Westford University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Westford University College

Westford a câștigat "client Delight premiu" de la Menaa Awards pentru al doilea an consecutiv, în 2015 și 2016

Westford University College (WSoM) este o instituție de învățământ cu sediul în Emiratele Arabe Unite și au prezență robustă în Marea Britanie, Orientul Mijlociu, India și Africa de Sud , cu scopul de a oferi calificări extrem de reputație și avansate din Marea Britanie și europene , bazate și instruire în domeniul managementului comunităților aspirante care trăiesc în Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Calificările noastre sunt autentificate și acreditate de renume acreditate de atribuire academic organisme, colegii și universități din Marea Britanie. Oferim universitare și post-programe postuniversitare, care va permite studenților noștri să eclipseze și excelează în arene lor preferate si spori exercitarea lor de excelență în cariera lor alese sau de învățământ superior recunoscută la nivel internațional.

Westford University College se bazează pe cele mai bune practici la nivel mondial în învățare online și pedagogie; rezultatul este un brand interactiv, dinamic de educație absolvent potrivite abil pentru elevi obișnuiți și profesioniștilor care lucrează.

Westford University College utilizează în mod optim de tehnologie sofisticată și puterea de Internet pentru a vă oferi o învățare de neprețuit precum și experiență la nivel mondial de rețele.
Declarație de viziune
Westford University College are în vedere fiind printre cea mai bună alegere pentru aspirantii cariera de management, oferind cel mai actualizat, educație de calitate relevante și de înaltă amestecate cu dezvoltarea abilităților elevilor aspirante care caută oportunități în cadrul organizațiilor globale și, astfel, reducerea decalajului dintre educație și ocuparea forței de muncă.
Misiune
Westford University College își propune să modeleze și să transforme generația aspirant de oameni care au medii diversificat lideri eficiente și manageri de mâine cu un sentiment de responsabilități sociale, corporatiste și etice prin furnizarea de educație de management superioare și de formare, astfel, pentru a le dota pentru a deveni capabil de manipulare sarcini dificile.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea Health Diplome » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

BABM (BA (Hons) în Managementul Afacerilor), Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 - 36 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah United Arab Emirates Online Liban Lebanon Online Oman Muscat Oman Online Arabia Saudită Riyadh Singapore Singapore Online Jeddah Bahrain Bahrain Online India Delhi India Online Dubai Canada Canada Online Nigeria Nigeria Online Bengaluru Malaysia Malaysia Online Regatul Unit UK Online + 28 mai mult

* BABM acordat de Universitatea din Wolverhampton * Student Visa * Certificare Dual * Tur de studiu internațional * HND din PEARSON, Marea Britanie * Full Time / Part time studiu opțiune * Online opțiune * Asistență Plasament [+]

BA (Hons) în Managementul Afacerilor de la Universitatea din WolverhamptonCursuri de licență în DubaiPremiat de a doua cea mai angajabilă universitate din Marea Britanie

Acest curs este destinat studenților care doresc să se angajeze într-o carieră profesională în afaceri și management. Acesta vă va ajuta să dezvoltați abilități de analiză și evaluare, care pot fi aplicate situațiilor din lumea reală. Veți dezvolta cunoștințele și înțelegerea diferitelor domenii funcționale ale afacerii, inclusiv managementul, marketingul, resursele umane, finanțele și gestionarea operațiunilor într-un context global. Veți fi, de asemenea, echipați cu abilitățile necesare pentru a avea succes în afaceri, cum ar fi antreprenoriatul, alfabetizarea digitală, abilitățile de lucru colaborativ și de comunicare. HND Business este o diplomă de afaceri recunoscută și foarte apreciată, dezvoltând o serie de aptitudini necesare pentru a-și desfășura o carieră în afaceri și a oferi o platformă solidă pentru continuarea studiilor în domeniu. Pe lângă dezvoltarea unui set de competențe cheie evaluate de angajatori, cursul include principalele domenii de activitate de marketing, managementul resurselor umane și finanțe, precum și planificarea operațională și de planificare asociată cu luarea deciziilor în afaceri. O caracteristică distinctă a cursului este aceea că oferă un accent internațional. În acest context internațional, elevii își dezvoltă abilitățile ca practicanți de afaceri printr-o serie de oportunități de învățare și de evaluare legate de muncă. Studenții de succes au ocazia să se distingă pe piața forței de muncă, oferind potențialilor angajatori un set de competențe extrem de relevant și o bază de cunoștințe contemporană. Elevii care doresc să continue... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Adresa locaţie
Muscat, Muscat Governorate, OM
Adresa locaţie
Oman Online, OM
Adresa locaţie
Riyadh, Riyadh Province, SA
Adresa locaţie
Singapore Online, SG
Adresa locaţie
Jeddah, Makkah Province, SA
Adresa locaţie
Bahrain Online, BH
Adresa locaţie
Delhi, IN
Adresa locaţie
India Online, IN
Adresa locaţie
Dubai, Dubai, AE
Adresa locaţie
Canada Online, CA
Adresa locaţie
Nigeria Online, NG
Adresa locaţie
Mumbai, Maharashtra, IN
Adresa locaţie
Bengaluru, Karnataka, IN
Adresa locaţie
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Adresa locaţie
Malaysia Online, MY
Adresa locaţie
Pune, Maharashtra, IN
Adresa locaţie
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB