Kajaani University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) este o universitate proactivă, cu adevărat internațională, în centrul Finlandei, cu o reputație foarte puternică la nivel regional și național. Suntem o comunitate internațională de învățare și dezvoltare vibrantă, formată din aproximativ 2300 de studenți și 230 de experți, care operează în propria noastră zonă compactă a campusului, amplasată în mediul natural uimitor al Kajaani. Oferim o selecție de diplome care sunt respectate pe scară largă de comunitatea de lucru, inclusiv diplome de licență și masterate în limba engleză. Dacă sunteți interesat să profitați de faimoasa educație finlandeză, puteți alege să studiați Afaceri internaționale, Afaceri sportive, Management sportiv și de agrement sau Management turism și ospitalitate la KAMK .

Ministerul Educației și CUlture supraveghează îndeaproape calitatea învățământului superior din Finlanda. KAMK a obținut un mare succes în Finlanda în barometrele de rezultate ale Ministerului. În special, calitatea predării și consilierii a fost considerată cea mai bună din Finlanda de câțiva ani. Am primit cea mai bună universitate de științe aplicate în FInland în 2018 și pe baza feedback-ului studenților, satisfacția studenților noștri este cea mai mare din Finlanda (2019).

Lectorii noștri abordează fiecare student ca individ, ajutându-i să-și identifice și să-și dezvolte ariile personale de expertiză. Studiile se concentrează pe integrarea practică a educației în viața profesională reală și pe formarea de noi profesioniști ca răspuns la nevoile actuale ale pieței muncii.

Facilitățile noastre din campus includ tehnologii moderne precum datacenter, design de jocuri, laboratoare de imprimare 3D și robotică. De asemenea, avem o sală de gimnastică inteligentă, care utilizează tehnologii de jocuri într-un mediu digital pentru a oferi o pregătire fizică distractivă și eficientă. Toate facilitățile noastre sunt situate într-o zonă unică a campusului aproape de centrul orașului, la distanță de mers pe jos una de cealaltă. Apartamentele studențești sunt disponibile în apartamente moderne, moderne, în campus, iar studenții se pot bucura de împrejurimile naturale remarcabile pentru o gamă largă de activități de petrecere a timpului liber și sportive.

Locații

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finlanda
Număr de telefon
+358 8 618 991

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră