IFPASS

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IFPASS , Institutul de instruire pentru profesia de asigurări, este un jucător major în formarea în domeniul asigurărilor, cu peste 6.000 de cursanți întâmpinați în fiecare an. De mai bine de 70 de ani, Institutul a contribuit la formarea angajaților existenți sau a noilor intrați prin formare profesională continuă sau formare inițială în toată țara.

Este, de asemenea, organul de conducere al unuia dintre cele mai mari CFA (centru de instruire pentru ucenicie) din Ile de France: CFA de l'Assurance.

IFPASS oferă cursuri de diplomă de la nivelurile Bac + 2 până la Bac + 5, certificate și o gamă variată de cursuri de formare calificate, în conformitate cu companiile de asigurări și nevoile angajaților acestora.

Astfel, Institutul a fost condus să creeze o unitate de furnizare a serviciilor de resurse umane axată pe activități de sprijin pentru VAE (Validarea experienței dobândite), evaluări de competențe și recrutare.

Cu un cadru didactic, 90% dintre profesioniștii în asigurări, metode de învățare față în față și la distanță, rata de succes este de 84% pentru toate nivelurile de formare combinate. Datorită ofertei sale de formare, IFPASS susține și asigură cariera angajaților, satisfăcând în același timp nevoile de gestionare prognozată a locurilor de muncă și a competențelor companiilor.

Locații

Puteaux

Address
Rue de la République
92800 Puteaux, Île-de-France, Franţa

Bordeaux

Address
Rue d'Ornano,202
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa

Lyon

Address
Avenue Tony Garnier,50
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Schiltigheim

Address
Avenue de l'Europe,30
67300 Schiltigheim, Grand Est, Franţa

Marsilia

Address
Boulevard Vincent Delpuech,29
13006 Marsilia, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: