Bard College Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Bard College Berlin

Bard College Berlin este o universitate acreditată germano-americană care oferă educație intensivă și transdisciplinară în științe umaniste și sociale. Corpul studenților este extrem de internațional și divers în ceea ce privește geografia, cultura, clasa și mediul economic și se întâlnește cu facultatea în seminarii mici predate în engleză. Un accent pe gândirea critică, ambiția intelectuală, creativitatea și legătura dintre viață în și în afara clasei este o caracteristică fundamentală. Studenții calificați pot câștiga atât o diplomă americană, cât și o diplomă germană de BA.

119436_GermanClass_IrinaStelea.jpg

Bard College Berlin îi permite să înflorească personal și să-i pregătească pe studenți să contribuie cu „întrebările mari” care au răsunat de-a lungul timpului și oferind persoanelor tinere abilitățile necesare pentru a le înțelege și răspunde în dialog și cu referire la provocările contemporane. spre un viitor global comun.

Situat în centrul politic, economic și artistic al Europei, unde politicile și măsurile economice globale privind migrația și securitatea sunt dezbătute și testate și unde artele își găsesc expresia cea mai variată și mai experimentală, Bard College Berlin este într-o poziție unică pentru a oferi studenții se expun direct la evoluțiile politice, sociale și culturale actuale prin seminarii și activități înrădăcinate în oraș. Un program de internship oferă oportunități pentru a câștiga experiență de muncă într-o gamă largă de domenii, cum ar fi artele, drepturile omului, publicarea, planificarea urbană, demersurile tehnologice și educația.

Acest dublu accent Bard al studiului de specialitate al unei moșteniri intelectuale de relevanță continuă și aplicarea ideilor în „viața reală” prin explorare locală, practică artistică, dezbatere publică și programe de implicare civică, a pregătit studenții Bard College Berlin pentru a crea soluționarea problemelor și colaborări de succes în sectoarele publice și private la nivel local, național și internațional. Drept urmare, aceștia au reușit să urmeze cariere în domenii precum relațiile internaționale, politica publică, educația, jurnalismul și artele, precum și studiile absolvenților la cele mai renumite universități din lume.

Misiune educațională

Bard College Berlin fost înființat cu scopul de a readuce predarea seminarului în grupuri mici și educația interdisciplinară de licență în artele liberale la cele mai înalte niveluri ale contextului universitar european de unde a luat naștere. Programele de două grade pe care Bard College Berlin oferă se bazează pe principiul că studiul de specialitate în discipline individuale ar trebui să se bazeze pe o cunoaștere largă și minuțioasă a tradițiilor intelectuale și a dezbaterilor, lucrărilor și transformărilor majore care le-au animat. Linia academică a „gândirii sociale”, care își are rădăcinile în Germania postbelică și în Statele Unite, se angajează să examineze inovațiile cheie ale vieții și culturii umane în cadrul determinărilor lor sociale și politice. Cursurile de bază ale istoriei intelectuale ale Bard College Berlin reflectă în mod direct acest angajament, dar este, de asemenea, un ideal de ghid al programelor în ansamblu.

119438_Screenshot_1.png

Umanități, arte și gândire socială

Diploma de licență în științe umane, arte și gândire socială Bard College Berlin explorează principalele domenii ale umanităților (filozofie, literatură, studii cinematografice, teorie politică, istorie a artei) în ceea ce privește dezvoltarea lor interdisciplinară. Gradul cuprinde oportunitatea de a conecta artele practicante (teatrul și artele de studio) cu teoretizarea filozofică a artei și de a lua în considerare relația istorică generală dintre cunoștințe, meserie și disciplină de specialitate.

Economie, politică și gândire socială

Bard College Berlin în economie, politică și gândire socială Bard College Berlin oferă pregătire în științele sociale care se întemeiază în istoria schimbării și reflecției culturale umane. Metodele și modelele fundamentale ale economiei contemporane sunt studiate în dialog cu mișcarea istoriei intelectuale și în legătură cu teoriile politicii și cu modelele de funcționare socială.

Angajament civic

În conformitate cu credința Colegiului de a oferi o educație bine informată, creativă și angajată, studiul științelor sociale implică oportunitatea de a lucra în artele practicante, urmărind proiecte estetice, dar și constructive din punct de vedere social. Studenții din toate programele Bard College Berlin sunt încurajați și susținuți în realizarea de stagii și în angajament civic. Colegiul își propune să se asigure că o educație artistică liberală cultivă cetățenia activă și productivă.

119437_Campus_InasaBibic.jpg

Istoric acreditare

Bard College Berlin : O Universitate Liberală de Arte este acreditată instituțional la nivel național în Germania de Wissenschaftsrat începând cu 20 ianuarie 2017.

Colegiul a primit pentru prima dată recunoașterea statului de la Departamentul Senatului pentru Educație, Tineret și Știință din Berlin (Senatsverwaltung für Bildung, Jugend und Wissenschaft), în conformitate cu sec. 123, alin. 1 din Legea educației superioare a statului federal Berlin (Berliner Hochschulgesetz - BerlHG) din 2011.

Acreditarea programului pentru BA în științe umaniste, Arte și Gândire Socială a fost acordată de agenția de acreditare ACQUIN în toamna anului 2013. În 2015, BA în economie, politică și gândire socială a primit acreditare de la ACQUIN.

Colegiul Bard este acreditat prin intermediul Comisiei pentru învățământ superior (SUA) și acordă o diplomă de licență pentru studenții care termină Bard College Berlin licență în științe umane, arte și gândire socială sau licență în economie, politică și gândire socială sub autoritatea acordată. de către Consiliul de învățământ al statului New York.

Locații

Berlin

Bard College Berlin

Address
Platanenstrasse 24
13156 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 437330

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră