West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Catolică din l'Ouest este de 140 de ani: inițial o universitate medieval fondat în 1373, a fost mai târziu redeschis în 1875 și are o populație de curent student 9000. Campusul este situat în centrul orașului Angers, la o plimbare de cinci minute de gară și stațiile de autobuz cea mai apropiată; se afla la doar cateva minute de principala zonă comercială, restaurante, grădini, bănci și oficii administrative. Campusul universitar are un aer arhitectural neobișnuit de clădiri vechi și contemporane, în picioare într-un parc de 5 hectare.

Fondată în 1875, Universitatea Catolică din l'Ouest este una dintre cele mai vechi universități din vestul Franței și este unul dintre cele mai importante actori în învățământul superior și de cercetare astăzi.

O universitate multidisciplinară, cu o viziune asupra lumii, aceasta oferă mai mult de o sută de programe în 5 facultăți:

Educație Științe Umane Științe Științe umane și sociale Teologie și Științe Religioase

Universitatea în cifre

9.000 de studenți, inclusiv 1700 studenți străini și profesori care vin la Angers în fiecare an pentru a studia. 187 facultate full-time și 1500 de profesioniști care oferă cursuri în calitate de experți. 12 limbi străine predate. 10 laboratoare de limbi străine multimedia. 10 laboratoare de cercetare. 170 universități partenere din întreaga lume. 3 biblioteci universitare care cuprind aproximativ 200.000 de cărți. 1 centru audiovizual, camere multimedia, acces WIFI. 17 zone de studiu.

Valorile noastre

Grade naționale franceze. Garantat o personalizat follow-up, clase mici cu supraveghere individuală. Rata mare de absolvire: rata de absolvire pentru licență trei ani de 67% (față de universitățile publice 27%). Rata mare de stagii. 170 universități partenere din întreaga lume: transferurile de credit și validarea grade. Viața spirituală: diverse activități oferite de Ministerul Campus catolic. Serviciu Student cazare: gamă largă de garsoniere, acasă ședere sau cazare familie, sali de reședință sau apartamente. 2 restaurante universitare în mers la distanță, produse alimentare și băuturi răcoritoare sunt disponibile în campus. Activități culturale și sportive: societatea teatru, cor internațional, Club de film precum și tenis de masă, volei, baschet și mai mult.

Cluburi și asociații

La UCO, viața campus este un activ mare. Părțile, cinema și dezbateri, sport (50 sporturi diferite disponibile), muzică, teatru, seri interculturale, proiecte umanitare ... o mulțime de oportunități de a se implica, fie cufundat în cultura franceză, și să se distreze.

Carcasă

Puteți alege:

Ședere Student (foaier), cu jumătate de pensiune sau pensiune completă. Homestay (cu sau fara masa).

Masa

In campusul UCO, o cafenea este la dispoziția dumneavoastră. Pe parcursul anului universitar, va trebui, de asemenea, acces la restaurant universitar situat în centrul orașului (prânz și cină, € 3.20 pe masă).

Sănătate și accesibilitate

Campusul UCO este echipat cu o infirmerie, servicii si servicii de consiliere pentru elevii cu dizabilități. Campusul este accesibil pentru studenții cu dizabilități.

Cerință de admitere

Programul dat în franceză:

DELF: Nivelul C1 pentru formare lingvistică, Nivel B2 pentru toate celelalte programe sau Nivelul 4 TCF (cu excepția studenților vorbitori de limba franceză).

Programul dat în limba engleză (Afaceri și Economie): TOEFL, scor de 79 sau mai mare / scor IELTS de 6.0 sau mai mare.

Visa

Ca o regulă, dacă nu sunt scutite, vă sunt necesare pentru a avea o viză pentru a studia în Franța. Acesta trebuie să fie aplicat pentru de la ambasada sau consulatul francez relevant din țara solicitantului de reședință.

Asigurari

De asigurări de sănătate este obligatorie în Franța. Înregistrare cu asigurări de sănătate francez și plata acesteia (aproximativ 208 €) se va face la sosirea la Universitatea din Franța.

Locații

Angers

UCO Angers - Catholic University of the West

Address
3, place André Leroy
49000 Angers, Pays de la Loire, Franţa

Laval

UCO Laval - Catholic University of the West

Address
25 Rue du Mans, 53000 Laval, France
Laval, Pays de la Loire, Franţa
Număr de telefon
+33 2 43 64 36 64

Nantes

Address
2 rue Saint-Stanislas 44000 Nantes, France
Nantes, Pays de la Loire, Franţa

Guingamp

UCO Bretagne Nord - Catholic University of the West

Address
Campus de la Tour d'Auvergne BP 90431 - 22204 - GUINGAMP, France
Guingamp, Bretania, Franţa
Număr de telefon
+33 2 96 44 46 46

Vannes

UCO Bretagne Sud - Catholic University of the West

Address
Le Vincin, 56610 Arradon, France
56610 Vannes, Bretania, Franţa
Număr de telefon
+33 2 97 46 33 60

Pape'ete

Address
Quartier de la mission Rue du Bon Pasteur Papeete
Pape'ete, Insulele Vântului, Franţa

Saint-Denis

Address
46 boulevard de la Trinité 97400 Saint-Denis (La Réunion)
Saint-Denis, Saint-Denis, Reunion