Savonia University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Savonia Universitatea de Stiinte Aplicate este una dintre cele mai mari și cele mai versatile Universitatile din Stiinte Aplicate în Finlanda. Organizatia noastra de experti educă profesioniști puternice în șase domenii diferite de studiu. Programele noastre de ieri versatil oferă studenților posibilitatea de a studia ca un student full-time sau alături de locul de muncă (Master și studii de specialitate), sau flexibil în Open University of Applied Sciences. Campusuri noastre sunt situate în Kuopio, Iisalmi și Varkaus.

Savonia UAS dorește să servească viața de lucru din jur în mod activ. Activități de R & D oferă servicii de înaltă calitate și soluții adaptate la nevoile de dezvoltare ale întreprinderilor și comunităților de lucru. Cooperare, crearea de rețele și internaționalizare sunt factori cruciali succesului nostru. La Savonia, transdisciplinaritatea este asigurată prin organizarea CDI în axe principale numite Competență Networks. Aceste rețele sunt produse de protecție socială și servicii, energie, mediu și de siguranță și design industrial.

Savonia Universitatea de Stiinte Aplicate este condus de Universitatea de Stiinte Aplicate Savonia ltd. Managerul de Ltd și președintele Savonia UAS este doamna Mervi Vidgrén.

TAXE DE ȘCOLARIZARE

Savonia Universitatea de Stiinte Aplicate a luat decizia de a introduce taxe de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE. Taxele de școlarizare se aplică studenților începerea studiilor lor la 1 august anul 2017 sau mai târziu. Taxa de școlarizare se percepe pentru fiecare an universitar și trebuie plătită până la 31 august.

Redevențele sunt:

pentru studii de licență 5000 de euro pe an universitar pentru studii de Master 6000 de euro pe an universitar

Toți studenții din afara UE / SEE ale Savonia Universitatea de Stiinte Aplicate poate aplica pentru o bursă după ce au fost admiși la programe de tarifare taxa de licență sau de masterat și ei s-au înscris ca prezent. În primul an universitar bursa acoperă 70% din taxa de școlarizare; în următorii ani universitari Bursa acoperă 50% din taxa de școlarizare. Pentru a se califica pentru bursă după primul an universitar, studenții trebuie să câștige cel puțin 55 de credite de studii detaliate în planul lor de studiu personal pe an universitar.

Locații

Kuopio

Savonia University of Applied Sciences

Address
Savonia University of Applied Sciences
Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO
Street adress: Microkatu 1, KUOPIO
Tel. +358 17 255 6000
Fax. +358-17-255 5014

FI-70201 Kuopio, Finlanda
Număr de telefon
+358 17 2556000