Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Pacificul de Sud (USP) Este principalul furnizor de educație terțiară din regiunea Pacificului și un centru internațional de excelență pentru predare, consultanță în cercetare și formare în toate aspectele legate de cultura Pacificului, mediul și nevoile de dezvoltare a resurselor umane.

Despre Universitatea

USP - Introducere

Universitatea din Pacificul de Sud este instituția principală a învățământului superior pentru regiunea Pacificului, amplasată într-o zonă cu o diversitate fizică, socială și economică extraordinară.

Înființată în 1968, USP este una din cele două universități de acest gen din lume. Acesta este deținut în comun de guvernele a 12 țări membre: Insulele Cook, Fiji, Kiribati, Insulele Marshall, Nauru, Niue, Insulele Solomon, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu și Samoa. Universitatea are campusuri în toate țările membre. Campusul principal, Laucala, se află în Fiji. Campusul Alafua din Samoa este locul în care se află Școala de Tehnologie Agricolă și Alimentație, iar campusul Emalus din Vanuatu este locul pentru Școala de Drept.

Școlile, institutele și centrele universitare de la Universitatea din Pacificul de Sud sunt organizate în trei facultăți și sunt conduse de Decani.

Acestea sunt: ​​Facultatea de Arte, Drept și Educație; Facultatea de Afaceri și Economie; Și Facultatea de Științe, Tehnologie și Mediu. Fiecare facultate cuprinde o serie de școli care oferă o gamă largă de programe și cursuri academice la nivel universitar și postuniversitar.

Universitatea oferă, de asemenea, programe prin învățământ la distanță și flexibil, într-o varietate de moduri și tehnologii în cadrul celor 14 campusuri ale USP.

Tehnologiile avansate de comunicare prin intermediul USPNet sunt folosite pentru a ajunge la studenți la distanță și flexibili în întreaga expansiune a Oceanului Pacific.

Natura multiculturală a personalului și a corpului elevilor conferă USP un caracter excepțional. Este o instituție de calitate care produce grade comparabile cu cele acordate de universități din Australia, Noua Zeelandă și Regatul Unit. Absolvenții USP se găsesc în poziții executive importante în sectorul public și privat din toate țările membre și din numeroase țări din întreaga lume.

Universitatea a stabilit un standard înalt pentru calitate în cercetarea sa. Angajamentele majore de cercetare includ managementul afacerilor, educația cadrelor didactice, studiile Pacificului, studiile marine, agricultura, știința și tehnologia.

Regiunea Universității

Universitatea din regiunea Pacificului de Sud se întinde pe o suprafață de 33 de milioane de kilometri pătrați de ocean, o suprafață de peste trei ori mai mare decât cea a Europei. Dimpotrivă, masa totală a terenurilor este aproximativ egală cu cea a Danemarcei. Populațiile variază în mărime de la Tokelau cu 1600 de persoane în Fiji, cu peste 800.000. Populația totală este de aproximativ 1,3 milioane.

Companiile aeriene internaționale care zboară între Australia, Japonia, Coreea, Noua Zeelandă și Statele Unite leagă o serie de țări insulare. Există, de asemenea, companii aeriene care deservesc regiunea. În interiorul țărilor, transportul inter-insulă este folosit pentru a ajunge la insule mai mici, fără servicii aeriene.

Datorită poziției sale strategice și a facilităților sale, USP atrage oameni de știință și personalul eminent din întreaga lume.

Administrația Universității

USP este guvernat de propriul său Consiliu, care include reprezentanți ai guvernelor statelor membre, cadrelor universitare, studenților, liderilor comunității și oamenilor de afaceri, Secretariatul Forumului Insulelor din Pacific, Secretariatul Comunității Pacificului, Consiliul American al Educației, Consiliul Privat, Australia Și Noua Zeelandă.

Senatul este autoritatea academică a Universității, responsabilă de chestiuni precum predarea și cercetarea.

Consiliul și Senatul sunt deservite de comitete care lucrează în domenii precum Finanțele, Managementul Resurselor Umane și Planificarea Academică. Alte comitete se ocupă de proiecte speciale și de activitatea zilnică a Universității.

Șeful ceremonial al Universității este cancelarul. Cancelarul USP a fost desenat de la conducătorii guvernelor membre ale universității și include prim-miniștri, președinți și șefii de stat. Pro-cancelarul este președinte al Consiliului, iar șeful executiv al Universității este vice-cancelarul. Vice-cancelarul este asistat de doi vice-cancelari adjuncți și doi vice-cancelari Pro.

Echipa de conducere senior răspunde de bunăstarea comunității universitare. Directorul Executiv al Finanțelor se ocupă de controlul finanțelor universitare. Directorul Executiv Resurse Umane gestionează resursele umane ale Universității. În total, USP are mai mult de 1.500 de angajați.

Viziunea, misiunea și valorile USP

Viziunea noastra

Realizarea excelenței și a inovării pentru dezvoltarea durabilă a țărilor insulare din Pacific

Misiunea noastră

 • Pentru a oferi oamenilor din Pacific o gamă largă de calificări terțiare excelente și relevante;
 • Pentru a oferi beneficiile cercetării avansate și aplicațiilor sale;
 • Să furnizeze comunităților și țărilor din regiunea Pacificului soluții relevante, rentabile și durabile, inclusiv antreprenoriatul, față de principalele lor provocări; și
 • Să fie o exemplificare a învățământului terțiar pentru Insulele Pacific în ceea ce privește calitatea, guvernanța, aplicarea tehnologiei și colaborarea cu instituțiile terțiare naționale.

Valorile noastre

 • Angajamentul și loialitatea personalului și a studenților față de instituție și regiune;
 • Standarde superioare de guvernare, conducere, libertate academică, integritate și transparență;
 • Cele mai înalte standarde de creativitate, inovare, lucrul în echipă și flexibilitate în căutarea excelenței;
 • Investiții în personal, recompensarea excelenței personalului și împuternicirea tuturor echipelor USP;
 • Respectarea caracterului distinctiv și a diversității în patrimoniul nostru din Pacific și dezvoltarea, păstrarea și diseminarea acestuia;
 • Angajamentul față de cooperarea și integrarea regională;
 • Medii de învățare și de viață pozitive și incluzive pentru excelența studenților;
 • Sprijinirea cursanților flexibili în toate locațiile pentru succesul în muncă, viață și cetățenie;
 • Protecția și cultivarea mediului;
 • Relații puternice care să ghideze angajamentul cu guvernele naționale, comunitățile din Pacific și partenerii de dezvoltare;
 • Umilința în performanță, învățarea de la ceilalți, valorizarea încrederii date și respectarea cunoștințelor, contextelor și aspirațiilor Pacificului.

În cele din urmă, atât viziunea, cât și misiunea acestui plan strategic vor fi realizate prin contribuția și atributele absolvenților și personalului USP. Acestea sunt factorii cheie ai planului strategic.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

University of the South Pacific USP

Sociologia este oferită de Școala de Științe Sociale și echipează studenții cu abilități și competențe analitice unice și solide pentru a beneficia de carierele lor viito ... [+]

Programul Bachelor of Arts (BA) cuprinde 24 de cursuri, dintre care 8 cursuri sunt la 100 de niveluri, 8 cursuri sunt la 200 de niveluri, iar 8 cursuri sunt la nivel 300, inclusiv cursuri universitare de 2 x 100 de niveluri și 2 x 200- Nivel universitar. Disciplinele permise ca majore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în Sociologie

Sociologia este oferită de Școala de Științe Sociale și echipează studenții cu abilități și competențe analitice unice și solide pentru a beneficia de carierele lor viitoare în diverse domenii precum politica socială, educația, justiția penală, sexul, sănătatea publică, planificarea urbană, bunăstarea socială, Administrația publică, relațiile internaționale, management etc. ... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Oferite de Școala de Educație (SOE) în cadrul unor programe diferite pentru a răspunde obiectivelor educaționale și de dezvoltare actuale și emergente ale națiunilor din ... [+]

Programul Bachelor of Arts (BA) cuprinde 24 de cursuri, dintre care 8 cursuri sunt la 100 de niveluri, 8 cursuri sunt la 200 de niveluri, iar 8 cursuri sunt la nivel 300, inclusiv cursuri universitare de 2 x 100 de niveluri și 2 x 200- Nivel universitar. Disciplinele permise ca majore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în educație

Oferite de Școala de Educație (SOE) în cadrul unor programe diferite pentru a răspunde obiectivelor educaționale și de dezvoltare actuale și emergente ale națiunilor din insulele Pacific. Școala oferă programe în următoarele domenii: Educație timpurie, Educație specială și incluzivă, Educație primară și secundară, Bibliotecă / Studii informaționale, Educație non-formală, Evaluare educațională, Leadership educațional și schimbare și Predare terțiară. Programele de educare a cadrelor didactice sunt raționalizate și dezvoltate continuu pentru a se asigura că acestea includ valorile, etica, sistemele de cunoaștere și pedagogia indigenă, acolo unde este posibil. De asemenea, se ține cont de practicile cele mai bune și "inteligente" dezvoltate la nivel regional și global.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Studiul istoriei vă ajută să deveniți un gânditor critic, un cercetător independent și un cetățean conștiincios la nivel mondial. Ca istoric, învățați despre societățile ... [+]

Programul Bachelor of Arts (BA) cuprinde 24 de cursuri, dintre care 8 cursuri sunt la 100 de niveluri, 8 cursuri sunt la 200 de niveluri, iar 8 cursuri sunt la nivel 300, inclusiv cursuri universitare de 2 x 100 de niveluri și 2 x 200- Nivel universitar. Disciplinele permise ca majore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Facultatea de Istorie

Studiul istoriei vă ajută să deveniți un gânditor critic, un cercetător independent și un cetățean conștiincios la nivel mondial. Ca istoric, învățați despre societățile anterioare și examinați procesele care stau la baza evenimentelor globale și locale. Învățați să analizați cu atenție dovezile și să ajungeți la concluzii bine susținute. De asemenea, învățați să reacționați critic la argumentele celorlalți. Veți cunoaște răspunsurile la câteva mari întrebări, cum ar fi: De ce a construit China Marele Zid? De ce Karl Marx credea că toți muncitorii erau în lanțuri? Și alte întrebări importante legate de istoria insulelor din Pacific. ... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Școala de Geografie, Știința Pământului și Mediu (SGESE) oferă Bachelor of Arts (Managementul Mediului) împreună cu alte programe, pentru a oferi o înțelegere integrată a ... [+]

Scoala de Geografie, Stiinta Pamantului si Mediu (SGESE) ofera Bachelor of Arts (Managementul Mediului) Împreună cu alte programe, pentru a oferi o înțelegere integrată a Pământului, a mediului său biofizic și a oamenilor care îl locuiesc. Acesta este un moment interesant pentru cei implicați în aceste domenii. Consecințele schimbărilor de mediu se extind la cele mai îndepărtate colțuri ale Pământului și au un impact asupra tuturor locuitorilor săi. Legăturile dintre activitatea umană și mediul natural sunt mai puternice decât oricând în istorie. Și scara spațială a fost împinsă în prim-planul investigației de mediu. Într-un astfel de context, cei cu o înțelegere a comportamentului mediului fizic, interacțiunea umană cu acel mediu și capacitatea de a înțelege funcționarea sistemului global la scări sinoptice și dincolo de constrângerile disciplinelor tradiționale sunt în mare cerere.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

În afară de programul Bachelor of Laws (LLB), Legea este oferită și ca disciplină care poate fi luată în combinație cu discipline din diferite domenii de interes. Oferit ... [+]

Programul Bachelor of Arts (BA) cuprinde 24 de cursuri, dintre care 8 cursuri sunt la 100 de niveluri, 8 cursuri sunt la 200 de niveluri, iar 8 cursuri sunt la nivel 300, inclusiv cursuri universitare de 2 x 100 de niveluri și 2 x 200- Nivel universitar. Disciplinele permise ca majore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Bachelor of Arts în drept

În afară de programul Bachelor of Laws (LLB), Legea este oferită și ca disciplină care poate fi luată în combinație cu discipline din diferite domenii de interes. Oferit de către Facultatea de Drept (SOL) pentru a vă oferi o experiență bogată și plină de satisfacții în educația juridică.

[-]
Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Oferită de Școala de Științe Sociale, Psihologia implică studiul indivizilor și grupurilor - cum gândim, acționăm, reacționăm și interacționăm. Aplicarea sa se bazează pe ... [+]

Programul Bachelor of Arts (BA) cuprinde 24 de cursuri, dintre care 8 cursuri sunt la 100 de niveluri, 8 cursuri sunt la 200 de niveluri, iar 8 cursuri sunt la nivel 300, inclusiv cursuri universitare de 2 x 100 de niveluri și 2 x 200- Nivel universitar. Disciplinele permise ca majore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în Psihologie

Oferită de Școala de Științe Sociale, Psihologia implică studiul indivizilor și grupurilor - cum gândim, acționăm, reacționăm și interacționăm. Aplicarea sa se bazează pe două principii fundamentale, și anume, îmbunătățirea vieții individuale, de grup și a comunității, precum și lipsa de rău.

Aceste caracteristici au făcut psihologia o disciplină academic înfloritoare și o practică profesională vitală a cărei influență se referă la majoritatea aspectelor vieții publice și private. Acestea includ educația, sănătatea, managementul, economia, practicile la locul de muncă, bunăstarea socială, sănătatea mintală și noțiunile de justiție socială.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

University of the South Pacific USP

Divizia de Biologie oferă cursuri de biologie pentru programele de studii universitare și postuniversitare în cadrul Facultății de Științe și Tehnologie. Cursurile oferit ... [+]

Bachelor of Science este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300. Disciplinele permise ca majore sau minore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în biologie

Divizia de Biologie oferă cursuri de biologie pentru programele de studii universitare și postuniversitare în cadrul Facultății de Științe și Tehnologie. Cursurile oferite de diviziune aduc un echilibru între studiile tradiționale în biologie și progresele moderne ale cercetării biologice la niveluri variind de la molecule la comunități.

Universitatea din Pacificul de Sud este situată în mod ideal pentru a oferi cursuri de înaltă calitate la nivel de nivel. În special, acesta oferă o oportunitate perfectă pentru studii aprofundate, de primă mână, a două dintre cele mai diverse și în același timp contraste ecosisteme din lume - pădurile tropicale și recifurile de corali (ambele pot fi vizitate din campusul Laucala în aceeași zi) . Mai multe cursuri avansate subliniază ecologia și conservarea acestor sisteme, care sunt importante în regiunea Pacificului de Sud.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Știința informatică (CS) se extinde de la teorie la programare până la dezvoltarea de soluții de calcul. Informatica oferă o fundație care permite absolvenților să se ada ... [+]

Bachelor of Science este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300. Disciplinele permise ca majore sau minore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în Știința informaticii

Știința informatică (CS) se extinde de la teorie la programare până la dezvoltarea de soluții de calcul. Informatica oferă o fundație care permite absolvenților să se adapteze la noile tehnologii și idei noi. Activitatea oamenilor de știință în calculatoare se încadrează în trei categorii: a) proiectarea și construirea de software; B) dezvoltarea de metode eficiente de rezolvare a problemelor de calcul, cum ar fi stocarea informațiilor în baze de date, trimiterea de date prin rețele sau furnizarea de noi abordări la problemele de securitate; și C) elaborarea de metode noi și mai bune de utilizare a computerelor și abordarea unor provocări specifice în domenii precum inteligența artificială. Cele mai multe programe de informatică necesită un fond matematic.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Un studiu în matematică este un studiu al principiilor care sunt împărtășite de toți și în instrumentele care sunt disponibile de către toți pentru a descrie și a analiza ... [+]

Bachelor of Science este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300. Disciplinele permise ca majore sau minore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

de licență în matematică

Matematica este considerată a fi fundamentul tuturor științelor. Este limba folosită de inginerie, știința aplicată, știința vieții, știința socială și afacerea.

Există o cerere mare pentru persoanele cu o înțelegere matematică solidă, iar matematicienii lucrează cu oameni din toate domeniile.

Un studiu în matematică este un studiu al principiilor care sunt împărtășite de toți și în instrumentele care sunt disponibile de către toți pentru a descrie și a analiza lumea. Absolvenții cu o diplomă în matematică sunt apreciați pentru abilitățile lor analitice și abilitatea lor de a aborda și rezolva probleme folosind logica și gândirea abstractă.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Chimia este știința centrală. Toate aspectele dezvoltării tehnice necesită persoane cu experiență în chimie. O educație chimică de bază este solicitată de medici, dentișt ... [+]

Bachelor of Science este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300. Disciplinele permise ca majore sau minore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în chimie

Chimia este știința centrală. Toate aspectele dezvoltării tehnice necesită persoane cu experiență în chimie. O educație chimică de bază este solicitată de medici, dentiști, ingineri, agricultori, forestieri, manageri de fabrică etc. Astfel, există o nevoie continuă pentru profesorii de chimie din regiune. În plus, există o nevoie din ce în ce mai mare pentru absolvenții cu studii de chimie pentru a lucra în industrie ca personal de control al calității, manageri de producție și într-o serie de laboratoare de cercetare guvernamentale și private, cum ar fi explorarea mineralelor, monitorizarea poluării mediului, agricultura. Contribuția absolvenților de chimie la dezvoltarea regională este considerabilă. ... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Elevii de la BSc interesați de studiul fizicii pot alege să ia Fizica ca un singur maior, dublu maior sau mai mic. Studenții BED pot alege fizica ca al doilea maior. Alți ... [+]

Bachelor of Science este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300. Disciplinele permise ca majore sau minore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în fizică

Fizica este o știință fundamentală care ne oferă o înțelegere cantitativă a mediului nostru fizic. Fizica este, de asemenea, temelia ingineriei și tehnologiei. O înțelegere a legilor fundamentale ale fizicii este importantă într-o gamă largă de ocupații. De exemplu, o diplomă în fizică are o aplicație directă în predarea științei, meteorologie, comunicații, știința mediului, calcul și electronică. Faceți clic pe aici Din motive pentru care ar trebui să studiezi fizica. Competențele generale dobândite prin studiul fizicii - abilități analitice, gândire logică, măsurare, rezolvarea problemelor și tehnici experimentale - oferă studenților o pregătire unică, aplicabilă în multe domenii.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Acest program nu respectă cerințele obișnuite ale programului pentru disciplinele majore și minore, dar în schimb le-a prescris seturi de cursuri, în limitele disciplinei ... [+]

Programul Bachelor of Science - Programul prescris este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Opt cursuri la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300.

Licențiat în Știința Marină

Acest program nu respectă cerințele obișnuite ale programului pentru disciplinele majore și minore, dar în schimb le-a prescris seturi de cursuri, în limitele disciplinei. Aceste programe sunt oferite de Școala de Studii Marine (SMS), cu o misiune de a:

Asistați Pacific Islanders să înțeleagă, să conserve, să dezvolte, să gestioneze și să utilizeze resursele lor vii și ne-vii într-o lume în schimbare rapidă. Furnizați Pacific Islanders cea mai largă gamă de oportunități de cercetare, educație, formare și angajare în sectoarele marine. Încurajarea colaborării în cadrul instituțiilor Universității din Pacificul de Sud, a națiunilor insulare, a organismelor regionale și internaționale pentru dezvoltarea durabilă a resurselor marine ... [-]
Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Această disciplină, oferită de Școala de Geografie, Știința Pământului și Mediul înconjurător, introduce studenții la studiul mediului biofizic al Pământului, câmpul larg ... [+]

Bachelor of Science este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300. Disciplinele permise ca majore sau minore pentru diploma de licență în anul 2017 sunt:

Licențiat în Geografie

Această disciplină, oferită de Școala de Geografie, Știința Pământului și Mediul înconjurător, introduce studenții la studiul mediului biofizic al Pământului, câmpul larg al geografiei umane, precum și alte cursuri care predau Geografia cu accent pe Insulele Pacificului, cum ar fi Natura și distribuția resurselor vegetale și animale ale lumii în Pacific. ... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Acest program nu respectă cerințele obișnuite ale programului pentru disciplinele majore și minore, dar în schimb le-a prescris seturi de cursuri, în limitele disciplinei ... [+]

Programul Bachelor of Science - Programul prescris este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri; Opt cursuri la 100 de niveluri, opt cursuri la nivel de 200 și opt cursuri la nivel de 300.

Licențiat în Managementul Marinelor

Acest program nu respectă cerințele obișnuite ale programului pentru disciplinele majore și minore, dar în schimb le-a prescris seturi de cursuri, în limitele disciplinei. Aceste programe sunt oferite de Școala de Studii Marine (SMS), cu o misiune de a:

Asistați Pacific Islanders să înțeleagă, să conserve, să dezvolte, să gestioneze și să utilizeze resursele lor vii și ne-vii într-o lume în schimbare rapidă. Furnizați Pacific Islanders cea mai largă gamă de oportunități de cercetare, educație, formare și angajare în sectoarele marine. Încurajarea colaborării în cadrul instituțiilor Universității din Pacificul de Sud, a națiunilor insulare, a organismelor regionale și internaționale pentru dezvoltarea durabilă a resurselor marine ... [-]
Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

University of the South Pacific USP

Calculul net-centric acoperă o serie de sub-specialități, printre care: concepte și protocoale de rețele de comunicații informatice, sisteme multimedia, standarde și tehn ... [+]

Progresele recente în domeniul rețelelor de calcul și telecomunicații au sporit importanța tehnologiilor de rețea în disciplina de calcul. Calculul net-centric este o ramură relativ nouă de calcul și reprezintă o schimbare de paradigmă la modelul de calcul pe internet.

Calculul net-centric acoperă o serie de sub-specialități, printre care: concepte și protocoale de rețele de comunicații informatice, sisteme multimedia, standarde și tehnologii Web, securitatea rețelelor, calculatoarele wireless și mobile și sistemele distribuite. După absolvire, absolvenții noștri se pot aștepta să găsească oportunități de angajare în sectoarele privat și public în care se utilizează TIC. O gamă largă de opțiuni de carieră includ, dar nu se limitează la, Administrator de rețea, Analist de rețea, Consultant și Dezvoltator de aplicații pentru medii Internet și mobile. USP oferă diploma de licență de calcul net-centric. Acesta este un grad profesional de patru ani.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Bachelor of Commerce este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri, dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri sunt la nivel de 20 ... [+]

Bachelor of Commerce este un program de trei ani cuprinzând douăzeci și patru de cursuri, dintre care opt cursuri sunt la 100 de niveluri, opt cursuri sunt la nivel de 200 și opt cursuri sunt la 300 de niveluri, inclusiv două 100 și două niveluri de nivel 200 Cursuri universitare.

Disciplinele permise ca un master pentru licenta de gradul de Comerț în 2017 sunt:

contabilitate Managementul Afaceri Internaționale Managementul Resurselor Umane Turism Management bancar economie Management, Turism

contabilitate

Oferită de Școala de Contabilitate și Finanțe (SOAF), cea mai mare dintre cele șapte școli din cadrul Facultății de Afaceri și Economie. Obiectivele principale ale școlii includ furnizarea de cursuri de contabilitate și finanțe care sunt accesibile și relevante pentru toți elevii din regiune, cu cele mai înalte calități de predare, învățare și servicii de suport; Și să se angajeze în cercetare care are o contribuție importantă la disciplina de contabilitate și implicații politice relevante.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Licenta de Comert in Contabilitate Profesionala este un program prescris si exista pentru studentii care sunt deja in domeniul contabilitatii sau au experienta de lucru a ... [+]

Licenta de Comert in Contabilitate Profesionala este un program prescris si exista pentru studentii care sunt deja in domeniul contabilitatii sau au experienta de lucru anterioara in contabilitate si doresc sa-si urmeze cariera intr-o firma profesionala de contabilitate.

Acest program este format din 24 de cursuri, dintre care opt sunt la 100 de niveluri, opt sunt la 200 de niveluri și opt la nivel de 300.

[-]
Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Programul Bachelor of Commerce în Turism și Managementul Ospitalității a fost conceput pentru a răspunde cerințelor angajatorilor pentru abilitățile strategice, tehnologi ... [+]

O Licențiat în Comerț în Turism și Managementul Ospitalității A fost conceput pentru a răspunde cerințelor angajatorilor pentru abilitățile strategice, tehnologice și manageriale considerate necesare în această industrie interesantă și dinamică.

Programul încorporează teoria și cunoștințele pe care le obțineți de la un program de studii tradiționale în administrarea afacerilor și studii de turism, împreună cu învățarea experiențială în sectoarele industriei turismului. Pe tot parcursul programului, vă veți angaja în analizarea unei serii de scenarii de afaceri și management pentru care veți pregăti recomandări și soluții. Programul oferă, de asemenea, o perspectivă internațională prin studii de caz care reflectă natura globală a industriei turismului... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Licențiat în Inginerie Software (BSE) este destinat să producă absolvenți de calitate, de clasă mondială, în această disciplină rapidă în dezvoltare. Gradul a fost specia ... [+]

Ingineria software este o abordare sistematică și disciplinată a dezvoltării software-ului. Aplică atât principiile de informatică, cât și principiile și practicile de inginerie la crearea, operarea și întreținerea sistemelor software.

Licențiat în Inginerie Software (BSE) este destinat să producă absolvenți de calitate, de clasă mondială, în această disciplină rapidă în dezvoltare. Gradul a fost special conceput ca răspuns la cererea industriei de a produce ingineri de software absolvent cu capabilități de proiectare a sistemelor software. Absolvenții care pot oferi abilități în aceste domenii sunt în cerere din partea organizațiilor de afaceri și guvernamentale implicate în dezvoltarea de software. Absolvenții vor fi pregătiți pentru o carieră în toate domeniile, cum ar fi inginerii de software, dezvoltatorii de aplicații, specialiștii în programare și analistul de sisteme. USP oferă diploma de licență de Inginerie Software. Acesta este un grad profesional de patru ani.... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Diplomă de licență de inginerie este un program de patru ani cuprinzând treizeci și două de cursuri, opt la nivel de 100, opt la nivel de 200, șaisprezece la nivel de 300 ... [+]

Programele de Inginerie, oferite de Școala de Inginerie și Fizică (SEP) oferă instruire pentru a satisface nevoile forței de muncă din regiune, în special pentru țările membre USP.

Licențiat în Inginerie Electrică și Electronică

Au primit acreditarea de la Institutul de Ingineri Profesioniști din Noua Zeelandă (IPENZ)

Diplomele de inginerie acreditate de IPENZ sunt recunoscute ca îndeplinind cerințele academice inițiale pentru inginerii profesioniști.

Diplomă de licență de inginerie este un program de patru ani cuprinzând treizeci și două de cursuri, opt la nivel de 100, opt la nivel de 200, șaisprezece la nivel de 300, plus o componentă industrială de atașament și practică atelier. ... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of the South Pacific USP

Diplomă de licență de inginerie este un program de patru ani cuprinzând treizeci și două de cursuri, opt la nivel de 100, opt la nivel de 200, șaisprezece la nivel de 300 ... [+]

Programele de Inginerie, oferite de Școala de Inginerie și Fizică (SEP) oferă instruire pentru a satisface nevoile forței de muncă din regiune, în special pentru țările membre USP.

Licențiat în Inginerie în Mecanică

Au primit acreditarea de la Institutul de Ingineri Profesioniști din Noua Zeelandă (IPENZ)

Diplomele de inginerie acreditate de IPENZ sunt recunoscute ca îndeplinind cerințele academice inițiale pentru inginerii profesioniști.

Diplomă de licență de inginerie este un program de patru ani cuprinzând treizeci și două de cursuri, opt la nivel de 100, opt la nivel de 200, șaisprezece la nivel de 300, plus o componentă industrială de atașament și practică atelier. ... [-]

Fiji Suva
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
The University of the South Pacific
Suva, Divizia centrală, Fiji
Website