ESCP Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1819, ESCP Europe a produs generații de lideri și antreprenori. Cu cele șase campusuri urbane la Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia, identitatea cu adevărat europeană a ESCP Europe îi permite să ofere un stil de educație multiculturală unic în domeniul afacerilor și o perspectivă globală în problemele de management internațional. În fiecare an, ESCP Europe întâmpină peste 6.000 de studenți și 5.000 de directori din peste 120 de țări diferite, oferindu-le o ofertă cuprinzătoare de cursuri de management și programe specializate (licență, master, executiv MBA, doctorat și educație executivă). ESCP Europe este inclusă în doar 1% din școlile de afaceri din lume care dețin Triple Crown Accreditation (AACSB, AMBA și EQUIS). www.escpeurope.eu - Urmăriți-ne pe Twitter @ESCPeurope

Deși marca ESCP Europa a evoluat pe parcursul a aproape 200 de ani de istorie, ea a rămas întotdeauna loială primei sale trei litere. Începând cu anul 1819 sub numele de Ecole Spéciale de Comerț și Industrie și curând redenumită Ecole Supérieure de Commerce, ea sa dezvoltat la ESCP cu cincizeci de ani mai târziu, în 1869. După ce a fuzionat cu școala soră, Școala Europeană de Management (EAP) 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În cele din urmă, în 2009, numele școlii sa transformat în ESCP Europa, făcând trimitere explicită la patrimoniul și poziționarea sa europeană.

Domeniul de aplicare internațional al ESCP Europa a fost vizibil încă de la vârsta sa. Deja clasa din 1824 număra 30% din studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani. Învățământul lingvistic a reprezentat o parte esențială a primului său curriculum, care a inclus, pe lângă gramatica franceză, și cursuri în limbile engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, la ESCP Europe au fost predate zece limbi, iar studenții au trebuit să studieze cel puțin trei dintre ele.

În jur de un secol și jumătate mai târziu, ESCP Europa a fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe școli. Pentru a răspunde la chemarea europeană a școlii, campusurile din Germania și din Regatul Unit au fost deschise în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, ambiția de ESCP Europe astăzi este de a instrui cu adevărat manageri europeni prin încurajarea legăturii dintre valorile umaniste și educația în management. ESCP Europa devine o adevărată școală europeană deschisă lumii.

Misiune și valori

ESCP Europa conectează și modelează mediul de afaceri prin promovarea cunoștințelor și a practicilor interculturale.

Predarea managementului dintr-o perspectivă interdisciplinară la cel mai înalt nivel al excelenței academice, dezvoltăm lideri multilingvi inteligenți culturali, care sunt deschisi, adaptați și responsabili.

În calitate de manageri și antreprenori, absolvenții ESCP Europe sunt pregătiți să conducă și să se inspire într-o lume globalizată.

Fapte reale

 • 6 campusuri ESCP Europa din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia
 • Triplă acreditate: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Prima scoala de afaceri din lume (est 1819)
 • Peste 150 de profesori activi în cercetare, reprezentând peste 20 de naționalități din cele 6 campusuri
 • 90 de profesori afiliați, 40 de profesori, peste 800 de practicieni și experți
 • Peste 130 de alianțe academice din Europa și din lume
 • Un portofoliu complet: licență, masterat, MBA, doctorat și educație executivă
 • 5.000 de studenți în programe de studii care reprezintă 100 de naționalități diferite
 • 5.000 de participanți la nivel înalt în traininguri personalizate și educație executivă
 • 55.000 absolvenți activi în peste 150 de țări din lume
 • Guvernarea europeană reprezentând identitatea europeană profundă a școlii
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume

campusuri

Modelul distinctiv ESCP Europa al unei școli de afaceri transfrontaliere multi-campus intruchipează inima identității noastre europene. Cu șase campusuri urbane în marile orașe europene, ESCP Europe contribuie activ la dezvoltarea unei culturi europene de management și permite școlii să ofere un tip unic de educație interculturală în domeniul afacerilor:

 • BERLIN
 • LONDRA
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • VARŞOVIA

Locații

Paris

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 49 23 20 00

Londra

ESCP Europe - London Campus

Address
ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG Londra, Anglia, Regatul Unit

Berlin

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Address
ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Torino, Piemont, Italia
Număr de telefon
+39 011 670 5894

Varşovia

Address
ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia

Acreditări