Citește Descrierea Oficială

Consorțiul Paris Seine este rezultatul legii naționale din iulie 2013 privind învățământul superior și cercetarea franceză. Scopul acestei legi este de a coordona ofertele de formare și strategiile de cercetare ale instituțiilor de învățământ superior într-un anumit teritoriu, prin punerea în comun a resurselor între universități, școli și instituții de cercetare, pentru a constitui un centru major al cercetării și inovării în învățământul superior. Consorțiul Paris Seine este unul dintre cele 26 de centre de acest tip din Franța și reunește 15 instituții de învățământ superior. Are statut juridic și acționează ca un incubator al proiectelor interinstituționale.

Consorțiul Paris Seine este un actor cheie în: împărtășirea cunoștințelor, datorită spectrului său impresionant de discipline, programelor crosscurriculum și a unităților sale de cercetare de renume mondial de renume internațional; • dezvoltarea strategică a zonei regiunii prin contribuția decisivă la R

Consorțiul Paris Seine adună:

• 37.000 de studenți, dintre care 12% sunt studenți străini

• 2700 de profesori și cercetători

• 39 de centre de cercetare

• 500 de doctoranzi

• 150 proiecte internaționale de co-teză

• campusuri internaționale

• 196 de programe academice, din care 99 sunt diplome duble

• 755 parteneriate academice și de cercetare internaționale în întreaga lume

În martie 2017, în urma apelului francez IDEX / I-SITE, a fost acordată inițiativa Paris Seine, condusă de cele 4 instituții: Universitatea din Cergy-Pontoise, ESSEC Business School, EISTI, Inginerie tehnologică informatică Scholl și ENSEA, pentru universitățile emergente din domeniul cercetării. Proiectul reprezintă piatra de temelie a unui proiect profund transformator de raționalizare a învățământului superior din Cergy prin redefinirea frontierelor instituționale pe baza misiunilor, mai degrabă decât a statuturilor legale.

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Licenţă

University Paris Seine

Știința datelor, securitatea informatică, ingineria economică și financiară, inteligența artificială, tehnologiile cuantice ... sunt toate provocări majore pe care compan ... [+]

Știința datelor, securitatea informatică, ingineria economică și financiară, inteligența artificială, tehnologiile cuantice ... sunt toate provocări majore pe care companiile le întâmpină astăzi și care necesită abilități noi și clare.

University Paris Seine a dezvoltat un program de patru ani de înaltă standard care îndeplinește cerințele lumii de astăzi în schimbare: International Bachelor Y.

Cursul de licență este predat exclusiv în limba engleză, care formează studenții pentru noi domenii de expertiză, precum și pentru cariera lor viitoare.

Un program de patru ani, care este progresiv, personalizat și deschis

Lecțiile de bază sunt dominante în primii doi ani ai cursului pentru a crea fundații științifice solide. De asemenea, sunteți liber să selectați module de scufundare mai profunde, corespunzătoare planului de carieră. Ani trei și patru se concentrează pe modulele care sunt în conformitate cu alegerile dvs. Conferințele și atelierele se referă la principalele probleme contemporane, astfel încât să aprofundeze cunoașterea și să perceapă lumea și complexitatea ei.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of Cergy

Address
33 boulevard du Port Cergy-Pontoise
95011 Paris, Île-de-France, Franţa
Website