibile în nivel universitar și postuniversitar. Programele sunt predate de către Marea Britanie și tutori locali link-ul din Marea Britanie tutori de la Universitatea din Bolton va fi, de asemenea, de monitorizare a programelor. Studenții vor avea acces și la facilitatea de on-line al Universității, cum ar fi "Moodle".

Cursuri

 • BA (Hons) Management
 • BA (Hons) Contabilitate
 • BA (Hons) Management (Top-Up)
 • BSC (Hons) Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Management (MRU)
 • BA (Hons) Management (Marketing)
 • BSC (Hons) managementul afacerilor
 • BSC (Hons) Management (Top-up)
 • lege ba
 • MBA (absolvent)
 • MBA (top-up)
 • mba (executiv)
 • Managementul de proiect MSC Construcții
 • BSC (Hons) de calcul
 • bsc (Hons) de calcul (top-up)
 • Beng (Hons) electrice și electronice de inginerie (în picioare avansat)
 • Tehnologia informației MSC
 • mba
 • Beng (Hons) inginerie mecanică
 • BSC Physcology
 • BSC (Hons) Cantitatea topografie și Mgmt Comercial

Universitatea din Bolton

Cu un corp student de aproximativ 11.000 veți obține cele mai bune din toate lumile de la Universitatea din Bolton. Vei fi bazat pe un campus modern, compact, în cazul în care nimeni nu se simte anonim și, cu grupuri mici de predare pe mai multe cursuri, puteți fi sigur că ești un nume, nu doar un număr.

Bolton în sine este un oraș prietenos înfloritoare aproape de marile orașe din Manchester și Liverpool.

Calitatea noastra de predare a câștigat în mod constant cel mai mare rating posibil de la agenția de control al calității al Guvernului și avem acreditare profesionala pentru mai mult de 30 de programele noastre de predare.

În prezent, există 192 de membri ai personalului academic din care doctori 130 așteptare. Aceasta reprezintă 67,7% din deținătorii de doctorat în rândul personalului academic.

Ethos nostru

Universitatea din Bolton este o resursă publică pentru cunoștințe profesionale și de învățare, de lucru cu și din partea oamenilor și organizațiilor de a rezolva probleme practice.

Noi credem cu tărie că învățarea este fundamentală pentru transformarea indivizilor și a societății.

Suntem inexorabil în dorința noastră de a rămâne la curent cu schimbările comerciale, sociale, culturale și economice și să includă impactul său în cursurile noastre și în munca noastră cu partenerii.

Sarbatorim excelenta in altii si aduce voie bună practică înapoi în universitate și în parteneriatele noastre.

Suntem mândri că toate elementele societății sunt pe deplin reprezentate în rândul personalului nostru, studenții și organizațiile partenere.

Ne îmbrățișăm diversitatea și valoarea diferenței.

Ne arată adaptabilitate, rigoare și flexibilitate în identificarea și satisfacerea nevoilor persoanelor și organizațiilor.

Noi respectăm și apreciem rolul și realizările savanți și universități tradiționale, în timp ce încearcă să creeze un model de învățământ superior, care este axat pe profesionalism, inovație și de aplicare.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BA (Hons) în Contabilitate vă va oferi un fundal puternic academice și profesionale pentru o carieră profesională în contabilitate. Aces ... [+]

Acest program este predat în EAU

O BA (Hons) în Contabilitate vă va da un fundal puternic academică și profesională pentru o carieră profesională în contabilitate. Acesta va sprijini, de asemenea dezvoltarea carierei dumneavoastră dacă aveți în vedere un rol de gestionare mai larg, deoarece vă va oferi cu cunoștințe financiare, care este esentiala pentru multe cariere de afaceri.

Cursul se bazează pe cele mai recente practici și teorii de contabilitate și acoperă două domenii-cheie de contabilitate de gestiune și contabilitate financiară și de raportare, precum și oferind o serie de module opționale care pot fi selectate pentru studii în anul finală.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BA (Hons), gradul de Drept de la Universitatea din Bolton vă va pregăti pentru formare continuă pentru a intra în profesia de avocat ca ... [+]

Acest program este predat în EAU

O BA (Hons) Legea gradul de la Universitatea din Bolton va pregăti pentru formare suplimentară pentru a intra în profesia de avocat ca avocat sau de avocat. A BA (Hons) gradul Legea este foarte apreciat de către mulți angajatori și puteți alege să utilizeze această calificare ca bază pentru entry-level absolvent în alte cariere; de exemplu în comerț, industrie, serviciul public și forțele armate.

Prin studierea acestui curs provocator și exigent veți obține o pregătire temeinică în disciplina de drept. Veti dezvolta abilitățile transferabile intelectuale și personale care sunt esențiale pentru practica de drept și care va dota de asemenea, pentru multe alte cariere. Aceste competențe includ comunicare scrisă și verbală, atenție la detalii, absorbind și analizarea adesea informații complexe, managementul timpului, munca în echipă și motivația.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BSc (Hons) Programul Computing își propune să ofere o educație amplă în sisteme de calcul și de informații de afaceri. Este curs central ... [+]

Acest program este predat în EAU

Acesta este un curs bine stabilit în cadrul Universității; multe generații de absolvenți ai Computing au ajuns acum funcții de conducere în industrie și comunitatea de cercetare.

Despre curs

O BSC (Hons), programul de calculare își propune să ofere o educație largă în sistemele de calcul și de informații de afaceri. Este curs central în grupul de calcul de grade, care încorporează atât opțiunile din BSC (Hons) Computing & Website Dezvoltare și BSC (Hons) Computer Networks & securitate și, prin urmare, alegerea cea mai flexibilă a tuturor gradelor de calcul disponibile pentru a studia la Bolton .

Acest curs oferă o acoperire largă de subiecte de calcul, cu un miez de competențe cheie de calcul și opțiunile într-o gamă largă de domenii de calcul. Elevii sunt implicați în activități de analiză, sisteme tehnice și aspecte umane de proiectare și dezvoltare de software. Cursul a rula cu succes aici de mulți ani, cu evoluții continue a modulelor pentru a asigura tendințele actuale și viitoare sunt examinate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BSC (Hons) Computing este un curs bine stabilit în cadrul Universității și absolvenți din acest program cariere au stabilit și poziții d ... [+]

Acest program este predat în EAU

BSC (Hons) de calcul este un curs bine stabilit în cadrul Universității și absolvenți din acest program cariere au stabilit și funcții de conducere din cadrul industriei. Gradul de top-up dă intrarea directă în ultimul an de gradul Computing pentru studenții internaționali, cu calificările necesare diploma de calcul.

Despre curs

O BSC (Hons) de calcul Programul își propune să ofere o educație largă în sistemele de calcul și de informații de afaceri. Acest curs oferă o acoperire largă de subiecte de calcul, cu un miez de competențe cheie de calcul și opțiunile într-o gamă largă de domenii de calcul. Elevii sunt implicați în activități de analiză, sisteme tehnice și aspecte umane de proiectare și dezvoltare de software. Cursul a rula cu succes aici de mulți ani, cu evoluții continue a modulelor pentru a asigura tendințele actuale și viitoare sunt examinate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

... [+]

Ceea ce va studia

Tu va studia o combinație de module obligatorii și opționale.

In anul finală, în plus față de proiect independent de cercetare și modulele de bază Psihologie Practică, va studia, de asemenea, patru module opționale de la: Psihologia Cyberspace; Psihologie anormale; Procesul terapeutic; Neuroscience sociale; Evaluarea Personalitate; Psihologie de pierdere și Trauma; Învățare și dezvoltare pentru copii; Psihometric testare (Capacitatea).

Cerințe de intrare

280 UCAS puncte din cel puțin două, dar preferabil trei, A2-nivele (sau echivalent) în orice subiecte.

Trebuie să aveți, de asemenea, cinci GCSEs la gradul C sau mai sus (sau echivalent), inclusiv limba engleză și matematică.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BSc nostru (Hons) Management (Final Year Top-up) curs este ideal dacă ați finalizat cu succes un grad de fundație, diploma de studii sup ... [+]

Acest program este predat în EAU

Nostru BSC (Hons) Management (Final Year Top-up) Desigur, este ideal dacă ați finalizat cu succes un grad de fundație, diplomă de studii superioare sau diplomă naționale superioare într-un subiect legate de afaceri și doresc să progreseze la un nivel mai ridicat de calificare.

Cursul începe cu un program de inductie in care va dezvolta abilitățile necesare pentru trecerea la studiu la nivel onoruri. Gradul de top-up se va construi pe cunoștințele existente și înțelegerea mediului de afaceri, și vă va permite să dezvolte cercetarea cheie și abilitățile de gândire critică.

Despre curs

Abilități de angajare sunt dezvoltate prin activități practice și invitați pentru a se asigura că absolvenții au un avantaj competitiv atunci când intră muncă sau de activitate independentă.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BSc (Hons), Managementul de afaceri de la Business School Bolton oferă o bază solidă într-o gamă de subiecte contemporane de management ... [+]

Acest program este predat în EAU

Un grad onoruri în managementul afacerilor este considerată esențială pentru cei care doresc să urmeze o carieră în afaceri, sau cei care doresc să obțină acces la niveluri mai ridicate de responsabilitate în locul actual de muncă. BSc (Hons), Managementul de afaceri de la Business School Bolton oferă o bază solidă într-o gamă de subiecte contemporane de management de afaceri și vă permite să se concentreze pe o specializare de afaceri în anul finală. Acesta poate fi studiat pe un full-time (3 ani) sau part-time (4.5 ani) bază și module sunt oferite în seara, precum și în timpul zilei.

Despre curs

Angajare este un element-cheie al studiilor de program și de caz reale, invitați și vizite industria vă va ajuta să înțelegeți mediul de afaceri și nevoile angajatorilor.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. BEng (Hons) în electrice si electronice Engineering este o calificare recunoscută la nivel internațional, care vă va oferi abilitățile d ... [+]

Acest program este predat în EAU

O BEng (Hons) în electrice și electronice Inginerie este o calificare recunoscută pe plan internațional, care vă va oferi abilitățile de a dezvolta o cariera in cele mai multe domenii ale ingineriei electrice și electronice moderne.

Tu va studia atât natura teoretică și practică de inginerie electrica si electronica. Nu va fi un accent semnificativ asupra aplicării electronice sub formă de sisteme integrate - sisteme electronice care pot fi încorporate în alte produse care nu sunt în mod necesar electronic, cum ar fi mașini, sisteme industriale medicale sau de altă natură. Cursul acoperă, de asemenea, de ultimă oră și tehnologii emergente. Acestea includ rețelelor inteligente care vor forma următoarea generație de servicii electrice din întreaga lume ca rețelele electrice sunt modernizate, precum și rețele de corp - rețele wireless de dispozitive de calcul ușor de purtat, care au multe aplicații potențiale, inclusiv monitorizarea ieftin și continuă a sănătății.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

... [+]

[-]
Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

BEng (Hons) Inginerie Civilă vă va oferi abilitățile tehnologice, profesionale și personale pentru o carieră în industria construcțiilor civile sau va sprijini dezvoltare ... [+]

Acest program este predat în EAU

O Beng (Hons) inginerie civilă Vă va oferi abilitățile tehnologice, profesionale și personale pentru o carieră în industria construcțiilor civile sau vă va sprijini dezvoltarea profesională dacă lucrați deja în domeniu.

Lucrari publice schimbă vieți - de la necesitatile de transport, cum ar fi drumuri, căi ferate și aeroporturi, prin strălucitoare zgârie-nori și hoteluri din otel si sticla, pentru salvare sisteme de management a apei, cum ar fi baraje, apărare împotriva inundațiilor și canalizare chiar. Dacă doriți pentru a construi pentru viitor, atunci la Universitatea din Bolton oferă cea mai bună pregătire pentru o carieră în această industrie vital, inovatoare și de prestigiu.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză