ITM Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De mai bine de 30 de ani, ITM Paris este școala de machiaj de referință pentru profesioniștii din cinematografie, audiovizual, modă, divertisment, publicitate și frumusețe.

Predarea este multidisciplinară. Acesta integrează domenii legate de machiaj, cum ar fi coafura, coafarea, posturile etc. Acest lucru le permite elevilor să înțeleagă profesiile cu care li se va cere să colaboreze, să înțeleagă constrângerile și cerințele și să le ia în considerare în propria lor muncă.

Predarea limbii engleze, în special a vocabularului industriei machiajului, facilitează integrarea studenților în echipe multiculturale în timpul producțiilor internaționale de film sau prezentărilor de modă.

Seminarele de citire și analiză a scenariilor permit elevilor să își dezvolte capacitatea de a anticipa și de a se pregăti pentru o filmare.

Scopul nostru este să ne transmitem prețioasa experiență de machiaj. Acesta este motivul pentru care lecțiile de machiaj specializate sunt date de vorbitori a căror activitate principală este practicarea profesiei unui machiaj profesionist.

Peste treizeci de vorbitori profesioniști intervin în fiecare an. Alături de tehnici, îi ajută pe oameni să descopere și să practice, mărturisesc calitățile necesare pentru a face bine această treabă.

Pluralitatea punctelor de vedere și a metodelor garantează dobândirea unei mari adaptabilități a elevilor la diversitatea echipelor de producție. Sunt și sunt ultimele știri din profesie. Echipa ITM Paris ține la curent cu inovațiile, în special cele tehnologice, care afectează sectorul machiajului profesional și își adaptează predarea în consecință.

Locații

Paris

Address
9, rue des Arènes 75005 Paris
75005 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: