Citește Descrierea Oficială

Studia la Cambridge College International Business

În prezent, International Business College din Cambridge oferă 4 cursuri diferite.

Trei dintre aceste studii sunt realizate în colaborare cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge / Anglia. Atunci când studiile BA (Onoruri) Comunicare în Afaceri Internaționale, a 5-a și a 6-semestru la Universitatea Central Lancashire din Preston / Anglia sunt finalizate.

Indiferent de tipul de curs va alege,, vă va aștepta de securitate în relațiile cu angajații și grupurilor de angajați de tine în munca pentru companie.

Prin intermediul studiilor în grupuri de seminar în cazul în care lucrați îndeaproape cu elevii să învețe și să practice munca în echipă constructivă.

Lucrul în echipă este un important și foarte căutate abilități sociale pe care le poate achiziționa prin prelegeri și lectură puțin, dar cel mai la îndemână în grupul de studiu.

International Business College Cambridge este o preocupare, vă pregăti, de asemenea, pentru rolul dumneavoastră ca viitor lider în timp ce studia.

Prin crearea de prezentări și prezentări de lucrări de seminar, ca parte a lecției din grupul de semestru, vă vom oferi posibilitatea de a practica discursuri în aer liber și prelegeri - desigur, de asemenea, în limba engleză, astfel încât să te simți în siguranță ca în comunicații și prezentări internaționale.

Experiența ne arată că aici câștigă suveranitate și seninătate. Proprietăți pe care le va avea nevoie în viitorul tău activități profesionale și de locație.

biletul pentru management internațional

Primele 4 semestre ale studiilor de licență au loc la Freiburg la Cambridge College International Business.

Pentru a 5-a și semestrul 6 al schimbării are loc la Universitatea din Cambridge Anglia Ruskin / Anglia, sau la Universitatea UCLan din Central Lancashire din Preston / Anglia (Programul "International Communication Business").

Bachelor of Arts / Bachelor of Science cu adiție "Onoruri", cu care se va finaliza studiile la Universitatea Ruskin Anglia din Cambridge si Universitatea din Central Lancashire din Preston / Anglia, oferă un studiu internațional, cu cele mai bune perspective de carieră pentru dvs. viitor.

Un program de studii postuniversitare de Master poate fi completat în Cambridge sau Preston, în termen de doar 1 an de la studii de licență de succes a lui.

Studierea BA / B.Sc., se completează cu diploma universitară britanică, care este eliberată de Universitatea de Stat din Anglia într-o ceremonie, "absolvire". În acest scop, de obicei, de asemenea, membri ai familiei și prietenii sunt invitați.

International Business College Cambridge, vă pregătește în timpul studiilor anterioare rolul dumneavoastră în viitor ca un lider.

, Ambianță prietenoasă modernă și clădiri bogate în tradiție

Un lucru este sigur: O atmosferă plăcută contribuie la succesul studiilor la.

International College Business Cambridge este găzduit în aripa de est a clădirii Hermann Herder Verlag.

Freiburg, în general, "Herderbau", a declarat editura domina districtul Freiburg Neuburg. A fost construită în anii 1910-1912 după proiectul și ideile arhitectului Max Meckel, în stil neo-baroc și ocupă un întreg pătrat stradă. De aici se poate ajunge în doar câteva minute de centrul orașului universitar Freiburg.

Camerele luminoase, moderne echipate curs, sala comună spațioasă, cu chicinetă, zone de relaxare confortabile și o zonă modernă de calculator, va da un studiu de succes într-o atmosferă confortabilă.

Oraș plin de viață din Freiburg, cu fler mediteranean are multe de oferit

Numeroase evenimente culturale, cafenele confortabile în orașul vechi, grădini de bere sub copaci mari vechi, ospitalitatea Baden și nu în ultimul rând natura fermecătoare Pădurea Neagră - Freiburg se află în toate anotimpurile un oraș foarte locuibile și simpatic.

De asemenea, în ceea ce privește viitorul tău Freiburg oferă, amplasat în mijlocul triunghiului de frontieră în cazul în care Germania, Franța și Elveția întâlni, modalități optime de a câștiga experiență internațională.

Orașul folosește locația strategică pentru o cooperare economică transnațională în "Regio", în special cu orașele din Colmar (F) și Basel (CH), în care se bazează marile companii la nivel mondial.

Bine ati venit la Colegiul Cambridge International Business!

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

BA

Cambridge International Business College

"International Communication Business" este un curs pentru persoanele cu creativitate, talent organizatoric, bucurie și talent pentru a face cu oameni - și mai ales cu un ... [+]

"International Communication Business" este un curs pentru persoanele cu creativitate, talent organizatoric, bucurie și talent pentru a face cu oameni - și mai ales cu un interes în alte țări și culturi.

Curriculum-ul combină mai multe limbi străine, comunicare interculturală, marketing, afaceri know-how și de lucru în echipă, în scopul de a pregăti absolvenți / interior pentru activitățile sale internaționale.

Cursul durează un total de 3 ani, și este împărțit în 2 secțiuni de studiu, care se bazează pe fiecare: Primii 2 ani (nivelul 1 și 2) studii au loc in Freiburg.

În plus față de limba engleză, veți afla mai multe două limbi - franceză și spaniolă. În funcție de cunoștințele anterioare și sunt clasificate în franceză și spaniolă în grupul de învățare adecvat, pentru începători lecții sunt posibile.... [-]

Germania Freiburg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge International Business College

În competiția tot mai mare de întreprinderi într-un mediu de piață globală determină nu numai calitatea produselor și a serviciilor prin succesul companiei, dar mai mult ... [+]

În competiția tot mai mare de întreprinderi într-un mediu de piață globală determină nu numai calitatea produselor și a serviciilor prin succesul companiei, dar mai mult și mai mult un grup orientat-țintă și de marketing eficiente.

În acest scop, va punem la dispozitie programul de studii de marketing toate cunoștințele și activitățile de bază necesare pentru a lucra cu succes în companii orientate pe plan internațional în marketing și vânzări.

Prin urmare, oferă absolvenților / interior după absolvire șanse extrem de excelente la nivel internațional - și acest sector independent.

Cursul este deosebit de potrivit pentru cei care nu doresc profesional să se angajeze la o industrie în sine.... [-]

Germania Freiburg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Cambridge International Business College

Conținutul cursului "Internațional de Management" este administrarea afacerilor fără specializare, cu accent pe aspectele internaționale ale administrării afacerilor și c ... [+]

Conținutul cursului "Internațional de Management" este administrarea afacerilor fără specializare, cu accent pe aspectele internaționale ale administrării afacerilor și crearea de rețele.

Pentru absolvenții / interiorul finală oferă o mare ocuparea forței de muncă și oportunități de carieră, iar acest lucru în mare măsură independent de situația economică a industriilor individuale și a economiilor.

pregătire temeinică pentru sarcini de conducere și de proiect în cadrul companiei creează condițiile pentru activitatea profesională în disciplinele clasice de administrare a afacerilor sau în sarcinile de interfață (strategie și planificare, marketing, aprovizionare, control, contabilitate, logistica, produse si project management).... [-]

Germania Freiburg Regatul Unit Cambridge
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge International Business College

Piețe de călătorie și de turism sunt în prezent importante motoare economice internaționale și să deschidă noi perspective de carieră. ... [+]

Piețe de călătorie și de turism sunt în prezent importante motoare economice internaționale și să deschidă noi perspective de carieră.

In afara pachetului turistic clasic, în mod constant în curs de dezvoltare forme de petrecere a timpului liber și de planificare concediu. Cunoștințele de bază indispensabilă a alinierii internaționale de administrare a afacerilor este unit în acest program cu o gamă largă de teme de călătorii și turism.

Bachelor of Science (Onoruri) "Managementul turismului" din Freiburg si Cambridge, ia un total de 3 ani și este împărțit în două etape de studiu, care se bazează pe celălalt: primii 2 ani de studiu au loc în Germania, la Colegiul International Business Cambridge.... [-]

Germania Freiburg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză