Citește Descrierea Oficială

Aceasta este Humak University of Applied Sciences

Rețeaua de conexiuni umane

Humak University of Applied Sciences este implicată în dezvoltarea învățământului superior și modernizarea lumii muncii. Contribuim la forjarea de noi tipuri de învățământ superior, precum și la cercetare, dezvoltare și inovare care servesc studenții pe calea lor de carieră și sprijină partenerii profesioniști în timp ce își dezvoltă propriile activități.

Suntem cel mai mare educator și organizație de CDI din domeniile noastre de expertiză din Finlanda. Punctele noastre forte sunt munca Tineretului și comunitatea; Muncă organizatorică, comunități de muncă și integrare; Interpretare și accesibilitate lingvistică și management cultural și transport .

Humak în nuci

Humak University of Applied Sciences este o universitate de științe aplicate la nivel național, extrem de apreciată, specializată în dezvoltarea de expertiză în activități organizaționale și munci în rândul tinerilor, dezvoltarea comunității de muncă, antreprenoriat în managementul cultural și industrii creative și în sectorul interpretării. Suntem cel mai mare actor din Finlanda.

Caracteristica specială a Humak este rădăcinile și proprietatea sa profundă în educația liberală a adulților și organizațiile civice. Humak a fost stabilită pe nevoia de a asigura educație de specialitate la nivel național, la nivel universitar și activități de cercetare, dezvoltare și inovare în domenii restrânse, dar semnificative din punct de vedere social.

Pentru a asigura disponibilitatea educației la nivel național și un puternic grup de expertiză - o condiție necesară pentru operațiuni de înaltă calitate - Humak funcționează printr-o rețea națională descentralizată, dar integrată operațional la nivel național.

Humak este deținut de Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Avem 1.500 de studenți și aproximativ 130 de profesioniști care lucrează cu noi.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Humak este o comunitate care își împărtășește cunoștințele

Humak încearcă să intensifice munca cu partenerii actuali și construiește noi parteneriate în mod activ. Humak este o comunitate, iar operațiunile sale se bazează pe schimbul de cunoștințe și expertiză în mod deschis și producerea de noi informații în cooperare prin diferite rețele.

Scopul nostru este să împărtășim procesele noastre de formare, inovație și servicii cu partenerii noștri și să asigurăm astfel dezvoltarea formării, a școlarizării și a noilor cunoștințe, împreună într-o rețea și să transferam fără probleme cunoștințele pentru utilizarea sectorului profesional.

Cooperarea și procesele comune creează o platformă pentru prognoza, inovarea și dezvoltarea soluțiilor viitoare. Studenții sunt strâns implicați în activitatea de dezvoltare, iar personalul Humak își aduce propria lor expertiză în procesele pentru utilizarea și beneficiul partenerilor noștri.

Humak este o entitate, un grup național de expertiză care își servește domeniile în întreaga Finlanda și, de asemenea, pe plan internațional.

Viziunea lui Humak este de a fi o universitate internațională și socială, implicată în dezvoltarea unei Finlanda echitabilă și comunală. Misiunea noastră este să oferim participare, bunăstare socială și comunitate. Creăm informații, competență și expertiză în domeniile noastre.

Punctele forte ale lui Humak122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Ne uităm la parteneriate puternice cu universități finlandeze și străine. Punctele forte sunt bazate pe competența noastră și ne concretizăm profilul și evidențiază avantajul principal al domeniilor noastre de activitate. Punctele forte orientează dezvoltarea strategică a operațiunilor noastre. Punctele forte creează și mai multe clustere de competență și expertiză și, de asemenea, ghidează gestionarea parteneriatelor noastre.

  • Muncă de tineret și comunitate: producem abilitățile de a întâlni tineri
  • Organizarea muncii, comunitățile de muncă și integrarea: îmbunătățim funcționalitatea, competitivitatea și dezvoltarea comunității comunităților de muncă.
  • Interpretare și accesibilitate lingvistică: participăm la dezvoltarea abilităților profesionale și a tehnologiei care sprijină accesibilitatea lingvistică.
  • Gestionare și transmitere culturală: promovăm abilitățile de management cultural ca activitate care sprijină participarea și dezvoltăm medii digitale pentru producții și servicii culturale și artistice.

Sectoare noi, emergente, care se ridică din marja zonelor noastre de forță, care garantează că cerințele de competență ale vieții de afaceri și industriale sunt luate în considerare în activitatea noastră: participanți noi (reducem sentimentul de nepartenență și marginalizare), comunitate nouă ( încurajăm managementul și îndrumarea bazată pe rețea), expertiza în comunicare (promovăm întâlnirea diversității și cunoașterii minorităților culturale), drepturilor omului și egalității (încurajăm egalitatea societății).

Valorile noastre

  • Ne respectăm reciproc.
  • Am deschis.
  • Reușim împreună.
  • Suntem curajoși într-un mod în care ne reînnoim și suntem reînnoiți.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Humak University of Applied Sciences

Studiu la Humak University of Applied Sciences , cea mai importantă instituție de învățământ superior în învățământul de aventuri din Finlanda. Educatorul comunitar studi ... [+]

Călătoria din arhipelagul finlandez în Laponia arctică Licență în aventură și educație în aer liber Licență în științe umaniste 210 ECTS Educator comunitar, aventură și educație în aer liber

Studiu la Humak University of Applied Sciences , cea mai importantă instituție de învățământ superior în învățământul de aventuri din Finlanda.

Educatorul comunitar studiază specialiști în educație în aventuri și în aer liber. Educația în aventură și în aer liber se bazează pe metodologia de învățare bazată pe experiență și pe activități și are ca scop sprijinirea creșterii, dezvoltării, stării de bine și agenției persoanelor, grupurilor și comunităților.... [-]

Finlanda Helsinki
Septembrie 2020
Engleză
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză