Graduate School of Engineering - ESIEA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ESIEA, Școala Absolventă de Inginerie, oferă instruire la inginerie la nivel înalt și dezvoltă abilitățile personale ale elevilor noștri, oferindu-le abilități de viață care fac diferența.

ESIEA și-a construit reputația pe transferul de cunoștințe, know-how și abilități de viață către viitorii săi absolvenți, permițându-le să intre rapid în prima poziție și să-și dezvolte cariera într-o lume în continuă schimbare.

Ambiția noastră este de a instrui ingineri ca designeri, dezvoltatori, integratori de sisteme și aplicații prin combinarea cursurilor în IT, electronică și sisteme automate.

Prin cursurile predate, munca în echipă pentru proiecte practice și activități umanitare, culturale sau sportive, studenții noștri găsesc mijloacele de a-și stimula creativitatea și de a-și dezvolta gustul pentru inovație, capacitatea lor de adaptare și simțul comunicării. Gama largă de posibilități, libertatea de alegere și apropierea de personalul didactic și de cercetare permanent îi ajută pe studenți să își construiască propriile căi, făcându-i ingineri ESIEA unici.

Locații

Laval

Address
Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38
53000 Laval, Pays de la Loire, Franţa

Ivry-sur-Seine

Address
Avenue Maurice Thorez,74 bis
94200 Ivry-sur-Seine, Île-de-France, Franţa

Île-de-France

Address
Rue Vesale,9
75005 Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: