Citește Descrierea Oficială

Seinäjoki Universitatea de Stiinte Aplicate este o instituție multidisciplinară a educationand superior unui actor eficient în educație și cercetare, dezvoltare și inovare (CDI), în regiunea de Sud-Vest Ostrobothnia în Finlanda.

Numărul de studenți cu normă întreagă este de 5000 și de membri ai personalului academic și a altor 380. Seinäjoki UAS are 19 de licență și 7 programe de masterat. Trei programe de gradul sunt complet predate în limba engleză (International Business, Nursing și o diplomă de Master în Management Internațional). De asemenea, gradul de programe duble sunt disponibile în domeniul tehnologiei și de afaceri.

Seinäjoki UAS oferă educație cu scopul de calificare profesională de nivel înalt în următoarele domenii:

CULTURĂ
Științe sociale, Business și Administrarea
Tehnologie, Comunicare și Transport
Resursele naturale și protecția mediului
Servicii sociale, de sănătate și sport
Turism, catering și servicii casnice

În educație și în activitățile de cercetare și dezvoltare Seinäjoki UAS sa concentrat pe următoarele domenii de focalizare:

Soluții durabile alimentare
Inteligente și sisteme energetice eficiente
Bunăstării și creativi și comunități
Antreprenoriat, noi concepte de afaceri și inovații de service

Aceste domenii de expertiză sunt dezvoltate pe baza nevoilor regionale și internaționale, precum și punctele noastre forte speciale.

Internationalizare este un obiectiv strategic al Seinäjoki UAS

Avem aproximativ 200 de universități partenere din 50 de țări diferite din întreaga lume. Student activă și mobilitatea academică, proiecte CDI și conferințe internaționale reprezintă o parte vitală a activităților noastre internaționale.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Veți obține o imagine de ansamblu a administrării afacerilor, cu accent pe operațiunile internaționale ale companiilor și organizațiilor. Veți dobândi competențe în plani ... [+]

Sunteti interesat de studierea management internațional de afaceri și de marketing în Finlanda? Sistemul de învățământ finlandez este bine cunoscut pentru calitatea înaltă.

Ia-o diplomă de licență la SeAMK, Seinäjoki Univeristy of Applied Sciences care urmează să fie pregătite pentru sarcini interesante în afaceri internaționale. Toate studiile sunt efectuate în limba engleză și oportunități pentru schimburile de studenți sunt disponibile în întreaga lume. De asemenea, poti profita de aranjamente duble, cu gradul de instituțiile noastre partenere din Germania, Republica Cehă, Ungaria, Lituania, Rusia, Olanda, China sau Spania.

Școala de Afaceri și Cultură are o locație centrală în Seinäjoki în Campus zona Frami. De asemenea, un număr mare de companii care cooperează cu SeAMK pot fi găsite în zona Frami. Acest lucru face ca zona un loc de studiu inspirat cu soluții de înaltă tehnologie și sinergia din alte ramuri ale științei situate în zonă.... [-]

Finlanda Seinäjoki
September 2019
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media