Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Aplicate din Seinäjoki este o instituție multidisciplinară a învățământului superior și un actor eficient în educație și cercetare, dezvoltare și inovare (CDI) în regiunea Ostrobotnia de Sud din Finlanda de Vest.

Numărul studenților cu normă întreagă este de 5000 și al cadrelor universitare și al altor membri ai personalului 380. Seinäjoki UAS are 19 programe de licență și 7 de masterat. Programele de trei grade sunt predate în întregime în limba engleză (Afaceri Internaționale, Nursing și Masterat în Managementul Afacerilor Internaționale). De asemenea, sunt disponibile programe de diplomă dublă în domeniul tehnologiei și al afacerilor.

Seinäjoki UAS oferă educație în vederea obținerii unei calificări profesionale la nivel înalt în următoarele domenii:

  • Cultură
  • Științe sociale, Afaceri și administrație
  • Tehnologie, comunicare și transport
  • Resursele naturale și mediul
  • Servicii sociale, sănătate și sport
  • Turism, Catering și Servicii casnice

În educație și în R

  • Soluții alimentare durabile
  • Sisteme inteligente și eficiente din punct de vedere energetic
  • Bunăstarea și persoanele și comunitățile creative
  • Antreprenoriatul, noile concepte de afaceri și inovațiile în materie de servicii

Aceste domenii de expertiză sunt dezvoltate pe baza nevoilor regionale și internaționale și a punctelor noastre forte speciale.

Internaționalizarea este un obiectiv strategic al UAS Seinäjoki

Avem aproximativ 200 de universități partenere din 50 de țări diferite din întreaga lume. O mobilitate activă a studenților și a cadrelor universitare, proiectele CDI și conferințele internaționale reprezintă o parte vitală a activităților noastre internaționale.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Veți obține o imagine de ansamblu a administrației de afaceri, cu accent pe operațiunile internaționale ale companiilor și organizațiilor. Veți câștiga competențe în plan ... [+]

Vă interesează studierea managementului și marketingului internațional în Finlanda? Sistemul educațional finlandez este bine cunoscut pentru calitatea sa înaltă.

Luați o diplomă de licență la SeAMK , Universitatea Seinäjoki de Științe Aplicate pentru a fi pregătit pentru sarcini interesante în afaceri internaționale. Toate studiile sunt realizate în limba engleză și sunt disponibile oportunități pentru schimbul de studenți la nivel mondial. De asemenea, puteți beneficia de aranjamentele cu diplomă dublă cu instituțiile partenere din Germania, Cehia, Ungaria, Lituania, Rusia, Olanda, China sau Spania.

Școala de Afaceri și Cultură are o locație centrală în Seinäjoki, în zona campusului Frami. De asemenea, un număr mare de companii care colaborează cu SeAMK pot fi găsite în zona Frami. Aceasta face ca zona să devină un loc de studiu inspirat, cu soluții de înaltă tehnologie și sinergie din alte ramuri ale științei situate în zonă.... [-]

Finlanda Seinäjoki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media