Citește Descrierea Oficială

Zayed University Vision

Zayed University este lider național și regional al inovației educaționale. Fondată în 1998 și poartă cu mândrie numele Fondatorului Națiunii, bătrânul Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, această instituție emblematică este întruchiparea modernă a ambițiilor președintelui și a așteptărilor considerabile pentru învățământul superior din Emiratele Arabe Unite.

Astăzi, Zayed University se remarcă prin faptul că cuprinde două campusuri moderne atât în ​​Abu Dhabi, cât și în Dubai, care îi întâmpină pe studenții naționali și internaționali din EAU, regiunea extinsă a Golfului și pe tot globul.

Zayed University este acreditată de către Comisia de Acreditare Academică (CAA) - organismul intern de asigurare a calității și acreditare a EAU - și pe plan internațional de către Comisia Statelor Unite ale Americii privind învățământul superior (SUA), unul din șase organisme regionale de acreditare din SUA, programe recunoscute pe plan internațional de la o universitate asigurată de calitate.

Misiunea 2017-2021

  • Pentru a oferi o educație de clasă mondială tuturor studenților prin furnizarea a două state din campusurile de artă din Abu Dhabi și Dubai, care vor inspira, sprijini și cultiva abilitățile elevilor prin accesul la o facultate cu înaltă calificare și personal dedicat.
  • Oferirea de programe universitare și universitare recunoscute pe plan internațional și universitare, care oferă experiențe de învățare atractive și incluzive. Absolvenții vor fi pregătiți să contribuie și să promoveze bunăstarea socială și economică a societății din Emiratele Arabe Unite și a profesiilor respective.
  • Să contribuie la construirea unei societăți bazate pe cunoaștere prin cercetare, bursă, activități creative, activități de informare și servicii de educație continuă. Pentru a difuza cunoștințele în comunitățile locale, regionale și globale.

Despre Zayed University

Deși o națiune tânără, Emiratele Arabe Unite joacă un rol special în Orientul Mijlociu, datorită poziției sale strategice, calității infrastructurii sale moderne și viziunii anticipate și vizionare a liderilor țării. Acești lideri au identificat educația ca fiind de o importanță majoră pentru viitorul EAU, după cum indică cuvintele lui Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, fondatorul UAE:

"Excelența în educație și cunoaștere este calea către glorie. Acest lucru poate fi realizat numai prin eforturi continue și progres academic. Educația este pilonul principal al progresului și dezvoltării, iar statul nu și-a cruțat nici un efort pentru a asigura cerințele necesare în sectorul educațional. Statul are o nevoie urgentă de eforturile tuturor cetățenilor săi educați în procesul de dezvoltare. "

Zayed University , o instituție sprijinită de guvern, a fost înființată în 1998 pentru a pregăti liderii care vor prevedea posibilitățile și vor capta oportunități de acțiune care vor crea viitorul Emiratelor Arabe Unite.

Universitatea are campusuri situate în cele mai mari două orașe din Emiratele Arabe Unite, Abu Dhabi și Dubai, sub o singură administrație centrală. Înscrierea pe fiecare campus depășește 4000 de studenți. Universitatea este suficient de mică pentru a permite interacțiunea personală între studenți și facultate, dar suficient de mare pentru a oferi studenților o serie de programe de gradul de dificultate. La Zayed University , studenții au un mediu de învățare care încurajează și sprijină nevoile lor academice și le promovează succesul.

Baza pentru experiența academică de la Zayed University este modelul programului academic, care se concentrează pe rezultatele învățării și evaluarea. Acest model oferă studenților un program academic echilibrat și conectat, care definește clar rezultatele, asigură că resursele sprijină obiectivele educaționale și accentuează realizarea și succesul studenților. Modelul Programului Academic este susținut printr-un program educațional complet, care include un program Academic Bridge care asigură cunoștințele studenților în limba engleză; un curriculum de bază pentru educația generală care oferă o bază largă interdisciplinară pentru aria de studiu aleasă de student; studii aprofundate oferite de șapte colegii; stagii care oferă experiență practică; și evaluarea periodică a rezultatelor studenților la Rezultatele de învățare ale Zayed University .

În timpul primelor trei semestre în cadrul programului de bacalaureat, elevii se înscriu în programul de învățământ general din University College, care cuprinde un curriculum de bază care oferă o experiență intelectuală împărtășită de toți studenții și care creează un cadru de susținere a rezultatelor învățării Zayed University . Printr-o serie de cursuri interdisciplinare strâns legate, elevii își dezvoltă abilitățile în gândirea critică, conștientizarea globală, aplicațiile informatice, raționamentul științific și cantitativ, alfabetizarea informației și competența lingvistică în limbile engleză și arabă.

La Zayed University , studenții au posibilitatea de a alege programe de studii concepute pentru a-și satisface interesele academice și obiectivele profesionale. Programele sunt concepute pentru a îndeplini cele mai înalte standarde academice internaționale. În programele de studiu alese, elevii participă activ la un proces de învățare care le cere să-și aplice cunoștințele în lumea reală și să dezvolte o înțelegere largă a problemelor și practicilor actuale. Pe măsură ce capacitățile lor intelectuale cresc, elevii își asumă o responsabilitate sporită pentru învățarea auto-dirijată. Absolvenții Zayed University excelează atât în limbile araba cât și în limba engleză și sunt bine fundamentați în disciplinele academice, competenți în abilitățile de utilizare a calculatorului, familiarizați cu cultura bogată și patrimoniul lor, cu perspectivă globală și cu experiență în mediul profesional. Succesul lor la Zayed University le pregătește să devină lideri în familiile lor, comunitatea lor și națiunea lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Zayed University

Bachelor of Arts în Studii Internaționale oferă o educație riguroasă în aspectele politice, economice și socio-culturale ale interrelațiilor complexe care există în inter ... [+]

Prezentare generală

În societățile cu o dezvoltare rapidă și în schimbare, cum ar fi Emiratele Arabe Unite, oamenii care înțeleg natura dinamică a globalizării societăților, instituțiile, problemele și oportunitățile lor pot să avanseze cu cea mai mare capacitate în mod eficient evoluțiile sociale, economice și politice.

Bazându-se pe o bază de putere a facultăților din diferite discipline în științele sociale și umaniste (antropologie, studii de film și literatură, istorie, relații internaționale, științe politice și sociologie), elevilor din programul de studii internaționale li se oferă șansa de a se specializa într-unul din trei concentrații după terminarea a cel puțin 57 de ore de credit de cursuri de bază. Concentrațiile în relațiile internaționale, economia politică... [-]

Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Zayed University

Programul de licență al Colegiului Educației oferă profesorilor potențiali, asistenților sociali și psihologiei și profesioniștilor din domeniul dezvoltării umane o pregă ... [+]

Prezentare generală

Zayed University se bazează pe aceste înțelegeri în programele de pregătire a profesorilor și a școlilor sociale. Psihologii și absolvenții de servicii umane sunt pregătiți cu o bază solidă în psihologie, ajutând abilitățile, angajarea în comunitate și serviciile și înțelegerea faptului că un grad absolvent va fi un element important în pregătirea profesioniștilor în aceste domenii.

Perspectiva ocupării forței de muncă în Emiratele Arabe Unite este excelentă. În acest context, pregătirea de la Zayed University , cu accent pe fluența limbii engleze și arabă, abilitățile tehnologice și de cercetare și pregătirea pentru conducere, servește EAU... [-]

Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zayed University

Programul academic al Colegiului de Inovare Tehnologică este practic, bazat pe competențe și conceput pentru a pregăti elevii pentru funcții importante în domeniul tehnol ... [+]

Prezentare generală

Securitate

Rezultatele învățării programului

După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor putea:

1. Gândirea critică și raționamentul cantitativ în IT (ITCTQR): Absolvenții programului vor putea folosi gândirea critică și procesele cantitative pentru a identifica, analiza și rezolva problemele și pentru a evalua soluțiile într-un context IT.

2. Aplicația pentru tehnologia informației (ITA): Absolvenții programului vor putea selecta instrumentele și procedurile IT existente și de vârf pentru a dezvolta module și sisteme care să îndeplinească cerințele organizaționale pentru funcționarea într-un mediu global.

... [-]
Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zayed University

Știința mediului și studenții de durabilitate în domeniul științei mediului și durabilității au un interes în domeniul științei și al problemelor de mediu. Gradul se conc ... [+]

Prezentare generală

Elevii din

Studiul mediului necesită o înțelegere solidă a științelor și această pregătire ar putea fi utilizată pentru studiile medicale postuniversitare, deoarece elevii vor putea să îndeplinească toate cerințele pentru medici pre-med, cu condiția ca electivă în afara programului să fie un curs de psihologie. Carierele de carieră sunt, prin urmare, flexibile și pot duce fie la cariere în domeniul mediului, fie la studii postuniversitare precum medicina sau orice altă disciplină care necesită pregătire științifică solidă. Carierele din domeniul științei mediului includ protecția mediului, managementul mediului, tehnologiile durabile, sănătatea mediului, știința mediului, știința durabilității sau știința energiei.... [-]

Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zayed University

Diplomă de licență în Finanțe pregătește studenții în trei domenii: Finanțe corporative, Investiții, și Banking Islamic și Finanțe. ... [+]

Prezentare generalăFinanțe corporative: Elevii se concentrează pe instrumente și tehnici de evaluare a activelor productive, alegând modalități de finanțare a acestora și evaluând succesul financiar. Accentul se pune pe alinierea strategiei corporatiste și a deciziilor financiare și creșterea valorii firmei prin decizii financiare judicioase.Investiții: Studenții înțeleg natura și dinamica piețelor financiare, inclusiv piețele de acțiuni, obligațiuni și instrumente derivate. Ei învață cum să investească în aceste piețe pentru a spori profiturile și pentru a reduce riscurile.Islamic Banking and Finance: Elevii învață despre principiile fundamentale islamice de finanțare și contractare. Ei învață despre cum băncile islamice moderne din ziua de azi; societățile de asigurare și firmele de gestionare a banilor modifică și personalizează practica tradițională pentru a se conforma principiilor Sharia. Aceste perspective unice le pregătesc pentru o carieră în industria islamică în creștere financiară.Rezultatele învățării programului... [-]
Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zayed University

Curriculum-ul urmat de studenți care, în Comunicare și Științe ale Media, le educă pe scară largă în domeniul artelor, științelor umaniste, științelor sociale și științel ... [+]

Prezentare generală

Curriculum-ul urmat de studenții care au participat

Toate concentrările au cursuri introductive în Istoria Media, Media și Critica Culturală, Media Storytelling, Etica Media, Aplicații Digitale Aplicate, Vorbire Publică și Persuasiune, precum și cursuri avansate de Cercetare și Analiză în Comunicare și Media, Legea Media și Internship. Mai degrabă decât să se concentreze pe o formă sau mijloc de comunicare, studenții studiază o varietate de medii și tehnologii, inclusiv audio, video, web, multi-media și imprimare. Această abordare oferă o integrare distinctivă a instruirii și aplicațiilor practice.

Programul academic urmărește modelul de programe acreditate de Asociația Internațională de Publicitate, Consiliul de Acreditare pentru Educație în Jurnalism și Comunicare Mass-media și Societatea Relațiilor Publice din America. Acest lucru asigură o educație artistică liberă largă și profunzime în înțelegerea și aplicarea principiilor, abilităților și competențelor profesionale. Acest model face ca programul Zayed University pentru comunicare și științe media să fie unic pentru Emiratele Arabe Unite și Orientul Mijlociu.... [-]

Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Zayed University

În designul grafic, elevii dobândesc cunoștințe teoretice și practice în design și practică, dezvoltând în același timp o varietate de aptitudini în domeniul tipăririi și ... [+]

Prezentare generală

În

Rezultatele învățării programului

După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor putea:

Teoria și istoria designului grafic: Demonstrează o înțelegere a evoluției designului grafic și utilizează stiluri și analize teoretice pentru soluții vizuale generale.Professional Graphic Design Practice:Testați cunoștințele academice în scenarii de practică reală, oferind o idee unei game largi de audiențe, urmând standardele profesionale, gestionarea timpului și abilitățile de comunicare adecvate.Gândirea critică: Definiți, analizați o problemă, empatizați cu un public, precum și conceptualizați și evaluați soluțiile posibile de proiectare.Literația vizuală: Demonstrați o înțelegere a fundamentelor limbajului vizual pentru a comunica eficient și a transmite idei și / sau mesaje prin soluții de design inovatoare.Tehnologia informației: Integrați tehnologiile multiple de proiectare cu cunoștințe și competențe în mediile corespunzătoare.Lucrul în echipă și leadership: Participați la dinamica echipei înainte de a atinge un obiectiv declarat și înțelegeți importanța colaborării, asumându-vă responsabilitatea pentru rezultatele de sine și de echipă.Curriculum... [-]
Emiratele Arabe Unite Mohammed Bin Zayed City Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Website
Număr de telefon
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Website
Număr de telefon
04 402 1444