Read the Official Description

Bine ati venit la Universitatea Tehnică din Georgia

Universitatea Tehnică Georgiană (GTU) este una dintre cele mai mari instituții educaționale și științifice din Georgia. Principalul obiectiv al universității este de a-și îmbunătăți poziția pe scena internațională a învățământului superior, oferind oportunități de a învăța excelente abilități profesionale și academice care să mențină educația, serviciile de cercetare și inovare competitive pe plan internațional, semnificative pentru dezvoltarea susținută a Georgiei.

GTU

istorie

1922 - A fost fondată ca Facultatea Politehnică din Universitatea de Stat din Tbilisi
1990 - Institutul Politehnic Georgian a obținut statutul de universitate și a fost numit Universitatea Tehnică din Georgia (GTU)
2001 - GTU a devenit membru cu drepturi depline al Asociației Universității Europene - EUA
2005 - Georgia sa alăturat Procesului de la Bologna

Programe educaționale

211 Programele de învățământ sunt acreditate la GTU
44 Programele profesionale active în prezent (număr total - 184 programe profesionale) - 150 ECTS
69 Programe de licență - 240 ECTS
46 Programe de masterat - 120 ECTS
38 Programe de doctorat - 180 ECTS

Limbile de studiu

 • georgian
 • Rusă
 • Englez
 • German

GTU a licențiat software-ul de formare în limbi TELL ME MORE®, care include engleza americană, engleza britanică, olandeză, franceză, germană, italiană, spaniolă. Programele de învățare sunt, de asemenea, potrivite nevoilor utilizatorilor, deoarece software-ul oferă niveluri Începător, Începător, Intermediar și Avansat.

Cifre și date

Departamente - 59 de centre științifice și educaționale - 127 de institute de cercetare științifică afiliate - 17

 • Facultatea de Construcții
 • Facultatea de Inginerie Energetică și Telecomunicații
 • Facultatea de Mine și Geologie
 • Facultatea de Tehnologie Chimică și Metalurgie
 • Facultatea de Arhitectură, Urbanism și Design
 • Facultatea de Drept și Relații Internaționale
 • Inginerie Economică, Tehnologie Media și Științe Sociale
 • Facultatea de Tehnologie de Afaceri
 • Facultatea de Informatică și Sisteme de Control
 • Facultatea de Transport și Inginerie Mecanică
 • Școala Internațională de Design
 • Facultatea de Științe Agricole și Inginerie Biosisteme
GTU_intrenational_student

Programe STEM la GTU

GTU oferă studii de inginerie pentru decenii, cu o atenție deosebită următoarelor domenii STEM: Științe informatice, Inginerie Calculatoare (50+ ani), Inginerie Electrică și Energie (90+ ani), Inginerie Civilă (90+ ani), Industria Alimentară și Silvicultură (60+ ani).

GTU participă la Proiectul Millennium Challenge Corporation (MCC) pentru dezvoltarea învățământului superior STEM în Georgia. Programele STEM indicative includ domeniile Inginerie electrică, inginerie informatică, informatică, inginerie chimică și inginerie civilă la Universitatea Tehnică din Georgia.

Obiectivele proiectului:

 • Dezvoltarea capacităților în universitățile publice georgiene

Și de a oferi diplome internaționale internaționale standard și ABET (Consiliul de acreditare pentru inginerie și tehnologie) de acreditare în domeniile STEM.

Program nou la GTU în cadrul programului MCC-Georgia

În parteneriat cu Universitatea Auburn (SUA) și Fundația pentru cercetare și dezvoltare georgiene, GTU a înaintat propunerea de proiect "Un nou program de promovare a formării forței de muncă în tehnologia ingineriei fără fir pentru a îmbunătăți dezvoltarea economică în Georgia" ca răspuns la Programul MCC-Georgia pentru Îmbunătățirea Programului Competitiv Grants Pentru proiectele de dezvoltare a competențelor și a forței de muncă conduse de industrie.

În cadrul acestui proiect, va fi înființat și administrat de către GTU un nou centru de formare profesională "Centrul Vocațional fără precedent georgian (GWVC)".

Programul de parteneriat ISU / GTU

În conformitate cu Memorandumul de înțelegere dintre Universitatea de Stat din Iowa (ISU) și GTU, a fost lansat un nou program de parteneriat ISU / GTU la GTU pentru a alinia 5 programe universitare de licență la o nouă facultate Agrariană din cadrul GTU cu programele relevante ale ISU Transferul de programe la program al studenților georgieni la ISU după finalizarea cu succes a doi ani de studiu la GTU.

Activitățile educaționale-științifice GTU sunt finanțate de organizațiile și fondurile științifice locale și internaționale, printre care:

 • Fundația pentru Științe Naturale din Georgia (GNSF);
 • Fundația Științifică Națională Shota Rustaveli (SRNSF);
 • Fundația pentru Cercetare și Dezvoltare din Georgia (GRDF);
 • Comisia Euro-TEMPUS, ERASMUS MUNDUS, ERASMUS +, HORIZON 2020;
 • Fundația pentru Cercetare și Dezvoltare Civilă din SUA (CRDF);
 • Centrul Internațional de Știință și Tehnologie (ISTC);
 • Centrul de Știință și Tehnologie din Ucraina (STCU);
 • Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) ...

GTU execută diverse proiecte și cercetări finanțate de companiile bine cunoscute, cum ar fi:

 • British Petroleum
 • Durapact GmbH
 • Boeing-Giravioane
 • INVENSYS
 • Schneider electric
 • SIEMENS ...

Parteneriate internaționale

GTU are parteneriate avansate în domeniul educației și cercetării cu cele mai importante organizații din lume, cum ar fi KEK - Organizația de Cercetare pentru Acceleratoare înalte a Energiei (Japonia), Forschungszentrum Jülich GmbH (Germania), CERN - Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (Elveția) Institutul Comun de Cercetări Nucleare (Dubna) Profesori distinsi din diferite țări oferă cursuri la Școala Internațională de Design, înființată la GTU, sub patronajul Prof. Dr. Giorgetto Giugiaro, cunoscutul designer italian de automobile.

Programs taught in:
Engleză
Germană
Rusă
Georgian

Această școală oferă și:

Licenţă

Georgian Technical University

Scopul programului de învățământ în fizica ingineriei este pregătirea în specializări ale acestei specialități, cum ar fi informatica fizică, fizica medicală și siguranța ... [+]

Scopul programului de învățământ în fizica ingineriei este pregătirea în specializări ale acestei specialități, cum ar fi informatica fizică, fizica medicală și siguranța radiațiilor umane și a mediului, expertiza fizico-tehnică și diagnosticarea tehnică. Programul își propune să obțină cunoștințe despre bazele fizice ale tehnologiei informației, aplicații ale metodelor fizice în medicină, fundamentale ale metodelor moderne de prevenire a efectelor nedorite ale iradierii, aspecte fundamentale ale tehnologiei în microelectronică și optoelectronică, fundamentale ale echipamentelor moderne de diagnosticare și dispozitive electronice, De metode de expertiză fizică și tehnică.... [-]

Georgia Tbilisi
October 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgian Technical University

Acest program oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile de a se angaja într-o carieră în specializările de proiectare de design interior și mobilier, design de pro ... [+]

Acest program oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile de a se angaja într-o carieră în specializările de proiectare de design interior și mobilier, design de produs, design de transport, sau design de comunicare vizuală, precum și alte specializări legate de proiectare legate. Programul oferă studenților o educație largă în contextele sociale, culturale, economice și politice ale designului. Programul oferă pregătire specializată și experiență în domeniile specifice de proiectare: în practica de proiectare, procese și metodologie în design ergonomic și design durabil; Cunoașterea materialelor și a proceselor de fabricație; În prezentări profesionale de design folosind o varietate de tehnici la un standard internațional; În marketing, management și antreprenoriat. ... [-]

Georgia Tbilisi
October 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Georgian Technical University

Obiectivul curriculum-ului de licență este de a oferi studenților cu limbajul matematic și terminologia, tehnica probei matematice, metode matematice, descrierea prin uti ... [+]

Obiectivul curriculum-ului de licență este de a oferi studenților cu limbajul matematic și terminologia, tehnica probei matematice, metode matematice, descrierea prin utilizarea modelelor matematice de probleme de tip aplicate și o dezvoltare independentă a acestor modele în cadrul teoretic sau / și aplicate , precum și abilitățile de evaluare.

programul Cerințe preliminare

Solicitantul este admis în conformitate cu legislația din Georgia. În același timp, studenții în limba străină trebuie să fi trecut în limba engleză.

Programul Descriere

Programul urmărește sistemul ECTS, un credit fiind egal cu 27 de ore, care include orele de contact, precum și orele de lucru independente. Distribuția orelor este prezentată în planul de învățământ. Durata programului este de 4 ani (8 semestre) și conține 240 de credite.... [-]

Georgia Tbilisi
October 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză