Citește Descrierea Oficială

EBS este cea mai veche universitate de afaceri privat din Germania, absolvenții noștri sunt de succes peste tot în lume pentru mai mult de 40 de ani. Motivul pentru aceasta este conceptul: Sub umbrela Universității EBS, combinăm la educație bazată pe cercetare EBS Facultatea de Drept și EBS Business School cu concepte inovatoare și de îngrijire intensivă și sprijin deosebit de fiecare elev. Facultatea de Economie și Drept, prin urmare, acționează sinergic împreună și formează o bază solidă pentru cercetare inovatoare, precum și educația dumneavoastră orientată spre practică și de formare.

La Universitatea EBS pentru a dobândi experiența profesională și personală pentru a face față provocărilor profesionale. Dintre toate cursurile noastre de departe suntem pentru:

  • excelență academică
  • Caracter internațional
  • practic
  • dezvoltarea personalității
  • gândire interdisciplinară
  • responsabilitatea socială
  • învățarea pe tot parcursul vieții

Datorită înțelegerii lor de excelență EBS vorbește studenților și profesorilor care sunt dotați și entuziast, eficient și creativ University.

Viziunea noastra

Suntem la nivel mondial lider de universitate de afaceri private din Germania și una dintre cele mai prestigioase universități prin oferirea unui concept de formare sofisticat și să educe elevii noștri să devină factorii de decizie competenți și responsabili, care vor beneficia de o retea speciala de absolventi si partenerii companiei și să contribuie în mod activ la extinderea continuă a acestuia.

Misiunea noastra

Suntem o universitate orientată pe plan internațional, care pregătește studenții săi să fie factori de decizie, manageri și antreprenori open-minded, critic de reflecție și de înaltă calificare. Ne permite absolvenților noștri să facă față provocărilor viitorului și de a lua deciziile corecte într-o lume de incertitudine și schimbare constantă în lume.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

BSc

EBS Universität

Excelenți economiști de afaceri sunt în mare cerere, nu numai în Europa, ci în întreaga lume. La EBS veți învăța să vă stăpâniți provocările intelectuale, să supraviețuiț ... [+]

Excelenți economiști de afaceri sunt în mare cerere, nu numai în Europa, ci în întreaga lume. La EBS veți învăța să vă stăpâniți provocările intelectuale, să supraviețuiți într-o lume competitivă și să vă confruntați cu responsabilitățile de management într-un mediu de incertitudine și volatilitate. Diploma de administrație a afacerilor "Bachelor în Studii de Afaceri (BSc) este calificarea perfectă pentru o carieră în industrie sau pentru programele de masterat administrarea afacerilor.

Într-o privire Gradul : Bachelor of Science (BSc) Durata studiului : 6 semestru Începeți : anual, în septembrie Limba: Engleză ECTS : 210 Costuri : 6.950 € / semestru Repere Grupuri mici de învățare Rețeaua corporativă de nivel superior O relevanță practică puternică Supravegherea și coaching-ul individual Semestrul integrat în străinătate Salariu de bază peste medie Structura programului ... [-]
Germania Oestrich-Winkel
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EBS Universität

Piața globală a locurilor de muncă cere managerilor competențe multilingvistice și interculturale. Diploma de administrație de afaceri "Bachelor în Studii de afaceri - di ... [+]

Piața globală a locurilor de muncă cere managerilor competențe multilingvistice și interculturale. Diploma de administrație de afaceri "Bachelor în Studii de afaceri - diplomă internațională duală (BSc) vă oferă două grade recunoscute pe plan internațional și este calificarea perfectă pentru o carieră în industria internațională sau pentru programe de masterat administrarea afacerilor.

Într-o privire Gradul : Bachelor of Science (BSc) Durata studiului : 6 semestru Început : septembrie Limba: Engleză ECTS : 210 Costuri : 6.950 € / semestru Repere 2 grade în doar 3 ani 3 semestre în străinătate învățarea în grupuri mici o rețea corporatistă puternică relevanță practică înaltă servicii individuale de consiliere în carieră și coaching salariile de bază peste medie Structura programului ... [-]
Germania Oestrich-Winkel
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Germania
Număr de telefon
false