L'Ecole Multimedia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala multimedia formează aproape 600 de profesioniști pe an în comunicare digitală, marketing web, management de proiect, design interactiv, design UX, mișcare, direcție artistică și dezvoltare web.

Pionier în materiile pe care le preda, L'École Multimedia și-a dezvoltat propriul model educațional: mix-learning. Această metodă revoluționară - bazată pe principiile răsturnate ale clasei - alternează învățarea independentă, lecțiile față în față și cursurile virtuale. Această alternanță controlată de tehnici de predare, muncă independentă și practică colectivă permite cea mai bună dezvoltare a elevilor. Oferim 6 diplome de nivelurile 5, 6 și 7 recunoscute de stat și înregistrate cu competențe în Franța. În fiecare an, studenții noștri devin antreprenori tineri, inovatori și promițători, părăsind școala noastră.

Școala multimedia oferă astfel o oportunitate unică de a garanta formarea în conformitate cu așteptările pieței muncii și de a permite studenților să intre pe deplin în lumea profesională datorită rețelei sale, care reunește 8.000 de companii partenere. Aproape 85% dintre cursanți își validează diploma și își găsesc un loc de muncă în termen de 6 luni de la finalizarea pregătirii.

Locații

Île-de-France

Address
Rue Saint-Martin,201
75003 Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: