Citește Descrierea Oficială

VAMK este o universitate modernă și internațională de Științe Aplicate situate în Vaasa, Finlanda. VAMK oferă nivel înalt de educație teoretică și practică orientată în finlandeză și în limba engleză, atât la nivel de licență în full-time și educație part-time cât și la nivel profesional de studii de master.

Punctele noastre forte sunt în domeniul tehnologiilor energetice și de competență de afaceri internaționale și în aceste domenii suntem în strânsă cooperare cu sectorul energetic Vaasa regiune în.

Principalele domenii de interes sunt de înaltă tehnologie, de afaceri internaționale, precum și de îngrijire a sănătății și a serviciilor sociale. VAMK ia un interes deosebit în combinarea spiritul tradițional antreprenorial al regiunii cu conștientizarea internațională, limbi străine și cultură în educație. Există un puternic accent pe internaționalizare și instructorii să mențină standardul educațional ridicat.

VAMK are o retea extinsa de cooperare cu universități și alte instituții de învățământ și de cercetare din străinătate, precum și în Finlanda. Personalul, programe și servicii de echipă pentru a furniza o gamă largă de alternative de învățare, oferind o combinație imbatabilă de educație de calitate în oraș modern și student-friendly a Vaasa.

În prezent, VAMK are 3.300 de studenți înscriși și un personal full-time de peste 210 de membri, precum și 50 de part-time sau vizitează profesori și profesori. VAMK are două campusuri, unul în Palosaari - campusul Partea dinspre mare, și unul pe Raastuvankatu chiar în inima centrului orașului. Ambele campusuri sunt ușor accesibile și la numai 1,5 kilometri.

VAMK Ltd, Universitatea de Stiinte Aplicate

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK Ltd, Universitatea de Stiinte Aplicate este o instituție internațională de învățământ superior educarea Bachelors of Business Administration, inginerie și servicii sociale, precum si asistente medicale inregistrate si asistente medicale de sanatate publica in finlandeza, iar în limba engleză pentru nevoile exigente ale vieții de muncă.

VAMK Ltd este deținută de orașul Vaasa, Universitatea din Vaasa, Consiliul Regional al Ostrobotnia și Camera de Comerț Ostrobotnia.

Într-o societate cu răspundere limitată, cea mai mare putere de decizie este investită în Adunarea Generală, în cazul în care acționarii își exercită puterea în conformitate cu drepturile de vot ale acțiunilor deținute. Consiliul de administrație, care este în conformitate cu Legea privind răspunderea Companiile Limited, vede în administrarea societății și organizarea corespunzătoare a operațiunilor sale. Rectorul VAMK, ​​cu sprijinul comitetului de conducere, acționează în calitate de director general al Oy Ab VAMK.

istorie

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​Universitatea de Stiinte Aplicate, a început activitatea ca politehnice temporară la 1 august 1996 și sa bazat pe cinci instituții: Vaasa Institute of Technology, Colegiul Comercial Vaasa, Vaasa College Hotel and Restaurant Servicii, Vaasa College of Health Care și Vaasa Colegiul de uz casnic și servicii sociale.

La scurt timp după ce aceste instituții au fost combinate în trei: Vaasa Institute of Technology, Institutul Vaasa de Economie de afaceri și turism și Institutul Vaasa de Sănătate și Servicii Sociale. Operațiunea a fost acordată o licență permanentă, pentru a forma o universitate unificat de Stiinte Aplicate.

Aceste instituții au tradiții individuale remarcabile înainte de fuziune: educație de afaceri are o istorie de peste 100 de ani de la Vaasa. experți de formare în domeniul tehnologiei în Vaasa a fost prevăzută de peste 150 de ani, în timp ce formarea de specialiști în domeniul sanitar a fost prevăzută de 25 de ani. În afară de Institutul de Tehnologie, celelalte două institute au fost separate în VAMK (cu numele Vaasa Politehnica) și colegii de învățământ secundar, în legătură cu care a primit licența permanentă la 1 august anul 1999.

Astăzi VAMK are trei școli de învățământ, două unități pentru servicii studențești și administrative, precum și o unitate de cercetare și dezvoltare aplicată. Punctele forte ale VAMK sunt educația multidisciplinară, multilingv și internațională, cu o experiență bună de înaltă tehnologie, afaceri internaționale și turism, precum și de îngrijire a sănătății foarte dezvoltate și servicii sociale, în conformitate cu instituțiile de învățământ de istorie de renume.

Misiune, viziune și valori

Vaasan ammattikorkeakoulu, Universitatea de Stiinte Aplicate (VAMK) educă experți internaționali pentru a servi viața comercială și industrială. VAMK este o instituție de învățământ superior multilingv și internațional, care oferă activități educaționale în două limbi străine precum și de cercetare, dezvoltare și inovare integrate în predarea tehnologiei, economie de afaceri și de îngrijire a sănătății și a serviciilor sociale.

VAMK oferă studii sub formă de studii de specializare și programe de studii care conduc la grade de bază și grade de master profesionist. O parte esențială a studiilor este cooperarea cu viața profesională.

Viziunea noastră este

să fie o comunitate de învățare și de cercetare energetică, atractiv, și internațional, care operează în parteneriat profesional strânsă cu viața profesională a regiunii sprijinind succesul regiunii.

Misiunea noastră este

pentru a pregăti experți internaționali pentru nevoile vieții de muncă Ostrobotnia prin oferirea unor programe de masterat în Tehnologie, Economie de afaceri, Sănătate și servicii sociale, precum și prin efectuarea unor lucrări de cercetare și dezvoltare strâns legate în aceste domenii. operațiunile noastre sunt multilingve și internaționale.

Domeniile noastre de interes sunt

know-how tehnic al industriei energetice, în special producerea de energie electrică, tehnologiile de utilizare și de transmisie și tehnologia informației, cu accent pe industria energetică. Afaceri know-how a industriei de export, în special practicile comerțului internațional și logistică. Esențiale know-how de bază de servicii sociale și de îngrijire a sănătății și de promovare a sănătății populației, bunăstarea și capacitatea de a lucra.

profilul nostru

Profilul lui VAMK pune accentul pe cooperarea internațională și a impactului regional. Programele noastre de ieri se concentrează pe formarea experților cu competențe internaționale necesare atât industria, cât și de afaceri de viață, și dorim să fim activi în dezvoltarea acestor competențe. Impactul regional se realizează prin educație și cercetare, care se bazează pe nevoile vieții profesionale a regiunii. Viața profesională este, practic, integrat în formare prin utilizarea unor metode pedagogice centrate pe elev.

Valorile noastre includ

Orientarea clientului: Noi anticipăm și să cunoască nevoile și așteptările clienților, și ne satisface aceste nevoi și așteptări prin operațiuni, de înaltă calitate , flexibilă. Dezvoltarea durabilă: Noi aducem valoare suplimentară în Finlanda de Vest prin dezvoltarea operațiunilor noastre persistent și novator și respectându -se valorile de mediu. Expertiză orientată spre viitor: Noi oferim viața de lucru cu experți și să asigure propria noastră de know-how și expertiză , prin învățare continuă. Respect: Noi construim încrederea reciprocă prin respectarea tuturor ca ființă umană, și vom da în mod deschis un feedback pozitiv și constructiv.

VAMK într-o coajă de nucă

Studenții

3250 (560 în educație part-time)

Personal

212 (124 de membri ai facultăților)

programe de studii

13 grade universitare de licență în învățământul full-time 4 grade Professional Master Până la 10 programe de gradul în învățământ cu fracțiune de normă pe an

Domenii de studiu

Tehnologie Economie de afaceri Sănătate și Servicii Sociale Business Information Technology

Ora de studiu

Full-time ECTS de învățământ (210-240 3,5-4 ani) Part-time ECTS de învățământ 210-240 (3-5 ani) Profesionale Grade de master 60-90 ECTS (2-3 ani)

activitatea internațională

350 gradul de studenți internaționali 80 studenți de schimb de intrare 180 studenți de schimb de ieșire

Calitatea de predare: 72% dintre absolvenții de grad de școlarizare ca fiind extrem de competent

teze finale făcute pentru viața de lucru: 75%

Programe de studii și calificări acordate

De licență la nivel de:

Afaceri internaționale: Bachelor of Business Administration (în limba engleză) Economie de afaceri: Bachelor of Business Administration (în finlandeză) Tehnologia informației de afaceri: Bachelor of Business Administration (în finlandeză)

Servicii sociale: Bachelor de Servicii Sociale (în finlandeză) Health Care: Bachelor of Health Care (în finlandeză) Public Health Care: Bachelor of Health Care (în finlandeză)

Tehnologie energetică: Licențiat în Inginerie (în limba finlandeză și parțial în limba engleză) Tehnologia informației: Licențiat în Inginerie (în limba engleză și finlandeză) Inginerie civilă: Licențiat în Inginerie (în finlandeză) Inginerie electrică: Licențiat în Inginerie (în finlandeză) Tehnologie de mediu (în finlandeză) Inginerie Mecanică și Producție: Licențiat în Inginerie (în finlandeză)

Master-nivel:

Managementul de proiect: Maestru de Inginerie (în limba engleză) Constructii: Maestru de Inginerie (în finlandeză) Competență în afaceri: Master of Business Administration (în finlandeză) Dezvoltarea și gestionarea în Sănătate și Servicii Sociale: Master De Sanatate / Medicina Sanatate publica / Servicii sociale (în finlandeză)

Programe predate în:
Engleză
Finlandeză

Această școală oferă și:

BSc

VAMK University of Applied Sciences

Bachelor în Afaceri Internaționale (Bachelor of Business Administration BBA) oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare în diferite posturi de expert și d ... [+]

Bachelor în afaceri internaționale (Bachelor Business Administration BBA) oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare în diferite posturi de expert și de conducere solicitante. Engleză fiind limba de predare, programul pregătește studenții pentru a reuși în mediul de afaceri internațional. În afară de schimbul de studenți și instruirea practică în străinătate, studenții noștri au, de asemenea, posibilitatea de a studia o diplomă dublă într-una dintre cele patru universități partenere din Germania, Polonia sau Franța. Studiile includ misiuni practice efectuate pentru muncă-viață regiune în.

Profiluri ocupaționale

Un expert în economie de afaceri... [-]

Finlanda Vaasa
August 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
VAMK University of Applied Sciences

Licențiat în Tehnologia Informației (B.Sc. Tehnologia informației) își are rădăcinile în industria legate de energie locală. Scopul nostru este de experți producătoare, c ... [+]

Rezultatele învățării cheie

Astăzi, Tehnologia informației (IT) diffuses în viața noastră de lucru, precum și în viața noastră de zi cu zi, în mai multe feluri. Acest lucru duce automat la o nevoie tot mai mare de experți IT în societatea modernă.

La Vaasan Ammattikorkeakoulu VAMK, ​​Universitatea de Stiinte Aplicate, The B.Sc. Tehnologia informației (Bachelor Tehnologia informației) își are rădăcinile în industria legate de energie locală. Scopul nostru este de experți producătoare, care pot ajuta marile companii internaționale și actorii locali în dezvoltarea lor de produse și aplicații tehnice legate de IT.

Ca un student IT, vei deveni familiarizați cu anumite limbaje de programare, cum ar fi C și Java, precum și cu unele instrumente esențiale tehnice, de exemplu, aplicații IP, rețele fără fir, programare la internet, și o varietate de sisteme integrate. Cele mai avansate studii profesionale se concentreze pe internaționalizare și lucrul în echipă în proiecte, cum ar fi echipa noastra robotica de fotbal, iar noua echipa robot umanoid NAO.... [-]

Finlanda Vaasa
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

VAMK Introduction Video 2015 - Training Tomorrow´s Professionals Today

Vaasan ammattikorkeakoulu
Address
VAMK, University of Applied Sciences Wolffintie 30
65200 Vaasa, Finlanda
Website
Număr de telefon
+358 20 7663300