EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EMBA oferă studenților conceptele de studiu cele mai inovatoare ale educației germane. practica și studiul privat cu încheierea de la Universitatea de Stat din Mittweida se spune aici, în Hamburg, Dusseldorf și Berlin. În acest moment am dori să vă dau o privire în spatele scenei. Aflați mai multe despre Business Academy, echipa noastră, colegiul în Mittweida și toate evenimentele EMBA!

Filozofia EMBA

practica și studiul privat cu încheierea unei universități publice. Conceptul de EMBA este inovatoare și promițătoare. Ca o academie de afaceri, EMBA este mai mult decât doar una dintre instituțiile de învățământ obișnuite. În spatele ei sunt profesioniști mass-media originale, manageri de marketing și profesioniști din industrie.

Contactul personal cu elevii este fundamentală pentru noi. Numai prin sprijin individual, de asemenea, pot fi furnizate servicii foarte bune. De aceea, noi oferim studenților noștri condițiile optime pentru un studiu de licență de succes.

Ei învață în grupuri de seminar foarte mici de până la 16 la 20 de studenți și să câștige, datorită unui curs de studiu compact, după șase semestre cu un Bachelor of Arts. Numeroase servicii speciale, cum ar fi cursuri suplimentare, cursuri de calificare moale, facilități moderne și un nou MacBook Air, acestea sunt ideale mobilate pentru EMBA. Relevanța practică îngustă este mediată de către lectori și lectori din proiectele de practică și practica reală din primul semestru. Elevii câștigat deja în timp ce studia la experiența substanțială EMBA și de a stabili contacte importante pentru început viitoare de locuri de muncă.

Studiind factorii de decizie mass-media este credo EMBA. Prin urmare, un accent deosebit este pus pe calitatea educației aici. Cu EMBA este, prin urmare, la „locul de muncă după“ nu numai bine pregătit, dar, de asemenea, în plumb: la locul de muncă și de viață.

Managementul Calității la EMBA

practica și studiul privat cu încheierea unei universități publice: Datorita partenerului nostru, Universitatea de Stat din Mittweida, EMBA oferă studenților una dintre cele mai inovatoare concepte ale peisajului educațional german. Pentru calitatea constant ridicată a formării, EMBA control strict subiecți.

Programele sunt acreditate de Evaluare Centrală și de Conferința de Acreditare, precum și site-urile individuale. În plus față de conținutul de curs și echipamente tehnice, gama spațială, bibliotecă și materiale didactice joacă un rol.

Predarea la EMBA este în mod constant sub control. Pentru lector la Academia de afaceri trebuie să respecte standardele academice ale Universității de Stat din Mittweida. Acest lucru se aplică tuturor serviciilor de testare. Fiecare test de performanță este atât o verificare prealabilă, precum și să urmărească și aprobat pentru a îndeplini criteriile de la Universitatea din Mittweida.

Toate cursurile de EMBA depinde de cerințele de module ale universității de stat Mittweida. Conceptele de fond și script-uri ale profesorilor individuali trebuie să fie coordonate în prealabil cu directorul de program. În plus, EMBA este angajat într-un raport de calitate care urmează să fie periodic înaintat Consiliului științific consultativ. Aici, punctele cheie, și rezultatele predării EMBA va fi afișat și discutate optimizări în organism.

În plus, visitations academice de stat Mittweida și un sistem de evaluare mai multe niveluri pentru un studiu standard de ridicat mereu la grija EMBA. La evaluările, elevii din EMBA-operează cu propriile lor comentarii, asigurându-se astfel foarte practic „testul de acid“ al cererii de calitate.

Istoria EMBA

EMBA este, deoarece a fost fondată în 2007 în Hamburg pe creștere constantă. În anii următori, au fost adăugate locațiile din Berlin (2009) și Dusseldorf (2011). Între timp, EMBA are mai mult de 500 de studenți și 250 de profesori și facultate.

In partea de sus, cu CEO-ul Thomas Dittrich un profesionist vechi de afaceri și mass-media, care garantează studiile științifice, dar și practic la EMBA. Purtători de EMBA sunt compania europene de educație și formare (Euba) și Mittweidaer Academia pentru Educație și Comunicare Multimedia (AMAK AG).

În spatele EMBA este, de asemenea, mai mult de sută-patruzeci ani de istorie a Universității de Stat Mittweida Universitatea de Stiinte Aplicate cu absolventii proeminente, cum ar fi producătorii de alimente Hans Bahlsen, fondatorul Audi August Horch și producătorul mașinii Friedrich Opel.

De la începutul anilor '90 Universitatea Mittweida este una dintre cele mai importante instituții media din Germania - cu propriile sale operate de către postul de radio studenți, propriul canal de televiziune digitală, propria companie de producție TV și cel mai avansat centru mass-media o universitate germană. Prin urmare, modelul Mittweidaer dezvoltat: Studiu Vormitttags - Dupa-amiaza produse.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Burlac direcția de studiu moderat, tendință și management de brand

Campus Cu normă întreagă 6 semestre April 2019 Germania Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 mai mult

De licență de moda de studiu, tendință și management de brand oferă informații științifice și practice cuprinzătoare în producție, crearea și gestionarea industriei modei la nivel mondial și tendință de stabilire și lumea de brand de produse de design. [+]

Studiind moda, tendință și management de brand

Modă și design de produse sunt auto-exprimare. Cu tendințele și inovațiile în aceste domenii actuale formează o economie internațională în creștere durabilă. EMBA formează acum managerul tendință de mâine. produse de marcă sunt stabilite în prezent la nivel mondial de stiluri de viață multiple și experiențe. Marci de moda nu mai sunt doar numele produsului pentru textile, dar la nivel mondial „branduri“ care transmit în jurul zeitgeist glob.

Hands-on studii de moda

De licență de moda de studiu, tendință și management de brand oferă informații științifice și practice cuprinzătoare în producție, crearea și gestionarea industriei modei la nivel mondial și tendință de stabilire și lumea de brand de produse de design.... [-]


Burlac direcția de studiu Sport-, Evenimente si media management

Campus Cu normă întreagă 6 semestre April 2019 Germania Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 mai mult

Managementul de sport de studiu de licență, eveniment mass-media și oferă o imagine în toate domeniile industriei relevante: Cum lumea mass-media și comunicații? Ceea ce face industria de sport? Cum erdenke, am planifica și organiza evenimente de succes? Care este evoluția industriei media în domeniile de film, televiziune și producție de televiziune? Ce face un manager de mass-media? [+]

Studiind management sportiv, evenimente si managementul mass-media

Membrii consiliului de asociere și șefii de agenții știu: Cine vrea să joace în Premier League, nu numai că are nevoie de antrenor bun, el are nevoie de mai sus, un manager bun. Ai o privire de ansamblu și să știe cum să aibă succes. Cu cunoștințe aprofundate, competență înaltă și puterea de persuasiune pentru a conduce un club, un brand sau o companie fără greș la început. Managementul de sport de studiu, eveniment și mass-media de la EMBA oferă o bază excelentă pentru o carieră în acest segment în plină expansiune.

Hands-on de studii de management sportiv

Managementul de sport de studiu de licență, eveniment mass-media și oferă o imagine în toate domeniile industriei relevante: Cum lumea mass-media și comunicații? Ceea ce face industria de sport? Cum erdenke, am planifica și organiza evenimente de succes? Care este evoluția industriei media în domeniile de film, televiziune și producție de televiziune? Ce face un manager de mass-media?... [-]


Burlac direcția de studiu tourism-, Hotel- și management de eveniment

Campus Cu normă întreagă 6 semestre April 2019 Germania Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 mai mult

De licență de turism de studiu, la hotel și evenimente de gestionare oferă o imagine în toate domeniile industriei relevante: Care sunt actorii din industria turismului? În cazul în care un potențial de creștere? Cum succes act de Event Manager? Care strategie este potrivit pentru un eveniment de succes de planificare? Cum sunt evenimente și evenimente de succes? [+]

Studii de management al turismului, hotel și event management

Aproape orice industrie este în prezent în plină expansiune la fel de puternic ca industria de petrecere a timpului liber. Noi concepte, cum ar fi ciupercile din pământ și trântă Hotels International cu noi concepte de evenimente pentru favoarea oaspeților. Turism, hotel și management de eveniment este la fel de bine ca și industria turismului pentru a deveni o profesie cu perspective excelente și oportunități de angajare sigure. Studenții care doresc să studieze turismului și să lucreze mai târziu în industrie, este chiar la EMBA!

Studiu Hands-turism

De licență de turism de studiu, la hotel și evenimente de gestionare oferă o imagine în toate domeniile industriei relevante: Care sunt actorii din industria turismului? În cazul în care un potențial de creștere? Cum succes act de Event Manager? Care strategie este potrivit pentru un eveniment de succes de planificare? Cum sunt evenimente și evenimente de succes?... [-]


Burlac direcție studiu de marketing și management internațional

Campus Cu normă întreagă 6 semestre April 2019 Germania Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 mai mult

Studiul de licență International Marketing și Management oferă șase semestre toate perspective în domeniile de management al industriei relevante: Cum și de ce este un produs într-un brand și ca un bestseller? Cum se poziționeze mai bine produsele pentru grupuri țintă? Care sunt regulile în marketing și mass-media lumea internațională? Ceea ce distinge managementul de marketing de succes? Ceea ce face Organsiation și proiectul de management de marketing? [+]

Studiu internațional de Marketing și Management

Un produs bun este doar la fel de succes ca și comercializarea acestuia. Companiile sunt, prin urmare, în căutarea pentru profesioniștii care cunosc piața și legile sale, se poate poziționa un grup țintă de brand și să știe ce butoane trebuie să apăsați în comunicare și în lumea mass-media. În așteptare pentru ei o zonă interesantă de responsabilitate și, de asemenea, o provocare majoră. Studiile de marketing internațional la EMBA este baza pentru o carieră de succes în companii, organizații și instituții.

Studiu de marketing internațional

Studiul de licență International Marketing și Management oferă șase semestre toate perspective în domeniile de management al industriei relevante: Cum și de ce este un produs într-un brand și ca un bestseller? Cum se poziționeze mai bine produsele pentru grupuri țintă? Care sunt regulile în marketing și mass-media lumea internațională? Ceea ce distinge managementul de marketing de succes? Ceea ce face Organsiation și proiectul de management de marketing?... [-]


Direcția Music- de studii de licență și de management de concert

Campus Cu normă întreagă 6 semestre April 2019 Germania Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 mai mult

De licență de management de muzică de studiu și de concert managementul oferă o imagine în toate domeniile de management ale industriei relevante: Cum pot gestiona artiști? Ce canale de distribuție sunt acolo și cum pot comercializa cu succes despre artiști? Ce cerințe logistice la festivaluri? Cum de a face un program de tur profesionist? [+]

Studierea muzicii de management și de management de concert

Industria muzicală și de divertisment este în curs de ani de zile într-o schimbare uimitoare. Chiar și în epoca Spotify, iTunes și YouTube astăzi 70 la sută dintre toți artiștii și trupe se străduiesc potrivit Asociatiei Federale a Industriei Muzicale în colaborare cu o companie de muzică. Întotdeauna noi cerințe manager de muzică și manager de concert. Ai nevoie pentru a evalua șansele de succes ale muzicieni și formații și ale piețelor la nivel global și prin intermediul canalelor. Pentru concerte și festivaluri, acestea sunt responsabile pentru gestionarea biletelor și concerte și în același timp după aspectul drepturilor fiecărui artist. Studiile de management de muzică la EMBA oferă o bază excelentă pentru o carieră de succes în mod concertat și muzică de afaceri.... [-]


Licență studiu direcțional de management de marketing digital

Campus Cu normă întreagă 6 semestre April 2019 Germania Hamburg Berlin Düsseldorf + 2 mai mult

Studiul de licență de Management Digital Marketing ofera o perspectiva asupra tuturor industriei relevante: Care sunt elementele de bază ale marketingului digital? Cum pot fi optimizate procesele de marketing? Care sunt avantajele de marketing mobil presupun? Cum de a măsura succesul și analiza? Cum sunt pregătite profesional date bazate pe informații? [+]

Studiu de marketing online: studierea Managementul Digital Marketing

Viitorul marketingului este digital. Google, Facebook și YouTube ocupă un rol extrem de important în comercializarea de produse, servicii sau companii. Amazon, Zalando și zece mii de alte platforme on-line la nivel mondial puse în vânzare exclusiv pe internet și de marketing digital. Acesta a fost mult timp „vechea economie“ aici: Fie Otto, Mercedes, Lufthansa, Tui sau ușa următoare supermarket: toate folosesc canalele digitale de marketing pentru a ajunge la clienții lor. Procesele sunt accelerate, campaniile din ce în ce rețea de telefonie mobilă și de introducere pe piață stabilește noi standarde. Prin urmare, studiul Manager Digital Marketing la EMBA pregătește absolvenți ideali înainte de o carieră de succes în această disciplină în plină expansiune și promițătoare.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Osterfeldstrasse 12-14
22529 Hamburg, Hamburg, Germania
website https://www.emba-medienakademie.de/

Adresă, linia 1 Pfalzburger Straße 43-44
10117 Berlin, Berlin, Germania
website https://www.emba-medienakademie.de/

Adresă, linia 1 Speditionstraße 9
40221 Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germania
website https://www.emba-medienakademie.de/