L’école de Condé

Introducere

Citește Descrierea Oficială

École de Condé este școala de învățământ superior de referință pentru design, ilustrație, fotografie, cinema de animație și restaurarea patrimoniului. Cursurile sale sunt înregistrate la Directorul Național al Certificărilor Profesionale (RNCP) nivel 6 și 7.

Vă instruiți să deveniți designeri și profesioniști de imagine la nivel înalt, capabili să anticipeze schimbări profunde ale societății, să se angajeze în transformarea lumii, revoluția digitală și problemele ecologice majore. Creația și designul sunt pârghii puternice pentru inventarea unei lumi decisiv noi.

Fiecare campus este un loc de viață, care practică inteligența colectivă și încurajează spiritul de inițiativă. Cu noi, puteți să vă cultivați experiența și să o împărtășiți. Respectul și angajamentul fiecăruia în pasiunea sa, cu încredere, sunt esențiale.

Școala practică o pedagogie inventivă, deschisă, binevoitoare și solicitantă, într-o cultură a depășirii de sine. Acesta își propune să fie un loc de convergență între excelența academică și creativă și adaptarea la situații concrete.

Acestea fac parte din cele patru domenii ale designului: design grafic, arhitectură, interior, produs, modă, în domeniile creației digitale UX UI, fotografia ilustrației și a benzilor desenate, animația și restaurarea patrimoniului.

Colaborările dintre studenții acestor cursuri diferite sunt organizate și încurajate, permițând tuturor să experimenteze complementaritatea lor.

Cursurile noastre de formare vă vor permite să descoperiți și să vă construiți cursul pe măsură ce parcurgeți studiile. Veți putea să vă construiți rețeaua profesională, ceea ce vă va facilita integrarea în lumea muncii!

Fie prin parteneriate, stagii sau organizarea mai multor forumuri de afaceri, suntem întotdeauna în contact strâns cu lumea profesională.

Rețeaua de șapte campusuri din Franța: Paris, Lyon, Bordeaux, Nisa, Nancy, Marsilia și Toulouse, două campusuri în Italia cu IAAD: Torino, Bologna și două campusuri în Spania Barcelona, Madrid încurajează mobilitatea și se deschide către internațional: Erasmus program, stagii internaționale și ateliere ...

Locații

Bordeaux

Address
Rue de la Benauge,59
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră