Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , fondată în 1992, este cea mai mare universitate privată din Estonia. Cei 1.600 de studenți ne fac liderul pieței, ne permit totuși să fim concentrați și apropiați de studenții noștri - așa cum ne place. Ne mândrim cu programele noastre practice, unde învățarea se face prin a face; rețeaua noastră de parteneri din lumea afacerilor, atât start-up-uri agile cât și lideri consacrați ai industriei; și organizația noastră slabă vizată să facă experiența de studiu cât mai lină posibil. EUAS are o rețea de absolvenți cu peste 5000 de absolvenți.

 • Oferim o perspectivă asupra tendințelor de mâine în antreprenoriat printr-o rețea solidă de lectori și mentori în lumea afacerilor.
 • EUAS sunt axate pe creativitatea antreprenorială și abilitățile de afaceri aplicabile.
 • EUAS este situat în Tallinn, Estonia, în inima orașului Ülemiste, campusul de inovație supranumit „Silicon Valley of the North”.

Beneficii pentru studenți în alegerea EUAS

 • Educație europeană de înaltă calitate la un preț accesibil
 • Una dintre puținele universități europene care oferă programe de licență în limba rusă
 • Situat în Tallinn, adesea numărat printre orașele de cea mai bună calitate a vieții din lume
 • Viață socială excelentă în Tallinn atât pentru vorbitorii de limbă engleză, cât și pentru cea de rusă
 • Posibilități excelente de pornire și afaceri în Ülemiste City și nu numai
 • O familie globală de studenți din Europa, Asia, Africa și America

Printre numeroasele motive pentru alegerea Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) cinci se remarcă.

 • EUAS este o universitate internațională cu studenți din întreaga lume. Studenții noștri au de ales să studieze fie în estonă, engleză sau rusă. Curricula noastră este dezvoltată în sincronizare cu partenerii corporativi de peste granițe și personalul nostru didactic provine de la un an
 • Suntem mici, dar concentrați , menținând înscrierea și birocrația de zi cu zi la un nivel minim și atenția noastră acolo unde aparține - oferind studenților noștri cea mai bună pregătire antreprenorială posibilă. Cei 1600 de studenți ne fac liderul de piață al învățământului privat privat în Estonia.
 • Suntem o universitate de antreprenori , de antreprenori și pentru (viitori) antreprenori. La EUAS , încercăm să îi facem pe oameni să învețe lecții valoroase din succesele altora, precum și din greșeli. Oferim studenților noștri un contact intens cu lumea afacerilor de-a lungul studiilor sub formă de vizită la cursuri, întâlniri informale regulate și stagii. În medie, absolvenții noștri câștigă mai mult decât absolvenții de la Universitatea Tallinn sau Universitatea Tartu, marile universități publice din Estonia.
 • Suntem localizați în Tallinn, unul dintre punctele fierbinți de pornire ale Europei, cu oportunități din ce în ce mai sporite de a găsi echipa potrivită, de a forma produsul potrivit, de a strânge fonduri și de a lua cu ideea ta. Pentru aspirații într-o carieră antreprenorială, nu vă uitați mai departe decât vecinii noștri buni și partenerii de practică din diversele industrii cu valoare înaltă din Ülemiste City , campusul de inovație numit „Silicon Valley of the North”.
 • Locație ușor accesibilă și cu costuri reduse. Estonia este bine conectată la orice parte a lumii, iar costurile de viață (cazare, mâncare, transport) sunt mult mai rezonabile decât în Scandinavia și Marea Britanie, de exemplu. Sunt toate oportunitățile lumii fără probleme și cu atât mai distractive .

  EUAS este o universitate pentru persoanele conduse care sunt după următorul mare lucru.

Locații

Tallin

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallin, Jud. Harju, Estonia
Număr de telefon
+372 610 1900

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră