Citește Descrierea Oficială

Studiu la OAMK

Peste 9.000 de studenți, inclusiv peste 300 de studenți internaționali, se asigură că Oulu University of Applied Sciences (OAMK) este un loc vital și inovator de studiu.

Studiile la OAMK sunt orientate spre viața profesională și combină studiile teoretice cu abilitățile profesionale. Instruim profesioniști cu o înaltă valoare pentru a satisface nevoile vieții profesionale, atât în Finlanda, cât și la nivel internațional.

Avem un total de 28 de programe de licență, dintre care trei sunt predate în limba engleză. Programele de diplomă vă oferă abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a lucra ca expert profesionist, să urmăriți și să promovați cele mai recente tendințe de dezvoltare din domeniul dvs. de expertiză și să vă pregătiți pentru învățarea de-a lungul vieții.

Orașul Oulu este plin de posibilități

Universitatea de Științe Aplicate ( OAMK ) este una dintre cele mai atractive universități din Finlanda de științe aplicate. Situat la nord de Helsinki, regiunea Oulu este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere din țară. Doar o oră de zbor de la Helsinki și o conexiune de tren care vă duce direct în centrul orașului asigurați-vă că orașul Oulu are un acces ușor din sudul Finlandei. Cu cei 200.000 de locuitori, regiunea este un important centru de inovatii industriale high tech, academice, stiinte, servicii si cultura.

Oulu are facilități excelente de studiu și de predare, cu o mare varietate de activități de timp liber și o natură frumoasă. Regiunea Oulu este o destinație vibrantă și interesantă pentru studenți, lectori și experți, atât din Finlanda, cât și din străinătate. Doar câteva ore de la Laponia exotică și posibilitățile de drumeții fac din Oulu un loc excelent pentru iubitorii de natură. Conexiunile zilnice cu autobuzul la una dintre cele mai mari stațiuni de schi din Finlanda, Ruka, în timpul sezonului de iarnă, permit tuturor să se bucure de pantele cu zăpadă și de traseele de schi.

Distracție despre Oulu

  • Sistemul educațional finlandez a fost clasat printre cele mai bune sisteme educaționale din lume.
  • Mai mulți președinți finlandezi și-au început drumul educațional în Oulu, inclusiv Președintele Premiului Nobel pentru pace, Martti Ahtisaari. OAMK este mândru să continue această moștenire a educației de înaltă calitate.
  • Oulu are o gamă largă de expertiză în domeniul TIC. Orașul a fost numit printre cele șapte comunități inteligente, în plină dezvoltare, de către Forumul Comunității Inteligente de mai mulți ani.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Programul de diplomă în Afaceri Internaționale sau DIB așa cum îl numim, a fost conceput pentru a răspunde cerințelor întreprinderilor mici și mijlocii orientate pe plan ... [+]

Cerere 9-23 ianuarie 2019

Taxă de școlarizare 8000 € / an academic

Bursa este disponibilă

Programul de diplomă în afaceri internaționale, sau DIB așa cum o numim, este destinat atât studenților finlandeză și internaționale care doresc să caute căi interesante de carieră în afaceri internaționale inovatoare, de vânzări și de marketing, de management sau antreprenoriat.

Programul subliniază interacțiunea într-un mediu multicultural de învățare și încurajează inițiativa, interacțiunea și inovația. Programul dezvoltă abilitățile elevilor de a evalua diferențele dintre culturile naționale, organizaționale și ocupaționale. Învățați prin prelegeri și discuții participante, desfășurați lucrări de grup, păstrați prezentări, participați la diferite proiecte și studii de caz și companii care vizitează. Multe dintre cursuri sunt oferite în colaborare cu lectori de la universitățile partenere străine. Colaborarea strânsă cu viața profesională face posibil ca studenții să pună teoria în practică. Studiile includ formarea practică, care le permite studenților să se conecteze cu viața profesională în Finlanda și în străinătate.... [-]

Finlanda Oulu
August 2019
Engleză
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Tehnologia informației este necesară în toate domeniile vieții umane. Nevoia de profesioniști în domeniul TIC continuă să crească. În calitate de inginer TIC, puteți proi ... [+]

Programul de studii în tehnologia informației, BEng

Cerere 9-23 ianuarie 2019

Taxă de școlarizare 8000 € / an academic

Bursa este disponibilă

Nevoia de profesioniști în domeniul TIC continuă să crească. În calitate de inginer TIC, puteți proiecta și realiza diferite soluții și aplicații software. De asemenea, sunteți capabil să lucrați ca membru activ al societății dvs. de lucru și să vă dezvoltați propria profesie.

Programul de studii în tehnologia informației pune accentul pe dezvoltarea web-ului. Studiile constau în dezvoltarea de software, tehnologii de aplicații web și mobile și tehnologii IoT.... [-]

Finlanda Oulu
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finlanda
Website
Număr de telefon
+358 20 611 0200