Citește Descrierea Oficială

DEKRA | Hochschule für Medien este o universitate recunoscută de stat, acreditată de Wissenschaftsrat și cu sediul în Berlin-Friedrichshain.

Acesta oferă trei programe universitare de licență: Film și Televiziune, Jurnalism și Managementul comunicării și PR. Spectrul de oportunități de specializare este larg și variază de la designul media, comunicarea de marketing și psihologia comunicării la jurnalismul online, jurnalismul TV, moderarea și PR la regie, aparatul de fotografiat, producție, post-producție și audio.

Universitatea face parte din Rețeaua Academiei DEKRA, unul dintre cei mai mari furnizori de educație privată din Germania.

Importanța practică și o rețea puternică

Toate cursurile la DEKRA | Hochschule für Medien urmează o abordare orientată spre aplicație. Accentul se pune pe formarea practică a mass-mediei și a industriilor creative, pe baza predării științifice. Unul dintre modurile noastre de a asigura practica și învățarea pe tot parcursul vieții este prin colaborarea cu diverși parteneri: companii media, organizații non-profit și guvernamentale și alte instituții de învățământ.

Grijă intensivă și mediu atractiv de învățare

Oferim studenților noștri un serviciu personal care abordează în mod specific punctele forte și nevoile lor individuale. În plus, un mediu de predare și învățare plăcut și familiar este una dintre trăsăturile speciale ale universității. Prelegerile au loc în grupuri mici de studiu. În acest context, cadrele didactice acționează ca generatori de impulsuri care își încorporează experiența și expertiza din domeniul științei și al sectorului privat în studiile lor. Chiar și în afara prelegerilor, lectorii iau timp pentru întrebările elevilor noștri.

Ești important pentru noi - de la început

Cerință oficială pentru o diplomă de licență la DEKRA | College of Media este calificarea la intrarea în universitate (Abitur sau Fachhochschulreife) sau o formare profesională cu mai mulți ani de experiență profesională. Nu există numerus clausus (NC). În plus, nu trebuie depuse în avans dosare, filme, articole etc. Cel mai important pentru un studiu de succes aici este propria motivație: De aceea, acordăm o atenție deosebită unei informații detaliate și unei consultări individuale. Studiile de cazarmerie, ateliere, evenimente, consiliere de studiu personal sunt doar câteva din ofertele noastre regulate pentru studenții potențiali.

Beneficiile dvs. dintr-o privire

 • Studii aprobate de stat la o universitate stabilită
 • Excelentă predare cu profesori și lectori din domeniu
 • Consistența relevanței practice cu diverse proiecte
 • Rețea mare cu parteneri din domeniul mass-media, al afacerilor și al societății
 • Suport individual maxim - învățare intensivă în grupuri mici
 • O atmosferă de învățare deschisă și creativă
 • Acordarea de împrumuturi tehnice și pentru proiecte private
 • Nu există taxe ascunse - model de finanțare atractiv
 • Bilet semestru inclus
 • Locație centrală în inima orașului Berlin, cu legături excelente

Suntem acolo pentru tine personal

V-ar plăcea să știți mai multe despre un program de studiu, să aveți întrebări despre finanțare sau o universitate generală? Serviciul nostru de consiliere pentru elev este bucuros să vă ajute.

Cea mai bună înțelegere pe care o aveți direct pe site. Prin urmare, invităm cu căldură pe viitorii studenți să participe la evenimentele noastre la universitate.

Programe predate în:
 • Germană
 • Engleză

Această școală oferă și:


DEKRA Hochschule für Medien

Programul de licență preda elementele de bază teoretice necesare, cum ar fi istoria filmului, analiza filmului, scenariul, tehnologia filmului și video, precum și tehnolo ... [+]

Studiind filmul și televiziunea se concentrează pe numeroasele etape de producție - de la idee la articolul finit.

Programul de licență preda elementele de bază teoretice necesare, cum ar fi istoria filmului, analiza filmului, scenariul, tehnologia filmului și video, precum și tehnologia audio. În practică, sunt abordate în special metodele și tehnicile de producție de filme și de televiziune. Comunicarea și învățarea orientată spre proiecte este centrul de studiu în film și televiziune. Pe lângă cunoștințele științifice și tehnice, studenții dobândesc o experiență practică cuprinzătoare.

După finalizarea studiilor de bază, elevii aleg între specializările de regie, camera, producție, postproducție sau audio. Ei scriu, filmează, filmează, taie și produc primele lor scurtmetraje, documentare, videoclipuri muzicale și premii similare de film și TV. Lectorii noștri le susțin. Studiul este completat cu o teză de licență specifică disciplinei.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
DEKRA Hochschule für Medien

Programul de studiu Jurnalism și Relații Publice se adresează solicitanților interesați de practică și creativă care doresc să lucreze în domeniul multimedia și al creați ... [+]

Programul de studiu Jurnalism și Relații Publice se adresează solicitanților interesați de practică și creativă care doresc să lucreze în domeniul multimedia și al creației, concentrându-se pe domenii de televiziune, moderare și online sau pe domenii de activitate a relațiilor publice.

Programul oferă o combinație echilibrată de seminarii în principal și lucrări practice de editare. Modulele obligatorii din toate domeniile de studiu conferă competențe de bază în domeniul mass-mediei și sistemului politic al Republicii Federale Germania, statistică și cercetare în domeniul mass-mediei, etica mass-media, drept media, precum și abilități de proiectare și producție de bază în domeniul scrisului și copywritingului, , Departamente și client format.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Germană
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
DEKRA Hochschule für Medien

Programul de studii de management al comunicării se concentrează asupra concepției strategiilor de comunicare și a produselor media, precum și asupra implementării lor cr ... [+]

Programul de studii de management al comunicării se concentrează asupra concepției strategiilor de comunicare și a produselor media, precum și asupra implementării lor creative. Sectorul comunicațiilor și mass-media este una dintre cele mai mari industrii din lume. De aceea specialiștii calificați sunt foarte solicitați.

Diploma de licență în managementul comunicării învață elementele de bază ale economiei, managementului de proiect, fotografie și design, managementul afacerilor și comunicării, cercetarea pieței și mass-media și marketingul social. Această cunoaștere bine întemeiată este folosită cu intenție în cadrul unor proiecte practice și aprofundată interdisciplinară.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Germană
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză