Deggendorf Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem extrem de mandri sa va prezentam universitatea noastră; va punem la dispozitie o instituție interesantă și foarte deschisă cu cursuri moderne, relevante și practice stabilite într-un mediu prietenos, relaxat și sigur, înconjurat de un peisaj natural uimitor.

DIT oferă studii la două campusuri, prima în orașul Deggendorf și European Campus Rottal-Inn în Pfarrkirchen.

Campusurile noastre moderne oferă un mediu de învățare mare; acestea sunt echipate cu facilități de stat-of-the-art și sprijin tehnologic excelent. Ne străduim să facem timp studenților noștri aici la fel de productiv, creativ și interesant posibil și, ca urmare, ele sunt extrem de satified prin experiența lor educațională. Absolvenții noștri pleca cu perspective excelente de angajare le echipare pentru succesul viitor în cariera lor alese si sunt extrem de căutate de către companiile locale, naționale și internaționale.

Într-adevăr, avem o reputatie solida pentru calitatea noastră de educație și se poziționează pe locul la nivel național ca fiind unul dintre cele mai bune universități de științe aplicate în Germania.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru un chat și mai multe informații, în special cu privire la cursurile noastre în limba engleză. Pentru a vedea pozele și filmele de viață student la DIT, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a vizita noastră Campus Media Pagina

Un mesaj din partea Președintelui DIT

Vă prezentăm noul nostru Campus European, Rottal-Inn

O Campus European, Care face parte din Institutul de Tehnologie Deggendorf, lansat în octombrie 2015. Ea va fi, în colaborare cu parteneri din Austria, Republica Cehă, Polonia și Spania, vom specializa în grade universitare și postuniversitare în domeniul științei medicale și în eficiența ressource și eficiența energetică. Toate cursurile au intrari nelimitat și fără taxe de școlarizare, și vor fi predate parțial sau în întregime în limba engleză.

Aptitudini lingvistice: Elevii vor primi o educație multilingvă pentru a le pregăti pentru o carieră la nivel mondial, deși dominant limba de curs va fi engleza. Studenții internaționali vor participa la lecții de germană și o serie de cursuri de limbi străine suplimentare vor fi oferite.

Studiu modular și flexibil: Grade vor avea o structură modulară, care să permită studenților libertatea de a alege dintr-o serie de module în funcție de progresul și să se concentreze zona lor academică, permițându-le astfel să își dezvolte propriul plan de cariera individuală.

Cariera profesionala: industrii de agrement sunt scurte de turism, hotel și evenimente manageri cu pregătire excelentă. Dat fiind că aceste industrii sunt în prezent în expansiune rapidă, absolvenți de succes vor avea perspective excelente de a dezvolta o carieră fantastice din toate domeniile de comerț de agrement, cum ar fi companiile publice și private, hoteluri și stațiuni balneare. poziții profesionale potențial va fi în managementul turismului / hotel, lider de marketing în domeniul turismului sau la un hotel, și managementul de destinație în companiile de turism și turism.

În plus față de faptul că, în octombrie 2016 primul curs tehnic, "Inginerie Licență Industrială / întreținere și exploatare", va începe în PAN, cu accent pe întreținere, reparații și operații (MRO).

Un fantastic Locație În inima Europei

Campus Rottal-European Inn este situat central în fermecătorul oraș turistic de Pfarrkirchen din Bavaria de Jos, Germania de Sud. Acesta este amplasat printre dealuri, pictureque între râurile Dunăre și Inn, aproape de granițele cu Austria și Cehia și în apropierea orașelor mari, cosmopolit din Munchen și Salzburg.

In afara de multe firme înființate, numeroase cafenele stradă, baruri, curti izolate și grădini de bere umbrite tenta vizite și localnici deopotrivă să leneviți și să se bucure. Pentru a completa acest lucru si pentru a maximiza stilul de viață socială a studenților, campusul studențesc și cazare de viață este situat la distanță de mers pe jos de centrul orașului și toate facilitățile locale.

În anii rescent, Pfarrkirchen a devenit renumit cultural în Rottal datorită expoziții excepționale de artă, seri de muzeu și numeroase festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului. În timpul verii, în fiecare an, festivalul orașul vechi ispitește mii de vizitatori la festivalul de oraș sub motto-ul "Pfarrkirchen celebrează în stil european și mai mult". Intregul oras este depășită cu evenimente culinare și muzicale multiculturale.

Mai mult decât atât, Pfarrkirchen bucură de legături excelente de transport public, inclusiv Aeroportul Internațional Munchen numai 90 minute de mers cu mașina, ceea ce face călătoresc rapid, eficient și plăcut.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea MSc » Vedea MA-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

B.Sc. Informatică în Domeniul Sănătății

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 7 semestre October 2018 Germania Pfarrkirchen + 1 mai mult

Acest curs de gradul educa elevii să devină oameni de știință de calculator în industria de sănătate. Informațiile bazate pe cunoștințe medicale, științifice și tehnice în domeniul asistenței medicale și în sectorul asistenței medicale sunt influențate de management. [+]

Pentru a aplica online, Vă rugăm să accesați următorul link: Aplica online - Deggendorf Institute of Technology

Licențiat în Informatică Sănătate

Acest curs de gradul educa elevii să devină oameni de știință de calculator în industria de sănătate. Informațiile bazate pe cunoștințe medicale, științifice și tehnice în domeniul asistenței medicale și în sectorul asistenței medicale sunt influențate de management. Acest curs oferă cunoștințe și aptitudini pentru a proiecta sisteme informatice pentru sectorul de sănătate și în întreaga industrie a asistenței medicale pentru a dezvolta, configura, funcționa și respecta regulile și reglementările aplicabile.... [-]


Licenţă

B.eng. Inginerie Industrială / întreținere și Exploatare

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2018 Germania Pfarrkirchen

Cei care sunt interesați de o carieră în domeniul energiei și utilizarea eficientă a resurselor va deveni în curând conștienți de faptul că atât o bază de cunoștințe tehnice și economice de sunet este necesară. Cei care sunt, de asemenea, interesat în domeniul energiilor regenerabile, inginerie și întreținerea, repararea și exploatarea în legătură cu viabilitatea economică și de management de proiect, sunt potrivite pentru Bachelor of programului de Inginerie Industrială. [+]

Pentru a aplica on-line, vă rugăm să vizitați: Aplica online - Deggendorf Institute of Technology

A se vedea fotografii și filme ale vieții de student la DIT de pe our-- Campus Media Pagina

Cei care sunt interesați de o carieră în domeniul energiei și utilizarea eficientă a resurselor va deveni în curând conștienți de faptul că atât o bază de cunoștințe tehnice și economice de sunet este necesară. Cei care sunt, de asemenea, interesat în domeniul energiilor regenerabile, inginerie și întreținerea, repararea și exploatarea în legătură cu viabilitatea economică și de management de proiect, sunt potrivite pentru Bachelor of programului de Inginerie Industrială. Aceste aspecte particulare sunt în centrul de această diplomă de licență în inginerie industrială, specializat în "Întreținere - Reparații - Operațiunea" (MRO) la Campus European Rottal-Inn in Pfarrkirchen.... [-]


Ba Managementul Turismului Internațional

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2018 Germania Pfarrkirchen

Acest grad va preda studenților o experiență vastă și metodologică prin predare practică pe baza unor fundamente economice. va fi dezvoltat specificul afacerilor și turismului, competențe cheie, competențe de punere în aplicare și capacitatea de inovare. [+]

Pentru a aplica online, Vă rugăm să accesați următorul link: Aplica online - Deggendorf Institute of Technology Bachelor of program de management Internațional de Turism de la DIT se concentreaza pe studiile de sănătate și turism medical. Acest grad va preda studenților o experiență vastă și metodologică prin predare practică pe baza unor fundamente economice. va fi dezvoltat specificul afacerilor și turismului, competențe cheie, competențe de punere în aplicare și capacitatea de inovare. Elevii vor dobândi abilități sociale și internaționale, permițându-le să gestioneze în mod competent și în condiții de siguranță a mediului complex și eco-cultural al turismului și, în special, de sănătate și turism medical. Având în vedere creșterea globalizării industriei turismului, avem o mare importanță pe dezvoltarea competențelor lingvistice ale elevilor noștri.... [-]


Videoclipuri

THD - Technische Hochschule Deggendorf