Deggendorf Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem extrem de mândri să vă prezentăm la universitatea noastră; oferim o instituție interesantă și foarte deschisă, cu cursuri moderne, relevante și practice stabilite într-un mediu prietenos, relaxat și sigur, înconjurat de un peisaj natural uimitor.

DIT oferă studiile la două campusuri, primul în orașul Deggendorf și campusul european Rottal-Inn din Pfarrkirchen.

Campusurile noastre moderne oferă un mediu de învățare excelent; acestea sunt echipate cu facilități de ultimă oră și un suport tehnologic excelent. Ne străduim să facem timpul studenților noștri aici cât mai productivi, mai creativi și mai interesanți și, ca rezultat, sunt foarte siguri de experiența lor educațională. Absolvenții noștri pleacă cu perspective excelente de angajare, echipându-le pentru succesul viitor în carierele lor alese și sunt extrem de căutate de companii locale, naționale și internaționale.

Într-adevăr, avem o reputație puternică pentru calitatea noastră de învățământ și suntem clasificați la nivel național ca fiind unul dintre cele mai bune universități de științe aplicate din Germania.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru un chat și mai multe informații, în special despre cursurile noastre în limba engleză.

Pentru a vedea fotografii și filme ale vieții studențești la DIT, faceți clic pe următorul link pentru a vizita pagina Campus Media Page

Un mesaj din partea președintelui DIT

Prezentarea noului nostru Campus European, Rottal-Inn

Campusul european , care face parte din Deggendorf Institute of Technology , a fost lansat în octombrie 2015. În colaborare cu parteneri din Austria, Republica Cehă, Polonia și Spania, vom fi specializați în studii universitare și postuniversitare în domeniul științei și resurselor medicale eficienței și eficienței energetice. Toate cursurile au intrări nelimitate și nu se percep taxe de școlarizare și vor fi predate parțial sau complet în limba engleză.

Competențe lingvistice: Elevii vor primi o educație multilingvă pentru a le pregăti pentru o carieră globală, deși limba de predare dominantă va fi engleza. Studenții internaționali vor participa la lecții germane, iar o serie de cursuri de limbi suplimentare vor fi oferite.

Studiu modular și flexibil: Gradele vor avea o structură modulară, permițând studenților libertatea de a alege dintr-o gamă largă de module, în funcție de progresul lor academic și zona de interes, permițându-le astfel să își dezvolte propriul plan individual de carieră.

Cariera profesionala: Industriile de agrement nu au o calatorie excelenta in domeniul turismului, hotelurilor si evenimentelor. Având în vedere că aceste industrii se extind rapid, absolvenții de succes vor avea perspective excelente de a dezvolta o carieră fantastică în toate domeniile comerțului de agrement, cum ar fi companiile publice și private, hotelurile și stațiunile balneare. Potențiale posturi profesionale vor fi în managementul turismului / hotelier, liderul de marketing în sectorul turismului sau al hotelului și managementul destinațiilor în companiile de turism și turism.

În plus, în octombrie 2016, primul curs tehnic "Inginerie industrială / întreținere și exploatare industrială" va începe în cadrul PAN cu accent pe Întreținere, Reparare și Operare (MRO).

O locație fantastică în inima Europei

Campusul european Rottal-Inn este situat central în fermecătorul oraș turistic Pfarrkirchen din Bavaria inferioară, sudul Germaniei. Este amplasat între dealurile pitorești și pitorești dintre râurile Dunăre și Inn, aproape de frontierele austriece și cehe și aproape de marile orașe cosmopolite Munchen și Salzburg.

În afară de numeroasele afaceri înființate, numeroase cafenele stradale, baruri, curți izolate și grădini umbroase de bere tentativează vizitele, iar localnicii se bucură și se bucură. Pentru a completa acest lucru și pentru a maximiza stilul de viață al studenților, campusul și studenții de viață de cazare este situat la distanță de mers pe jos de centrul orașului și toate facilitățile locale.

În anii anteriori, Pfarrkirchen a devenit renumit din punct de vedere cultural în Rottal datorită expozițiilor de artă excepționale, nopților de muzee și numeroaselor festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului. În fiecare an, în vara anului, festivalul orașului vechi ispitește mii de vizitatori la festivalul de oraș sub motto-ul "Pfarrkirchen sărbătorește în stil european și mai mult". Întregul oraș este înconjurat de evenimente culinare și muzicale multiculturale.

Mai mult, Pfarrkirchen se bucură de legături excelente de transport public, inclusiv Aeroportul Internațional din München, aflat la numai 90 de minute de mers cu mașina, ceea ce face călătoria rapidă, eficientă și plăcută.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Health MSc » Vedea MA-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BA

BA în Managementul Internațional

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2019 Germania Deggendorf

Dacă sunteți în căutarea unui grad de afaceri complet acreditat care integrează standarde academice înalte cu experiență internațională, atunci avem un program conceput special pentru a vă satisface nevoile. Programul nostru de Management Internațional BA răspunde cerințelor studenților care caută o perspectivă globală asupra unei cariere de management. Veți învăța cum să faceți afaceri în calitate de jucător global și veți dobândi abilități de leadership valoroase și conștientizare interculturală, combinate cu un spectru complet de management strategic, marketing, finanțe și alte competențe relevante. Noi oferim nu numai unul dintre primele programe de management internațional din Germania care să fie învățate 100% în limba engleză, dar și topul listei de evaluări a capacității de angajare a studenților în economie pentru obținerea diplomelor de licență în afaceri. Scopul nostru este să vă pregătim pentru a satisface cererea tot mai mare de manageri multilingvi, multiculturali, care pot conduce companii dinamice dincolo de culturi și granițe. [+]

Dacă sunteți în căutarea unui grad de afaceri complet acreditat care integrează standarde academice înalte cu experiență internațională, atunci avem un program conceput special pentru a vă satisface nevoile. Programul nostru de Management Internațional BA răspunde cerințelor studenților care caută o perspectivă globală asupra unei cariere de management.

Veți învăța cum să faceți afaceri în calitate de jucător global și veți dobândi abilități de conducere valoroase și conștientizare interculturală, combinate cu un spectru complet de management strategic, marketing, finanțe și alte competențe relevante.

Noi oferim nu numai unul dintre primele programe de management internațional din Germania care să fie învățate 100% în limba engleză, dar și topul listei de evaluări a capacității de angajare a studenților în economie pentru obținerea diplomelor de licență în afaceri. Scopul nostru este să vă pregătim pentru a satisface cererea tot mai mare de manageri multilingvi, multiculturali, care pot conduce companii dinamice dincolo de culturi și granițe.... [-]


BSc

Licențiat în Informatică în Sănătate

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2019 Germania Pfarrkirchen

Acest curs de gradul educa studentii sa devina oameni de stiinta de calculator in industria de sanatate. Informațiile bazate pe cunoștințe medicale, științifice și tehnice în domeniul asistenței medicale și în sectorul sănătății sunt influențate de management. Acest curs oferă cunoștințe și abilități pentru a proiecta sisteme informatice pentru sectorul de sănătate și în întreaga industrie a sănătății pentru a dezvolta, configura, funcționa și respecta regulile și reglementările aplicabile. [+]

Acest curs de gradul educa studentii sa devina oameni de stiinta de calculator in industria de sanatate. Informațiile bazate pe cunoștințe medicale, științifice și tehnice în domeniul asistenței medicale și în sectorul sănătății sunt influențate de management. Acest curs oferă cunoștințe și abilități pentru a proiecta sisteme informatice pentru sectorul de sănătate și în întreaga industrie a sănătății pentru a dezvolta, configura, funcționa și respecta regulile și reglementările aplicabile.

Perspective de carieră: Bachelor Health Informatics

Elevii vor dobândi:

Cunoștințe tehnice cuprinzătoare din domeniul informaticii în domeniul sănătății, care le permite să rezolve în mod direct problemele și să își asume roluri de conducere în instituțiile și instituțiile de îngrijire a sănătății și în organizații.Competențe sociale și metodologice care le permit să acționeze în mod confident și competent într-un mediu complex, multiprofesional și intercultural.... [-]

Licenţă

B.Eng. în inginerie industrială / întreținere și exploatare

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2019 Germania Pfarrkirchen

Cei interesați de o carieră în domeniul eficienței energetice și a resurselor vor deveni în curând conștienți de necesitatea unei baze de cunoștințe tehnice și economice solide. Cei care sunt, de asemenea, interesați de energii regenerabile, de inginerie și de întreținerea, repararea și funcționarea acestora în legătură cu viabilitatea economică și managementul de proiect, sunt potrivite pentru programul Bachelor of Engineering. [+]

Cei interesați de o carieră în domeniul eficienței energetice și a resurselor vor deveni în curând conștienți de necesitatea unei baze de cunoștințe tehnice și economice solide. Cei care sunt, de asemenea, interesați de energii regenerabile, de inginerie și de întreținerea, repararea și funcționarea acestora în legătură cu viabilitatea economică și managementul de proiect, sunt potrivite pentru programul Bachelor of Engineering. Aceste aspecte particulare se află în centrul acestei diplome de licență în Inginerie industrială / întreținere și operare la Campusul European Rottal-Inn din Pfarrkirchen.

O atenție deosebită va fi acordată dobândirii de cunoștințe fundamentale în domeniile de întreținere, reparații și operațiuni de inginerie și management. Acestea includ subiecte precum durabilitatea, energiile regenerabile, tehnologia proceselor și a operațiunilor, tehnologia informatică în ingineria instalațiilor și a echipamentelor (Industrie / Energie 4.0), precum și în conducere, investiții și finanțare, procese de afaceri și operaționale, logistică și întreținere, strategii și planificare. O altă componentă importantă a programului este dezvoltarea competențelor lingvistice și interculturale, inclusiv specializarea unei anumite regiuni culturale și economice.... [-]


BA în Managementul Turismului Internațional

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2019 Germania Pfarrkirchen

Acest grad va învăța elevii o experiență vastă și metodologică prin predarea practică pe baza fundamentelor economice. Se vor dezvolta specificul afacerilor și al turismului, competențele cheie, competența de implementare și capacitatea de inovare. [+]

Acest curs majors majors în Sănătate

Acest grad va preda studenților experiență largă și metodologică prin predare practică pe baza fundamentelor economice. Vor fi dezvoltate specificul afacerilor și turismului, competențele, competența de implementare și capacitatea de inovare. Elevii vor dobândi abilități sociale și internaționale, permițându-le să gestioneze competent și în siguranță mediul complex și intercultural al turismului și, în special, al turismului medical și medical. Având în vedere creșterea globalizării industriei turismului, acordăm o importanță deosebită dezvoltării competențelor lingvistice ale studenților noștri.

Perspectivele de carieră... [-]

Videoclipuri

THD - Technische Hochschule Deggendorf

Contactează

Adresă, linia 1 European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Germania

Adresă, linia 1 Deggendorf Institute of Technology Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Germania