CODE University of Applied Sciences Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CODE este o universitate de științe aplicate acreditate de stat din Berlin, care oferă programe de licență în domeniul dezvoltării produselor digitale.

Uneori ideile bune au nevoie de o decadă pentru a se coace

Când Thomas Bachem, inginer și designer de software auto-învățat, căuta programe de studiu pentru a-și promova eforturile de antreprenor pe internet, a fost dezamăgit de faptul că peisajul academic se concentrează în principal pe principiile de bază ale informaticii, a noilor posibilități interesante ale internetului și a oportunităților sale.

El a decis să studieze economia într-o școală privată de afaceri din Köln, unde a experimentat din prima manieră dorința radicală de a aplica teorii academice în lumea reală și de a avea un mediu de învățare personal, de susținere. Din căutarea fără succes a unui program de inginerie software cu adevărat aplicată și a experienței sale revoluționare la universitatea privată, sa născut ideea de cod: CODE ar fi pentru informatică ce școli de afaceri sunt pentru programele clasice de economie.

Un deceniu mai târziu, Thomas a fondat deja câteva inițiative de succes pe internet. În calitate de antreprenor și angajator, el a descoperit din când în când că inginerii de software, designerii și managerii de produse buni - principalii factori care conduc companiile digitale ambițioase - sunt o resursă rară în Europa și Germania, în special pentru că programele universitare clasice califică rareori tinerii și femeile pentru provocările noii economii.

Susținută de comunitatea academică

Consiliul nostru academic ne oferă cele mai recente cunoștințe în domeniul nostru de cercetare, o legătură puternică cu comunitatea științifică și decenii de experiență în crearea de medii de învățare semnificative. Ele ne ajută să identificăm acei profesori, cercetători și lectori care împărtășesc efortul nostru de excelență, misiunea noastră comună și sprijinim abordarea noastră educațională.

Într-o misiune de a împuternici Pionierii Digitali de mâine

CODE oferă o experiență de învățare bazată pe proiecte și provocări, care stimulează creșterea personală și permite studenților să dezvolte competențe profesionale, precum și abilități de comunicare și sociale. CODE este susținut de două duzini de antreprenori de internet renumiți din Germania și oferă un model de școlarizare cu întârziere bazat pe venit pentru a atrage cei mai talentați studenți, indiferent de situația lor financiară personală.

Locații

Berlin

Address
Lohmühlenstr. 65
12435 Berlin Berlin, Berlin, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră