Savonia University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiază într-un mediu modern și internațional care să-ți susțină ambițiile profesionale și învățarea continuă!

Savonia University of Applied Sciences (Savonia UAS) este una dintre cele mai mari și mai versatile universități de științe aplicate din Finlanda. Organizația noastră de experți educă profesioniști puternici în șase domenii diferite de studiu. Programele noastre versatile de studii oferă studenților posibilitatea de a studia ca student cu normă întreagă sau alături de jobul lor (masterat și studii de specialitate) sau flexibil în cadrul Universității Deschise de Științe Aplicate. Campusurile noastre sunt situate în Kuopio, Iisalmi și Varkaus.

140247_Opus2020.jpg

Savonia UAS dorește să servească în mod activ viața profesională din jur. Activitățile noastre de cercetare și dezvoltare oferă servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru nevoile de dezvoltare ale afacerilor și ale comunităților de muncă. Cooperarea, crearea de rețele și internaționalizarea sunt factorii cruciale ai succesului nostru. La Savonia, transdisciplinaritatea este asigurată prin organizarea CDI în axe principale numite Rețele de competență. Aceste rețele sunt produse și servicii de bunăstare, energie, mediu și siguranță și proiectare industrială.

Savonia University of Applied Sciences este condusă de Savonia University of Applied Sciences Ltd. Managerul ltd și președintele Savonia UAS este doamna Mervi Vidgrén.

TAXE DE ȘCOLARIZARE

Savonia University of Applied Sciences a luat o decizie de a introduce taxe de școlarizare pentru studenții non-UE / SEE. Taxele de școlarizare se aplică studenților care încep studiile la 1 august 2017 sau ulterior. Taxa de școlarizare se percepe pentru fiecare an universitar și trebuie plătită până la 31 august.

Taxele sunt:

  • pentru studii de licență, 5000 de euro pe an universitar
  • pentru studii de master 6000 de euro pe an universitar

Toți studenții din afara UE / SEE ai Savonia University of Applied Sciences din Savonia University of Applied Sciences pot solicita o bursă după ce au fost admiși la programele de licență sau masterat cu taxă și s-au înscris ca cadou. În primul an universitar bursa acoperă 70% din taxa de școlarizare; în anii următori, bursa acoperă 50% din taxa de școlarizare. Pentru a se califica pentru bursă după primul an universitar, studenții trebuie să obțină cel puțin 55 de credite de studii detaliate în planul lor de studiu personal pe an universitar.

Locații

Kuopio

Savonia University of Applied Sciences

Address
Savonia University of Applied Sciences
Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO
Street adress: Microkatu 1, KUOPIO
Tel. +358 17 255 6000
Fax. +358-17-255 5014

FI-70201 Kuopio, Finlanda
Număr de telefon
+358 17 2556000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră