IONIS Education Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Grupul IONIS se angajează să modeleze Noua Business Intelligence, bazată pe o perspectivă internațională puternică, o conștientizare ridicată a inovației, un sentiment de inițiativă și o adevărată „cultură a adaptării și schimbării”. Aceste valori sunt transmise viitorilor absolvenți din școlile noastre, care vor deveni jucători cheie în economia de mâine.

IONIS Education Group este primul grup de învățământ superior privat din Franța. Cele 25 de școli și entități reunesc aproape 28.500 de studenți în Franța și în străinătate și peste 80.000 de absolvenți în afaceri, marketing, comunicare, management, finanțe, tehnologia informației, digital, aerospațial, energetic, de transport și biotehnologie și inovație. Misiunea auto-definită a Grupului IONIS este de a aduce noi informații de afaceri astăzi și mâine. Domeniul internațional puternic, atașamentul față de inovație, spiritul antreprenorial și adevărata „cultură a adaptabilității și schimbării”, sunt principalele valori predate viitorilor absolvenți ai grupului IONIS - actori cheie în economia de mâine.

Locații

Île-de-France

Address
Rue des Quatre-Fils,2
75003 Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: